Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie

Post autor: 2rzyn »

WladcaSlimakow pisze: 25 wrz 2025, 22:35 belmondo to totalne beztalencie i gówno, nie wierzę że ktoś na poważnie uważa że którykolwiek z jego kawałków jest dobry
Co do kurwy xD
Przeciez zajebisty raper, a ze prywatnie przecpany worek gowna to co innego
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

Belmondziaka nie można nazwać najlepszym w tym momencie. To jak z pięściarzami, ktoś może i rozkurwiał 10 lat temu a teraz jest past prime i już mu odjechali
glokk

Post autor: glokk »

Największym gangsterem w polskim rapie był Kubix z duetu Massey-Kubix, siedział za dobrze wybronioną głowę.
Sionek

Post autor: Sionek »

Young Multi to hip-hop tylko nikt tego nie zauważył bo był pierwszym z nowego pokolenia, które ma zupełnie inną ścieżkę życiową niż klasyczny, utarty hip-hopowy schemat i wokół niego było wielu podrabiańców, którzy nie przetrwali.

Kiedy Multi postanowił zostać raperem to go obśmiało całe rdzennie hip-hopowe środowisko na czele z Paluchem i wtedy jeszcze Szpakiem. Ludzie się zesrali, że topowy youtuber wymyślił sobie, że zostanie raperem i na start ma miliony wyświetleń bo startuje z fanbejsem zamiast przejść hip-hopową drogę od podziemia do mainstreamu. Od razu po pierwszych nutkach okazało się, że jest kuzynem Bedoesa (akurat w to nie wierzę i myślę, że to była próba jego legitymizacji w rapie), miał gościnki od Beteo, Peji i paru innych, które miały go uwiarygodnić. Na jego niekorzyść przemawiało też, że był wrzucany do jednego wora razem z Gimperem i kilkoma innymi youtuberami, którzy zaczęli rapować. Nie pamiętam już kto tam dokładnie był, pamiętam jakichś 2 braci, którzy zrobili remix Gucci Gang, parę tracków puścili i skończyli w Fame MMA jako lamusy i przystawki przed głównymi walkami.
W każdym razie cały ten rap od youtuberów był chujowy i każdy traktował go tak samo jak całą resztę. Gimper kariery rapera nie zrobił, reszta też szybko odpadła a chłopak konsekwentnie działał przyjmując kolejne mele na ryj. Robił stopniowy progres stając się coraz lepszym notując jednocześnie coraz mniejsze zasięgi. Kiedy wszyscy już go skreślili i zaczynało się robić cicho o nim nie odpuścił. Wymyślił, że chce być pełnoetatowym raperem i się tego trzymał. Wydał w 2019 całkiem niezłe Trap After Death, które stoi dużo wyżej niż jego poprzednie wysrywy. Lepsze flow, postęp w technice, mniej plastiku i grzecznych traczków dla 14 latków do puszczania w tle jak grają w Fortnita. Pokazał tam świetne ucho do bitów i udowodnił, że ma jakiś potencjał. Toxic z 2021 było już dobrą płytą w mojej opinii. Ma on swój styl, na inny background jego życie też jest inne niż standardowe dlatego jego rap jest inny, ale dla mnie to jest hip-hop. Przeszedł swoją drogę, jest prawdziwy w tym co robi tylko przechodził tą drogę na oczach wszystkich zamiast pomykać jak szczur w podziemiu niezauważony przez nikogo przez pierwszych kilka projektów.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Całkiem się zgadzam, ale mówię teraz całkiem serio moim zdaniem dużo w tym temacie zrobiło, że ma ryj jak cwel przez co mało kto go brał na poważnie.

Przecież on tutaj wygląda jak upośledzony młodszy brat, którego marzeniem było wystąpić w klipie więc starsi go wzięli.

Dodano po 1 minucie 30 sekundach:
Spoiler
Obrazek
Gdyby miał 190 cm wzrostu, kwadratową szczenę i sylwetkę w kształcie litery V a nie gruszki, to by brali na poważnie sporo wcześniej xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

to nie jest hip hop
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

glokk pisze: 26 wrz 2025, 22:22 Największym gangsterem w polskim rapie był Kubix z duetu Massey-Kubix, siedział za dobrze wybronioną głowę.
że kto kurwa? chłopak ale nikt nie wie o kim mówisz więc pozdro
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
jotwupe
Zbanowany

Post autor: jotwupe »

Laik na pytanie czy na Level Up pojechany będzie Paluch, który jest wrogiem rapujących youtuberów.

"Paluch ma rację. BOR to dobra ekipa"

Jebać Multiego, najlepiej udowadnia to że nie ma nic wspólnego z hip hopem że do dziś on i całe jego środowisko płacze że Paluch miał czelność go zbesztać tak jak gdyby nie była to typowo hip hopowa akcja.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo

"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Różnica jest taka, że Paluch mając 40 parę lat spinał się z jakimś youtubowym 20 latkiem z makaronem na głowie, którego ten makaron ostatnio wyjaśnił w komentarzu odnośnie paluchowej hipokryzji.
Sionek

Post autor: Sionek »

Ta przypierdolka Palucha była kompletnie z dupy i mało hip-hopowa imo. Staremu dziadowi nie spodobało się, że jakiś dzieciak zaczął nagrywać piosenki xD Jakby miał monopol na decydowanie kto może a kto nie może nagrywać. Co najlepsze on z tym swoim kwadratowym flow jest obecnie daleko za Multim a ostatnio został gwiazdą tematu na najbardziej wieśniackie numery. Największy kalkulator w Polsce sobie obliczył, że zyska parę punktów popularności jak pociśnie dzieciaka, o żadną obronę hip-hopu mu nie chodziło.
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

cale bor to jest beka jak chuj, najpierw Paluszak śpiewający na disco bicie nowy trueschool, potem nawrzucanie multiemu, a potem najwiekszym fikolem wychowanek szpaku który zaczyna spiewac w sposób dokładnie odwrotny do palucha XD

Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
za każdym razem jak sobie przypominam co jest za skrótem bor, to się uśmiecham z myślą o całym disco polo w wykonaniu palucha jakim jest moj kościół i podobne xD
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
jotwupe
Zbanowany

Podziękujcie tym dwóm kurwom wyżej - Sionek i aplew. Sytuacja zaszła na tyle za daleko w waszych kłamstwach, że mój honor nie pozwala mi przejść wobec tego obojętnie i nie zmieszać was z błotem. Liściował bym was kurwy w realu jakbym spotkał jak drzewa na jesień.

Dzieci kurwy i malarza, że wy macie w ogóle wstyd pisać tak debilne posty wysrane 1:1 z komentarza na YT pod filmikiem tego przecwelonego jebanego pulchnego przygłupa z dredami. Ale żeście mnie wkurwili, wy niedoruchane prawiczki.

Po kolei kurwa:
Sionek pisze: 27 wrz 2025, 11:12 Staremu dziadowi nie spodobało się, że jakiś dzieciak zaczął nagrywać piosenki xD Jakby miał monopol na decydowanie kto może a kto nie może nagrywać.
Jebany troglodyto, ja wiem że wy w liceach się teraz nie potraficie nawet ogolić, rozpieszczone rozwydrzone roszczeniowe skurwysynki z bicepsem 25 cm. Ja wiem, że cała wasza wiedza o życiu to Tiktok Youtube i FAME MMA. Mam nadzieję że ludzi prawi tacy jak ja będą was gnębili gdy już wejdziecie w świat dorosłości i skutecznie zeszmacą was i nauczą życia.

Ten stary dziad miękka fajo nie przypierdolił się do konkretnej osoby tylko zjawiska, a Multiego pocisnął Szpaku, a Paluch zwyzywał Multiego na koncercie najebany dopiero po debilnym wywiadzie u Jetiego a jeśli kurwo jebana uważasz że nie miał racji to odpal sobie ten pierdolony wywiad tłuku matole i nie przyznaj mi racji, ha tfu. To wy jebane roszczeniowe płaczki z pokolenia millenialsów zrobiliście z tego jakąś wielką rzecz, z czegoś co dawniej było zupełnie w normie zachować hiphopowych i nikt dziś kurwa Piha nie ciśnie że Quebo jebał na scenie. Kurwy jebane płaczki widać zabolało was to i będziecie bić konia do tej sytuacji kolejne 10 lat bo wasz jebany idol w dredach który wygląda jak trans ma wielki żal ojojojojoj.
Sionek pisze: 27 wrz 2025, 11:12 Największy kalkulator w Polsce sobie obliczył, że zyska parę punktów popularności jak pociśnie dzieciaka, o żadną obronę hip-hopu mu nie chodziło.
Przy kalkulatorze to twoja matka płacze każdego dnia, bo urodził się jej taki przyjeb jak ty i jeszcze trochę go będzie musiała utrzymywać bo się kurwo nawet w Żabce nie zatrudnisz bo wykracza to poza twoje umiejętności, patrząc na twój niedorozwinięty tok rozumowania, debilu.
aplew pisze: 27 wrz 2025, 11:19 za każdym razem jak sobie przypominam co jest za skrótem bor, to się uśmiecham z myślą o całym disco polo w wykonaniu palucha jakim jest moj kościół i podobne xD
Myślisz jebany idioto, że jak rzucisz tak skrajnie absurdalną opinię na którą aż mnie zatkało co mam odpowiedzieć bo jest tak zjebana, to wszystko będzie dobrze? Na takie opinie reaguje się liściem. Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.

Dziś w internecie można kurwa napisać dosłownie wszystko, fora dyskusyjne nie mają już żadnego sensu. Jesteśmy jako naród straceni. Mam nadzieję że jest choć garstka ludzi takich jak ja, ludzi dobrych woli patriotów którzy dzień w dzień w życiu codziennym będą ratowali ten kraj przed tymi roszczeniowymi, niedojebanymi małolatami, dla których idolem są te ciumcioki pokroju Young Pultiego.

Ha tfu kurwa na was, zagotowałem się, jebać was szczerze Sionek i aplew wy KURWY

Jesień w pełni kasztany gubią kolce

BOR4LIFE

Warn.
Jose
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2025, 12:19 przez jotwupe, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Ale spokojnie, po co te ostre słowa

Dodano po 56 sekundach:
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 nikt dziś kurwa Piha nie ciśnie że Quebo jebał na scenie
bo się okazało że miał rację
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
jotwupe
Zbanowany

Szczerze pierdole to forum i wszystkich wykrętów, już nawet Przedszkolanek wypuszcza zjebane tejki. Pedalizacja Ślizgawki i przyzwolenie na kurestwo właśnie do tego doprowadziło. Ja was do szczęścia nie potrzebuje, wy mnie trochę bardziej. To mój ostatni post na tym forum. Nara i bez odbioru

Dodano po 1 minucie 39 sekundach:
Sionek i aplew jebać was, niektórzy przynajmniej cisną żeby mnie podkurwić, a wy szczerze w to wierzycie, jebane debile. Pierdolona młodzież

Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Burak pisze: 27 wrz 2025, 12:20 Ale spokojnie, po co te ostre słowa

Dodano po 56 sekundach:
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 nikt dziś kurwa Piha nie ciśnie że Quebo jebał na scenie
bo się okazało że miał rację
po tym najnowszym wysrywie-musicalu jeszcze bardziej aktualne
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

O takie posty właśnie nic nie robilem :bowdown:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ale się zesrał, zesrańsko godne Palucha :bowdown:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Kalom

Post autor: Kalom »

a czemu bortwick bliżej ci do podejścia palucha niż do twojego drugiego goata - szpaka, który poszedł na piwko z multim i przepraszał za to, że zabraniał komukolwiek rapować
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Jaka płyta Palucha na początek?
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Podziękujcie tym dwóm kurwom wyżej - Sionek i aplew.
Dziękuję :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
ODPOWIEDZ