- topór wczoraj odwiesili.
Belmondo
Re: Belmondo
jak te dwa łaki powinny dla belmonda pałe obrabiać dożywotnio że w ogóle ktoś o nich usłyszał przez to że książe tytus wziął sobie ich do zespołu a nie się teraz pultać i pluć w kamerki telefonów. gul im po prostu skoczył, że belmondo bez mentalnej siły zbiorowej mobbyn może sam se płytkę puszczać
patologiczny psychol z gpsa, skejcik belmondo mimo swojej przewozki na trakach, zabladzil juz dawno kumajac sie z tymi troglodytami, odwala krzywe akcje bo tez ma grubo na bani, ale z perspektywy czasu widze ze, blizej mu do tych lakow malolatow od spalonej grzaly itp niz gpsa biegajacego z maczeta
zgadzam sie z @badi ale na duet gps doniz, zerknalbym
zgadzam sie z @badi ale na duet gps doniz, zerknalbym
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- OmarStooleyman
W sumie to Belmondziak ma teraz patronat jakiejś kancelarii prawniczej. Kto wie czy Doniz i GSP nie dostali jakiegoś pisemka po czym się tak perfidnie spruli xD. Ogólnie to wydaje mi się, że ktoś w końcu nad nim czuwa i stara się wraz z nim wyjść na prostą. Szkoda, że taka tratwa nie znalazła się gdzieś w 2016-2017, kiedy to młody Gdynianin tracił powoli kontrolę nad nałogami i prawem.
jest ktoś kogo ten typ nie wypierdolił, nie wjebał na mine ? bo tak sledze poczynania tego resortowego przygłupa, to dochodze do wniosku ,ze jebaniec by sprzedał własna matke i wysłał ją za pobraniem. gsp i doniz, lokówke w dupe mu ładować i kamerować to
"Resortowy przygłup"? Husarzu proszę
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
nowy einstien tylko, ze rapowy
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- benzoabuser
- Zbanowany
Pierwsza wersja: Znając życie skończy się na szczekaniu wygrzanego gps na ig i można się pośmiać jak zwykle
Druga wersja: To to, że wasze śmieszkowanie może okazać się odruchem znieczulicy wobec tego co się dzieje i komuś (pewnie belmodziarzowi) stanie się krzywda. Być może poleci jakaś maczeta w ruch czy Oyche Doniz machnie wielkie 'O' niczym Zorro na Belmondziaku. I ta opcja byłaby śmieszna w kontekście tych całych porytych akcji jakie tu widzimy, ciekawe czy byłoby na forumku 'trzymaj się młody g, życzę powrotu do zdrowia' albo 'dobrze zrobiłeś gps, ćpun dostał za swoje'
W ogóle najlepsze jest to, że Belmondziak jest uważany za tego, który z każdym się pokłóci skoro z całego uniwersum okołomobbgynowego z tymi hewrami, kazami etc. każdy z każdym ma kose i przypały (wiem, że młody g zrobił kwitflipy etc. ale to lekka hipokryzja gdy się o nim mówi w tym kontekście, a innych pomija).
No i warto przypomnieć, że Belmondo nie ma kosy z Sentino, a nawet obaj siebie propsowali, a to oznacza, że wielkie umysły rozumieją się na wielu płaszczyznach i porozumiewają się telepatycznie ze sobą.
Druga wersja: To to, że wasze śmieszkowanie może okazać się odruchem znieczulicy wobec tego co się dzieje i komuś (pewnie belmodziarzowi) stanie się krzywda. Być może poleci jakaś maczeta w ruch czy Oyche Doniz machnie wielkie 'O' niczym Zorro na Belmondziaku. I ta opcja byłaby śmieszna w kontekście tych całych porytych akcji jakie tu widzimy, ciekawe czy byłoby na forumku 'trzymaj się młody g, życzę powrotu do zdrowia' albo 'dobrze zrobiłeś gps, ćpun dostał za swoje'
W ogóle najlepsze jest to, że Belmondziak jest uważany za tego, który z każdym się pokłóci skoro z całego uniwersum okołomobbgynowego z tymi hewrami, kazami etc. każdy z każdym ma kose i przypały (wiem, że młody g zrobił kwitflipy etc. ale to lekka hipokryzja gdy się o nim mówi w tym kontekście, a innych pomija).
No i warto przypomnieć, że Belmondo nie ma kosy z Sentino, a nawet obaj siebie propsowali, a to oznacza, że wielkie umysły rozumieją się na wielu płaszczyznach i porozumiewają się telepatycznie ze sobą.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2021, 10:34 przez benzoabuser, łącznie zmieniany 1 raz.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ja mam tylko nadzieję, że ani oyche doniz ani gsp nie mają takich znajomości jak @bel bo to się może rzeczywiście skończyć tragicznie...
- benzoabuser
- Zbanowany
ja serio mam nadzieję, że nic się nie stanie, bo można sobie śmieszkować, ale któremuś z nich odbija palma po paczce od Predatora to może być XYZ RIP
Dodano po 2 minutach 31 sekundach:
Dodano po 2 minutach 31 sekundach:
ale co ty pierdolisz, spójrz na nich wszystkich i pomyśl czy aby na pewno tylko Belmondziak tnie w chuja
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
To że poryty przez dragi to zgoda, ale robienie z niego resortowego dziecka bo matka maluje gwiazdy w TVN i kobiecych gazetkach a w '90 pokazywała cycki w Lalamido to naprawdę
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Nie wiem komu tam Belmondziak i co wisi, ale powinien spłacić długi i mieć kompletnie wyjebane w to środowisko. Co by nie mówić, rap może dobry, ale całe to uniwersum GSP/Doniz/HEWRA itp. to naprawdę taki mocno patologiczny klimat jest xd
A GSP to już w ogóle
Głupio by było jakby Tytus teraz jakiś gruby przypał zaliczył, bo widać, że znalazł całkiem fajną stylistykę dla swojego rapu.
A GSP to już w ogóle
Głupio by było jakby Tytus teraz jakiś gruby przypał zaliczył, bo widać, że znalazł całkiem fajną stylistykę dla swojego rapu.
- gods bidness
Tak. Spotkali się, pogodzili, naćpali i jeden powiedział - jebać tą kurwę Belmondziaka! A drugi na to - o! no właśnie! jebać tą kurwę Belmondziaka! A potem już poszło.

zeby nie bylo malo to belmondo wyruchał jeszcze babę gsp/donizowi
Czy to w jakiś sposób może mieć związek z legendarną aferą na linii GPS-jego laska?
Pozwolę sobie przytoczyć równie legendarną transkrypcje uż. @Rhubarb
Pozwolę sobie przytoczyć równie legendarną transkrypcje uż. @Rhubarb
Spoiler
a ty bedziesz patrzec na mnie jak na bestie wlasnie jakas kurwa gdzie my sie kochalismy kurwa ja bylem kurwa u ciebie wszystko bylo git nagle ci znowu odjebalo ze kurwa znowu masz jakis problem i patrz co se kurwa bum bum bum bum bum bum i se tak bum rozkurwie bum glowe szmato bum jebana ze bede w szpitalu lezal dziwko nigdy nigdy nie chce sie juz znac bo jezeli dla ciebie tak blaha sprawa ze dla ciebie seks analny jest tak wielka przeszkoda do pokonania w zwiazku to dla mnie kurwa mac ty jestes zwykla szmata nie jestes moja dziewczyna nigdy mnie nie kochalas i kurwa wypierdalaj ode mnie rozpierdole sie dzisiaj zniszcze sie rozkurwie se caly leb wszystko
no idealnie ten trak pasuje do tej sytuacji i wrzucony tera, 1:0 dla titiego, a gpsiak to mitoman pierdolony chłop co chwilę jakieś nowe przewinienia belmondziarza produkuje w bani swojej jebac go zresztą powszechnie uważany jest za farmazona tu w polsce a, a że niezrównoważonego i huj wie co może odjebacART pisze:
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka