Ciężko się nie zgodzić.Marcin Flint
Ocena: 1/5
Young Leosia - Hulanki EP (2021)
Re: Young Leosia - Hulanki EP (2021)
Że wy żeście w ogóle naruchali tu 25 stron dyskusji to już jest ewenement sam w sobie i pokazuje, że Hulanki to idealny wynalazek na dzisiejsze czasy 
-
frontkick
Ja chyba muszę przypomnieć pierwszy w Polsce damski rap bo źle tu sie dzieje
Nie no chujnia z tą Leosią straszna, wydaje mi sie ze ona nie ma wyczucia rytmu, nie umie sie bawic wokalem ani nic, po prostu staje przed majkiem i wykrzykuje te zwrotki ciągiem i chuj potem Żabson to musi jakos potegować pociąć polepić żeby siedzialo w bicie. No nic w tym nie ma, zero charyzmy, zero stylu, barwa glosu to juz w ogole cherry on top uszy bolą że chuj. Fajnie wyprodukowane niektore rzeczy no ale to tyle
A jak tam Oliwka wchodzi w utworze Stonerki to jest niebo a ziemia, drugi w Polsce damski rap na spokojnie
Nie no chujnia z tą Leosią straszna, wydaje mi sie ze ona nie ma wyczucia rytmu, nie umie sie bawic wokalem ani nic, po prostu staje przed majkiem i wykrzykuje te zwrotki ciągiem i chuj potem Żabson to musi jakos potegować pociąć polepić żeby siedzialo w bicie. No nic w tym nie ma, zero charyzmy, zero stylu, barwa glosu to juz w ogole cherry on top uszy bolą że chuj. Fajnie wyprodukowane niektore rzeczy no ale to tyle
A jak tam Oliwka wchodzi w utworze Stonerki to jest niebo a ziemia, drugi w Polsce damski rap na spokojnie
ja tam płyty nie słuchałem, po singlach się nie spodziewam oczywiście niczego ciekawego, ale bardzo fajnie Leosia wypadła u Kuby, sympatyczna dziewczyna jak nie śpiewa. Tylko myślałem, że ona na serio ma na imię Leokadia..
Ma na drugie mówiła
Przecie za rok dwa wyjdzie jakąś nową typiarka która będzie rapowac i będzie te kurwa 5% lepsza niż leosia i będziecie znowu pierdolic że pierwszy w Polsce kobiecy rap 
Najpierw niech jedna wyda w połowie dobry album, no bo kurwa jest w Polsce jakiś dobry kobiecy album? Kurwa nie sądzę, ofc w męskim rapie jest ta różnica że jest kurwa 300razy więcej rapoweów to logiczne że 1na100 będzie w miarę dobry
Najpierw niech jedna wyda w połowie dobry album, no bo kurwa jest w Polsce jakiś dobry kobiecy album? Kurwa nie sądzę, ofc w męskim rapie jest ta różnica że jest kurwa 300razy więcej rapoweów to logiczne że 1na100 będzie w miarę dobry
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
w patriarchacie nigdy nie powstanie dobry kobiecy rap album
- FruitOffTheWall
oddalbym wszystkie recenzje flinta za jedną kabana
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
encrenoire
w sumie nwm kim jest/byl kaban, oprocz. nieslawnej moderacji na slizgu, takze zapraszam
- OmarStooleyman
w kraju w którym jest nadwyżka mężczyzn i jeden z największych wskaźników samobójstw facetów na pewno możemy mówić o patriarchacie
to jest porażka że wśród 19 milionów kobiet nie może się znaleźć jedna charyzmatyczna postać kobieca która nie będzie rapować jak odwrócona wersja męskiego rapu
Nawet bekowe są komentarze pod filmami z leosią
szkoda pardi, już odpisywałem
-
ksiazenieporzadek
xD zawsze bawi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
bywa i tak przyjacielu
Z ciekawości sprawdziłem sobie "Jungle Girl" oraz "Baila Ella" i nie wiem czy chce resztę sprawdzać, bo te kawałki nie są tak przebojowe jak "Szlanki", a przez monotonne flow strasznie męczące.
Chociaż pewnie nastoletnie fanki Ekipy są zachwycone, bo to rap dla nich.
Chociaż pewnie nastoletnie fanki Ekipy są zachwycone, bo to rap dla nich.
Baila Ela to mi przypomina taka nutkę Margaret, chyba też tak się nazywała.
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
-
pieschrodingera
Przesłuchałem raz i nic już nie pamiętam poza Baila Ela. Najbardziej irytowało mnie chyba to zdrobnianie słówek, nie wkurza Was to?
tbc
- piernikowyskoczek
ja nadal w szoku w związku z tym, jak wyglądała 5 lat temu, normalnie mówiąca normalna dziewczyna
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- OmarStooleyman
Marihuana niszczy życie