Mojżesz pisze: ↑06 cze 2026, 9:35
1666 amsterdam to ciekawy temat
Też tak myślałem, ale potem ostudziło mnie to:
Rozgrywka ma opierać się na dwóch zupełnie różnych etapach. Za dnia będziemy prowadzić śledztwa, poznawać mieszkańców i odkrywać sekrety miasta. Nocą przyjdzie czas na konfrontacje z demonicznymi przeciwnikami, wykorzystując czary, magię oraz specjalne zdolności przekazywane przez kolejne pokolenia.
Twórcy przygotowali także ciekawy system dwóch bohaterów. Oprócz Noi gracze pokierują Aaronem – postacią sprowadzoną z 1999 roku, która… obserwuje świat oczami kota. Każda z postaci oferuje zupełnie inny styl rozgrywki, a przełączanie się między nimi ma odegrać ważną rolę podczas eksploracji i wykonywania zadań.
Zobaczymy na gameplayach.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
dodalem sobie kilka gier na wishliste Steam, ale widzialem, ze niektore gry beda tez dostepne na Nintendo Switch. Chyba najbardziej mnie podjaraly Fields of Mistria (wzorowane na Stardew Valley i wczesnych Pokémonach), Discounty i Planet Zoo 2.
17:01 Fields of Mistria
25:18 Discounty
35:23 Beastfolk Barber
48:48 Planet Zoo 2
59:00 Moomin: Midsummer Madness
1:00:24 Montage (Tiny Delivery)
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Parlae pisze: ↑06 cze 2026, 20:51
Jak komuś jeszcze mało to dzisiaj o 21:00 jest:
ta strzelanka z poczatku moglaby byc niezla, ale pewnie padnie po tygodniu od otwarcia serwerow. Za to olbrzymie bowdowny dla Wheel Mates, wyglada jak polaczenie Toy Story, It Takes Two i RC Racing. I chyba nawet pokusilbym sie o stwierdzenie, ze to jedna z lepiej zapowiadajacych sie gier z tegorocznych pokazow. No i tez nie wiedzialem, ze istnieje cos takiego jak Holdfast, sprawdzilem wlasnie na steamdb ilu jest graczy online i od trzech miesiecy trzyma stabilnie +- 1000os wieczorem. Chyba sobie kupie na PC, bo akurat jest promocja na steamie.
jeszcze dodalem The Lift do wishlisty i wyslalem prosbe o playtesty do producenta. I Grave Seasons mi sie podobalo, wiec tez wrzucilem na liste zyczen. Reszta bez wiekszego wow, pomijajac oczywiscie AC Black Flag Resynced, bo to kupie na PS5. A Exodus bez podjazdu do Mass Effect.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
mnie najbardziej podjaralo Magician: The Devil’s Deal, ale najnowsze Gears of War tez maja dobrze zrobiony system destrukcji otoczenia. Ciekawe, czy premiera Fable znowu zostanie przesunieta i jednak nie wyjdzie w lutym 2027. Chcialbym to juz ogrywac.
Parlae pisze: ↑wczoraj, 19:18
No i jest remake Persony 4. W lutym dopiero xd
chujki
no nic poczekam bo kolejke mam długą, a imo to bedzie duzo lepsze doswiadczenie
ten trailer persony 6 tez meh, dzieki za info ze powstaje cos co kazdy wiedział że powstaje xd
w ogole mało było rpgów przez te kilka pokazów? czy tylko mi sie tak wydaje teraz z głowy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
One nie są ze sobą fabularnie w żaden sposób połączone, ja bym proponował i tak 5 Royal na start bo jest bardziej doszlifowana mechanicznie (w P3R nie mogli aż tyle zmienić żeby to był remake)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
marny ten Xbox jak ja pierdole cały czas ma wrażenie że oprócz forzy to każdy ich ex próbuje nawiązać do początków 360 gdy te gry były dobre i się im za każdym razem nie udaje xd halo gearsy chuj wie co jeszcze, a fable to wgl grałem tylko w 1 lub 2 I od 15+ lat nie potrafią temu dorównać, jakieś kurwa zombiaki które wszyscy mają w piździe i tak w kółko od 15 lat xd co się dziwić ze PS ich od 2 generacji wpierdala
Wszystko jest kawałem oraz żartem Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
cos ciekawego bylo na PC Gaming Show, bo patrzylem tylko jednym okiem? Wylapalem jedynie Twierdza 4 i remaster Thief z fajniejszych pokazowek.