Quebonafide
Re: Quebonafide
mnie tez, ale nie widzialem czy tu wstawiac 
legendarna akcja z psp zawsze mnie bawi 
- syrop klonowy
Odniósł się Żaba? 
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
- Moltisanti
Hahaha 
na ex-forum świętej pamięci użytkownik rekon (rkn) wyslał PSP użytkownikowi o nicku żabson, który mu nie zapłacił za nie
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
w którym to było roku mniej więcej? 
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
siusiak mnie strzela od przeszukiwania archiwum ex-forumka, a wiem że był cały temat poświęcony temu ale okolice 2010-2012 chyba
aaaa, czyli młody żabsonik kiedy nagrywał jeszcze swoje pierwsze nieśmiałe numery
ok, dzieki, o to mi chodziło
ok, dzieki, o to mi chodziło
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
właśnie użytkownik żabson i raper żabson to dwie różne osoby, zbieżność ksywek po prostu
Na bank, w końcu na każdym podwórku jest co najmniej jedna osoba o ksywie zabson.
Ciekawe, czy Żaluzja Solonez też się kiedyś tłumaczył zbieżnością ksywek z kimś innym
Ciekawe, czy Żaluzja Solonez też się kiedyś tłumaczył zbieżnością ksywek z kimś innym
no nie, ale nawet wiekowo z tego co pamiętam to forumkowy żabson był starszy ode mnie o parę lat, a żabson-raper jest ode mnie młodszy i w dodatku ma inaczej na imię niż tamten. to nie jest zresztą jakaś niesamowita ksywa, wystarczy że miał na nazwisko np. żaba i był fanem rapera bonson lub pelson i taka mieszanka wybuchowa dała taki pseudonim - ja jestem w stanie sobie to wyobrazić 
- widzeszalenstwo
Zabson od PSP jest z lezajska
To nie te same osoby, ale zabawniej jest wierzyć w tę wersję xd
cztery żubry i dwie kurwy
Dodatkowo Żabson raper już kiedyś pisał, żeby się od niego odjebac, bo nic nie wie o żadnym PSP.
I właśnie to jest najśmieszniejsza rzecz w tym memie. Każdy (jak widać może nie) doskonale wie, że to zbieżność, ale mimo tego dalej magluje mu łeb o PSP i Żabson już chyba ze dwa razy zesrał się na instagramie postami w stylu "debile z forum nie mam żadnej konsoli", nawet jakiś user na s***.Eu miał jego odpowiedź w podpisie 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
a to ze slizgowy zabson to ktos zupelnie inny niz raper zabson bylo zawsze oczywiste i tak jak SWN powiedzial to przez to wszystko jest tak absurdalne i komiczneTYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
-
encrenoire