Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: oldschool »

Mojżesz pisze: dzisiaj, 9:35 1666 amsterdam to ciekawy temat
Też tak myślałem, ale potem ostudziło mnie to:
Rozgrywka ma opierać się na dwóch zupełnie różnych etapach. Za dnia będziemy prowadzić śledztwa, poznawać mieszkańców i odkrywać sekrety miasta. Nocą przyjdzie czas na konfrontacje z demonicznymi przeciwnikami, wykorzystując czary, magię oraz specjalne zdolności przekazywane przez kolejne pokolenia.

Twórcy przygotowali także ciekawy system dwóch bohaterów. Oprócz Noi gracze pokierują Aaronem – postacią sprowadzoną z 1999 roku, która… obserwuje świat oczami kota. Każda z postaci oferuje zupełnie inny styl rozgrywki, a przełączanie się między nimi ma odegrać ważną rolę podczas eksploracji i wykonywania zadań.
Zobaczymy na gameplayach.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
oyama

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: oyama »

dodalem sobie kilka gier na wishliste Steam, ale widzialem, ze niektore gry beda tez dostepne na Nintendo Switch. Chyba najbardziej mnie podjaraly Fields of Mistria (wzorowane na Stardew Valley i wczesnych Pokémonach), Discounty i Planet Zoo 2.
17:01 Fields of Mistria
25:18 Discounty
35:23 Beastfolk Barber
48:48 Planet Zoo 2
59:00 Moomin: Midsummer Madness
1:00:24 Montage (Tiny Delivery)
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ODPOWIEDZ