Young Leosia - Hulanki EP (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Re: Young Leosia - Hulanki EP (2021)

Post autor: piernikowyskoczek »

ty to powinieneś winszować, przecież pokolenie Maty i Leosi nas wyzwoliło i pozwoliło być biednym i dziwnie ubranym i to piękne
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Podziękuj Bedoesowi który rozpoczął tą rewolucję romantyczną

Internet poważny biznes widzę, lol
Awatar użytkownika
kvcper

Post autor: kvcper »

Przed marihuanen - normalna dziewczyna
Po - sra po ścianach
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

pieschrodingera pisze: 30 wrz 2021, 20:08 Przesłuchałem raz i nic już nie pamiętam poza Baila Ela. Najbardziej irytowało mnie chyba to zdrobnianie słówek, nie wkurza Was to?
Nie, bo to taki My little pony rap dla nastolatek, rozumiem, że to taka cukierkowa konwencja, problem tym, że te inne single nie są aż tak dobre jak szklanki i brzmi strasznie monotonnie.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
oyche

Post autor: oyche »

Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

frontkick pisze: 28 wrz 2021, 22:06 Ja chyba muszę przypomnieć pierwszy w Polsce damski rap bo źle tu sie dzieje
Spoiler
Nie no chujnia z tą Leosią straszna, wydaje mi sie ze ona nie ma wyczucia rytmu, nie umie sie bawic wokalem ani nic, po prostu staje przed majkiem i wykrzykuje te zwrotki ciągiem i chuj potem Żabson to musi jakos potegować pociąć polepić żeby siedzialo w bicie. No nic w tym nie ma, zero charyzmy, zero stylu, barwa glosu to juz w ogole cherry on top uszy bolą że chuj. Fajnie wyprodukowane niektore rzeczy no ale to tyle

A jak tam Oliwka wchodzi w utworze Stonerki to jest niebo a ziemia, drugi w Polsce damski rap na spokojnie
zadziwiajace, ze jeszcze 2 lata temu Polska nie byla gotowa na j.wors, ktora jest w chuj lepsza jednak od oliwki i leosii
ale j.wors sobie siedzi przy basenie ze smokepurppem i pewnie wyjebane ma na bieda poldon
swoja droga szukalem jej zdjecia z nim i trafilem na to :lol:
Spoiler
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
ODPOWIEDZ