Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
@mario995 Młodzieńczy bunt już daleko za mną i nigdy nie byłem, ani nie będę fanem żadnego artysty jako osoby i nikt z takiego środowiska nie będzie moim idolem, jedynie sama twórczość poszczególnych raperów mnie po prostu jara i mimo swojego wieku nie jestem zbytnio zażenowany lirycznym wytworem Bedoesa i się tego nie wstydzę ,po prostu mi się podoba klimat stworzony na krążku, który dostarczył mi sporo frajdy i uśmiechu podczas odsłuchu, wśród swoich znajomych zaobserwowałem różnorakie opinie na temat tego albumu i kwestia wiekowa akurat w moim przypadku nie była tutaj żadnym wyznacznikiem, więc nie do końca się z Tobą zgodzę w temacie dorosłości i pochłaniania "emocjonalności", ale również nie wykluczam tej tezy bo po części niektórzy z wiekiem podchodzą do współczesnej muzycznej kultury w taki sposób jaki opisałeś.
Nie wiem co masz za znajomych, ale wśród moich słuchanie bedoeasa to wstyd na całego.
@Denar przykro mi, że trudno ci przyswoić pewne rzeczy, no ale skoro po tylu moich postach dalej nie potrafisz to raczej w grę już wchodzą żółte papiery. Przytocz mi te fragmenty, w których jestem rzekomo "wyjaśniany", bo póki co rzucasz ogólnikami bez pokrycia, lub wyzwiskami. @SWN też już chyba wywiesił białą flagę, lub jest tak przekonany o swojej wiecznej nieomylności, że się zatracił w samym sobie i nie raczy odpowiedzieć.
Ja proponuję zakończyć tę sprawę tak. My cię mamy za idiotę, ty nas również. Ty myślisz, że wygrałeś, my, że zostałeś wyjaśniony i co by ci nie napisać i tak tego nie przyznasz. Pasuje?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ale co ja ci mam jeszcze odpowiadać chłopaku, skoro piszesz posty na poziomie gimnazjalnych wypracowań pt. "co autor miał na myśli" w których bełkoczesz jakieś głupoty. Przez dziesięć ostatnich stron ludzie wymieniali ci powody dlaczego Bedoes jest obecnie ładnie polukrowanym śmierdzącym plackiem w przystrojonym pudełku, dla ciebie jest super bo "włożył dużo serca" "czuć emocje" no i elegancko, nie dogadamy się i tyle.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- afterlight
najgorsze ze takich tepych kutafonow pokroju tego inoksa czy daveyosiniego ktorzy dorabiaja jakas ideologie z huja do tych wypierdow bedoesa po okresie asmz (zajebista plyta) i innych tego typu gowien jest wiecej, co prawda glownie to dzieci wiec latwiej im cos wkrecic, ale niestety jakims cudem czlowiek (mlody/glupi) potrafi byc tak naiwny ze uwierzy w to ze za tym wszystkim kryje sie jakis glebszy sens - no i potem to sie sprzedaje a raperki mysla ze w sumie dobrze robia (chyba? w sumie nie jestem pewny czy np taki bedoes jest swiadomy ze robi gowno)
no szok ale nie wiem czy da sie to zmienic, chyba jakis masowy atak mediow 'opiniotworczych' dla dzieci/debili by musial zaatakowac takich ziomkow no ale po co skoro jezeli docieraja do takich osob i kreuja ich opinie to wlasnie z nich zyja wiec czemu maja nie mowic im tego co chca uslyszec? bez sensu dla nich
wyglada wiec na to ze tego procederu nic nie zatrzyma a juz zupelnie slizgawka eu
i to jest najgorsze
no szok ale nie wiem czy da sie to zmienic, chyba jakis masowy atak mediow 'opiniotworczych' dla dzieci/debili by musial zaatakowac takich ziomkow no ale po co skoro jezeli docieraja do takich osob i kreuja ich opinie to wlasnie z nich zyja wiec czemu maja nie mowic im tego co chca uslyszec? bez sensu dla nich
wyglada wiec na to ze tego procederu nic nie zatrzyma a juz zupelnie slizgawka eu
i to jest najgorsze
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
ten który potrafi odróżnić coś prawdziwego i oryginalnego, od czegoś co tylko na takie pozuje, a w istocie będącego głęboką tandetą
@afterlight Oho dodatkowy beton do kolekcji z pejoratywnym wydźwiękiem, mało gościu klawiatury nie oplułeś. Śmieszne jest to, że zwykły temat o muzyce wywołał w Tobie taką agresję, iż musiałeś się posiłkować wyzwiskami do użytkowników, których na dodatek nie znasz.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2021, 14:06 przez SiNi, łącznie zmieniany 5 razy.
RR > ASMZ
co do RR uwazam ze to slaba plyta ale rowniez sprawia mi przyjemnosc sluchanie jej
chyba juz traktuje te wersy jak white noise a prawda jest taka ze operowac glosem i flow bedoes potrafi
a bity to jest potega
co do RR uwazam ze to slaba plyta ale rowniez sprawia mi przyjemnosc sluchanie jej
chyba juz traktuje te wersy jak white noise a prawda jest taka ze operowac glosem i flow bedoes potrafi
a bity to jest potega
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Ale przecież nasza dyskusja nie dotyczyła Bedoesa, tylko Wankza. Ty zacząłeś rozbierać tekst ma drobne i popełniłeś błąd w interpretacji (w sumie to bardziej w czytaniu ze zrozumieniem), ja ci to wytknąłem i czekałem na odpowiedź. Nigdzie nie napisałem, że płyta podoba mi się dlatego, że "włożył dużo serca" "czuć emocje" więc nie twórz narracji, że to moje słowa, bo to najzwyczajniej w świecie kłamstwo.SWN pisze: ↑24 sty 2021, 21:54 Ale co ja ci mam jeszcze odpowiadać chłopaku, skoro piszesz posty na poziomie gimnazjalnych wypracowań pt. "co autor miał na myśli" w których bełkoczesz jakieś głupoty. Przez dziesięć ostatnich stron ludzie wymieniali ci powody dlaczego Bedoes jest obecnie ładnie polukrowanym śmierdzącym plackiem w przystrojonym pudełku, dla ciebie jest super bo "włożył dużo serca" "czuć emocje" no i elegancko, nie dogadamy się i tyle.
Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
Nie pasuje mi, może ty jesteś przyzwyczajony do tego, że ludzie mają cię za idiotę, ja nie
- oKulTywowany
Przesłuchałem z 5 raz
płytę i śmiem stwierdzić że jak na poprzedniej produkcji było kilka do zapętlenia numerów tak tutaj nic kompletnie nic na replay . Pomijając już mentalność autora to kwestia muzyczna(props Lanek
) łącznie z humanoidalnym instrumentem per głosem stoi na bardzo wysokim poziomie i na tym skończymy, treść tekstowa pasuje mi do skrzyni pełnej skarbów którą otwiera Bezimienny z Gothica i powtarza w kółko jak jakaś jebana pralka marki frania ,,NIC TU NIE MA NIC TU NIE MA''
This page is no longer available.
@afterlight A nie odnosisz podobnego wrażenia jak ja, że oni zachowują się podobnie jak płaskoziemcy i antyszczepionkowcy, którzy na wszelkiego rodzaju fakty i wykazywanie błędów logicznych reagują jeszczę większą radykalizacją - w ich przypadku bronią każdy wysryw Borka i wierzą że to wszystko spisek złych recenzentów/warszawki/starych słuchaczy rapu/Lil Konona/Chuj wie kogo?
Rap zawsze trafiał do młodych ale to jak Bedi i reszta robi im aktualnie siano we łbie to przekracza granice przyzwoitości.
Proceder nie do zatrzymania bo "masowy atak mediow opiniotworczych" zostanie zinterpretowany jako spisek (bo przecież tak powie w socjalach nasz sympatyczny grubasek), na drugi krach polskiego hh nie ma co liczyć póki jest YouTube i internet, a nawet doszliśmy do takich paradoksów że najpopularniejszy polski raper jedzie na tracku głośno po Kartky, podczas gdy on w 2 tygodnie robi 1.2 mln wyświetleń.
Efekt kuli śniegowej stworzonej z idiotów której nic nie jest w stanie zatrzymać, co widać po tym co ten inoks tu postuje.
Rap zawsze trafiał do młodych ale to jak Bedi i reszta robi im aktualnie siano we łbie to przekracza granice przyzwoitości.
Proceder nie do zatrzymania bo "masowy atak mediow opiniotworczych" zostanie zinterpretowany jako spisek (bo przecież tak powie w socjalach nasz sympatyczny grubasek), na drugi krach polskiego hh nie ma co liczyć póki jest YouTube i internet, a nawet doszliśmy do takich paradoksów że najpopularniejszy polski raper jedzie na tracku głośno po Kartky, podczas gdy on w 2 tygodnie robi 1.2 mln wyświetleń.
Efekt kuli śniegowej stworzonej z idiotów której nic nie jest w stanie zatrzymać, co widać po tym co ten inoks tu postuje.
- przedszkolanek
wspaniałe są zapasy w kisielu jakie się odbywają w tym temacie 
Nieźle masz najebane pod garem, że rzucasz na mnie tak mocne i obraźliwe słowa, mimo, że jakbyś miał temu dowieść i zacytować, to byś nie miał z czego, bo z żadnego mojego posta tak nie wynika. Nigdy nie napisałem, że płyta jest dobra dla ogółu i powinna każdemu się podobać, napisałem, że tylko mi siedzi. Ustalmy sobie coś - albo czytasz cały wątek ze zrozumieniem, albo zamykasz pizdę i nie dokładasz swoich 3 groszy, bo są absolutnie kłamliwe i zbędne.Denar pisze: ↑25 sty 2021, 1:36 @afterlight A nie odnosisz podobnego wrażenia jak ja, że oni zachowują się podobnie jak płaskoziemcy i antyszczepionkowcy, którzy na wszelkiego rodzaju fakty i wykazywanie błędów logicznych reagują jeszczę większą radykalizacją - w ich przypadku bronią każdy wysryw Borka i wierzą że to wszystko spisek złych recenzentów/warszawki/starych słuchaczy rapu/Lil Konona/Chuj wie kogo?
kurwa najsmieszniejszy jest ten pseudo dialog, niby probojecie gadac, ale miedzy wersami sa zawody kto na kogos bardziej napluje 
W ramach podsumowania tematu, zeby ktos nowy, kto nie czytal calosci, wiedzial co jest grane i co zostalo ustalone:
Wankz, Smarki>przecietny raper z lat 2005-2010>peja>gowno obesrane>tusk>bedoes
Wankz, Smarki>przecietny raper z lat 2005-2010>peja>gowno obesrane>tusk>bedoes
pytanie gdzie w tym wszystkim bedogie i belmondziarz 
Kurwa nie wiem, mi się nie podoba 99% tego co wychodzi na polskiej scenie, ale nie wchodzę na wątki np. Majora SPZ albo Kizo i nie staram się każdemu udowodnić, że są chujowi, choć tak uważam. No ale może to przez nadmiar czasu niektórzy tak robią.
PS. Umiejscowienie tam Tuska a Kaczyńskiego nie wiele o tobie mówi XD
Tusk czy kaczynski to jeden i ten sam chuj do spalenia w piecu wiec wstaw kogokolwiek z nich
Tez nie wchodze w watki majorow rtv, bonusow agd ale uslyszalem z oddali ze ktos o Wankzie gada wiec przybieglem. No i poza tym mimo ze ostatnie wysrywy bedoesa byly chujowe to majac troche wolnego czasu sprawdzilem sobie nowa plyte. Noc ciekawego w rapie obecnie nie wyvhodzi wiec moge obczaic co tam jest teraz fresz and hot wg mlodziakow
Tez nie wchodze w watki majorow rtv, bonusow agd ale uslyszalem z oddali ze ktos o Wankzie gada wiec przybieglem. No i poza tym mimo ze ostatnie wysrywy bedoesa byly chujowe to majac troche wolnego czasu sprawdzilem sobie nowa plyte. Noc ciekawego w rapie obecnie nie wyvhodzi wiec moge obczaic co tam jest teraz fresz and hot wg mlodziakow
2rzyn, jo cie prosza, hejtuj Bedoesa jak pambuk przykazał w bardziej cywilizowany sposób i nie wplatając w to palenia kogokolwiek w piecu. Ja wiem, że to mem, ale to niesmaczne i zaraz znowu będę miał zgłoszenia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk