Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
502
73%
Nie
185
27%

Liczba głosów: 687

Awatar użytkownika
jogi

Re: Belmondo

Post autor: jogi »

piotr0 pisze: 31 mar 2021, 22:05 Ktoś wie w ogóle czemu oni się tak nagle odpalili?
- topór wczoraj odwiesili.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

jak te dwa łaki powinny dla belmonda pałe obrabiać dożywotnio że w ogóle ktoś o nich usłyszał przez to że książe tytus wziął sobie ich do zespołu a nie się teraz pultać i pluć w kamerki telefonów. gul im po prostu skoczył, że belmondo bez mentalnej siły zbiorowej mobbyn może sam se płytkę puszczać
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

patologiczny psychol z gpsa, skejcik belmondo mimo swojej przewozki na trakach, zabladzil juz dawno kumajac sie z tymi troglodytami, odwala krzywe akcje bo tez ma grubo na bani, ale z perspektywy czasu widze ze, blizej mu do tych lakow malolatow od spalonej grzaly itp niz gpsa biegajacego z maczeta

zgadzam sie z @badi ale na duet gps doniz, zerknalbym
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

W sumie to Belmondziak ma teraz patronat jakiejś kancelarii prawniczej. Kto wie czy Doniz i GSP nie dostali jakiegoś pisemka po czym się tak perfidnie spruli xD. Ogólnie to wydaje mi się, że ktoś w końcu nad nim czuwa i stara się wraz z nim wyjść na prostą. Szkoda, że taka tratwa nie znalazła się gdzieś w 2016-2017, kiedy to młody Gdynianin tracił powoli kontrolę nad nałogami i prawem.
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

jest ktoś kogo ten typ nie wypierdolił, nie wjebał na mine ? bo tak sledze poczynania tego resortowego przygłupa, to dochodze do wniosku ,ze jebaniec by sprzedał własna matke i wysłał ją za pobraniem. gsp i doniz, lokówke w dupe mu ładować i kamerować to
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

"Resortowy przygłup"? Husarzu proszę
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

no nie kurwa, uliczny einstein
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

nowy einstien tylko, ze rapowy
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Pierwsza wersja: Znając życie skończy się na szczekaniu wygrzanego gps na ig i można się pośmiać jak zwykle

Druga wersja: To to, że wasze śmieszkowanie może okazać się odruchem znieczulicy wobec tego co się dzieje i komuś (pewnie belmodziarzowi) stanie się krzywda. Być może poleci jakaś maczeta w ruch czy Oyche Doniz machnie wielkie 'O' niczym Zorro na Belmondziaku. I ta opcja byłaby śmieszna w kontekście tych całych porytych akcji jakie tu widzimy, ciekawe czy byłoby na forumku 'trzymaj się młody g, życzę powrotu do zdrowia' albo 'dobrze zrobiłeś gps, ćpun dostał za swoje'

W ogóle najlepsze jest to, że Belmondziak jest uważany za tego, który z każdym się pokłóci skoro z całego uniwersum okołomobbgynowego z tymi hewrami, kazami etc. każdy z każdym ma kose i przypały (wiem, że młody g zrobił kwitflipy etc. ale to lekka hipokryzja gdy się o nim mówi w tym kontekście, a innych pomija).

No i warto przypomnieć, że Belmondo nie ma kosy z Sentino, a nawet obaj siebie propsowali, a to oznacza, że wielkie umysły rozumieją się na wielu płaszczyznach i porozumiewają się telepatycznie ze sobą.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2021, 10:34 przez benzoabuser, łącznie zmieniany 1 raz.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

ja mam tylko nadzieję, że ani oyche doniz ani gsp nie mają takich znajomości jak @bel bo to się może rzeczywiście skończyć tragicznie...
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

ja serio mam nadzieję, że nic się nie stanie, bo można sobie śmieszkować, ale któremuś z nich odbija palma po paczce od Predatora to może być XYZ RIP

Dodano po 2 minutach 31 sekundach:
Ema pisze: 01 kwie 2021, 9:38 jest ktoś kogo ten typ nie wypierdolił, nie wjebał na mine ? bo tak sledze poczynania tego resortowego przygłupa, to dochodze do wniosku ,ze jebaniec by sprzedał własna matke i wysłał ją za pobraniem. gsp i doniz, lokówke w dupe mu ładować i kamerować to
ale co ty pierdolisz, spójrz na nich wszystkich i pomyśl czy aby na pewno tylko Belmondziak tnie w chuja
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Ema pisze: 01 kwie 2021, 9:52 no nie kurwa, uliczny einstein
To że poryty przez dragi to zgoda, ale robienie z niego resortowego dziecka bo matka maluje gwiazdy w TVN i kobiecych gazetkach a w '90 pokazywała cycki w Lalamido to naprawdę
I've got more money than you
They can't even afford food!
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Nie wiem komu tam Belmondziak i co wisi, ale powinien spłacić długi i mieć kompletnie wyjebane w to środowisko. Co by nie mówić, rap może dobry, ale całe to uniwersum GSP/Doniz/HEWRA itp. to naprawdę taki mocno patologiczny klimat jest xd
A GSP to już w ogóle :bag:
Głupio by było jakby Tytus teraz jakiś gruby przypał zaliczył, bo widać, że znalazł całkiem fajną stylistykę dla swojego rapu.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

piotr0 pisze: 31 mar 2021, 22:05 Ktoś wie w ogóle czemu oni się tak nagle odpalili? Nie widziałem żeby belmondziak coś ostatnio wrzucał nowego
Tak. Spotkali się, pogodzili, naćpali i jeden powiedział - jebać tą kurwę Belmondziaka! A drugi na to - o! no właśnie! jebać tą kurwę Belmondziaka! A potem już poszło.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
oyche

Post autor: oyche »

fajne
Awatar użytkownika
piotr0

Post autor: piotr0 »

Obrazek

zeby nie bylo malo to belmondo wyruchał jeszcze babę gsp/donizowi :bowdown:
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Czy to w jakiś sposób może mieć związek z legendarną aferą na linii GPS-jego laska? :lol:
Pozwolę sobie przytoczyć równie legendarną transkrypcje uż. @Rhubarb
Spoiler
a ty bedziesz patrzec na mnie jak na bestie wlasnie jakas kurwa gdzie my sie kochalismy kurwa ja bylem kurwa u ciebie wszystko bylo git nagle ci znowu odjebalo ze kurwa znowu masz jakis problem i patrz co se kurwa bum bum bum bum bum bum i se tak bum rozkurwie bum glowe szmato bum jebana ze bede w szpitalu lezal dziwko nigdy nigdy nie chce sie juz znac bo jezeli dla ciebie tak blaha sprawa ze dla ciebie seks analny jest tak wielka przeszkoda do pokonania w zwiazku to dla mnie kurwa mac ty jestes zwykla szmata nie jestes moja dziewczyna nigdy mnie nie kochalas i kurwa wypierdalaj ode mnie rozpierdole sie dzisiaj zniszcze sie rozkurwie se caly leb wszystko
oyche

Post autor: oyche »

rafalala byla z gsp?
2ps__

Post autor: 2ps__ »

ART pisze:
no idealnie ten trak pasuje do tej sytuacji i wrzucony tera, 1:0 dla titiego, a gpsiak to mitoman pierdolony chłop co chwilę jakieś nowe przewinienia belmondziarza produkuje w bani swojej jebac go zresztą powszechnie uważany jest za farmazona tu w polsce a, a że niezrównoważonego i huj wie co może odjebac

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ