Quebonafide
Re: Quebonafide
mnie tez, ale nie widzialem czy tu wstawiac 
legendarna akcja z psp zawsze mnie bawi 
- syrop klonowy
Odniósł się Żaba? 
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
- Moltisanti
Hahaha 
na ex-forum świętej pamięci użytkownik rekon (rkn) wyslał PSP użytkownikowi o nicku żabson, który mu nie zapłacił za nie
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
siusiak mnie strzela od przeszukiwania archiwum ex-forumka, a wiem że był cały temat poświęcony temu ale okolice 2010-2012 chyba
aaaa, czyli młody żabsonik kiedy nagrywał jeszcze swoje pierwsze nieśmiałe numery
ok, dzieki, o to mi chodziło
ok, dzieki, o to mi chodziło
właśnie użytkownik żabson i raper żabson to dwie różne osoby, zbieżność ksywek po prostu
Na bank, w końcu na każdym podwórku jest co najmniej jedna osoba o ksywie zabson.
Ciekawe, czy Żaluzja Solonez też się kiedyś tłumaczył zbieżnością ksywek z kimś innym
Ciekawe, czy Żaluzja Solonez też się kiedyś tłumaczył zbieżnością ksywek z kimś innym
no nie, ale nawet wiekowo z tego co pamiętam to forumkowy żabson był starszy ode mnie o parę lat, a żabson-raper jest ode mnie młodszy i w dodatku ma inaczej na imię niż tamten. to nie jest zresztą jakaś niesamowita ksywa, wystarczy że miał na nazwisko np. żaba i był fanem rapera bonson lub pelson i taka mieszanka wybuchowa dała taki pseudonim - ja jestem w stanie sobie to wyobrazić 
- widzeszalenstwo
Zabson od PSP jest z lezajska
To nie te same osoby, ale zabawniej jest wierzyć w tę wersję xd
cztery żubry i dwie kurwy
Dodatkowo Żabson raper już kiedyś pisał, żeby się od niego odjebac, bo nic nie wie o żadnym PSP.
I właśnie to jest najśmieszniejsza rzecz w tym memie. Każdy (jak widać może nie) doskonale wie, że to zbieżność, ale mimo tego dalej magluje mu łeb o PSP i Żabson już chyba ze dwa razy zesrał się na instagramie postami w stylu "debile z forum nie mam żadnej konsoli", nawet jakiś user na s***.Eu miał jego odpowiedź w podpisie 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
a to ze slizgowy zabson to ktos zupelnie inny niz raper zabson bylo zawsze oczywiste i tak jak SWN powiedzial to przez to wszystko jest tak absurdalne i komiczneTYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Passion fruitS eP
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
-
encrenoire