Podziękujcie tym dwóm kurwom wyżej - Sionek i aplew. Sytuacja zaszła na tyle za daleko w waszych kłamstwach, że mój honor nie pozwala mi przejść wobec tego obojętnie i nie zmieszać was z błotem. Liściował bym was kurwy w realu jakbym spotkał jak drzewa na jesień.
Dzieci kurwy i malarza, że wy macie w ogóle wstyd pisać tak debilne posty wysrane 1:1 z komentarza na YT pod filmikiem tego przecwelonego jebanego pulchnego przygłupa z dredami. Ale żeście mnie wkurwili, wy niedoruchane prawiczki.
Po kolei kurwa:
Sionek pisze: ↑27 wrz 2025, 11:12
Staremu dziadowi nie spodobało się, że jakiś dzieciak zaczął nagrywać piosenki xD Jakby miał monopol na decydowanie kto może a kto nie może nagrywać.
Jebany troglodyto, ja wiem że wy w liceach się teraz nie potraficie nawet ogolić, rozpieszczone rozwydrzone roszczeniowe skurwysynki z bicepsem 25 cm. Ja wiem, że cała wasza wiedza o życiu to Tiktok Youtube i FAME MMA. Mam nadzieję że ludzi prawi tacy jak ja będą was gnębili gdy już wejdziecie w świat dorosłości i skutecznie zeszmacą was i nauczą życia.
Ten stary dziad miękka fajo nie przypierdolił się do konkretnej osoby tylko zjawiska, a Multiego pocisnął Szpaku, a Paluch zwyzywał Multiego na koncercie najebany dopiero po debilnym wywiadzie u Jetiego a jeśli kurwo jebana uważasz że nie miał racji to odpal sobie ten pierdolony wywiad tłuku matole i nie przyznaj mi racji, ha tfu. To wy jebane roszczeniowe płaczki z pokolenia millenialsów zrobiliście z tego jakąś wielką rzecz, z czegoś co dawniej było zupełnie w normie zachować hiphopowych i nikt dziś kurwa Piha nie ciśnie że Quebo jebał na scenie. Kurwy jebane płaczki widać zabolało was to i będziecie bić konia do tej sytuacji kolejne 10 lat bo wasz jebany idol w dredach który wygląda jak trans ma wielki żal ojojojojoj.
Sionek pisze: ↑27 wrz 2025, 11:12
Największy kalkulator w Polsce sobie obliczył, że zyska parę punktów popularności jak pociśnie dzieciaka, o żadną obronę hip-hopu mu nie chodziło.
Przy kalkulatorze to twoja matka płacze każdego dnia, bo urodził się jej taki przyjeb jak ty i jeszcze trochę go będzie musiała utrzymywać bo się kurwo nawet w Żabce nie zatrudnisz bo wykracza to poza twoje umiejętności, patrząc na twój niedorozwinięty tok rozumowania, debilu.
aplew pisze: ↑27 wrz 2025, 11:19
za każdym razem jak sobie przypominam co jest za skrótem bor, to się uśmiecham z myślą o całym disco polo w wykonaniu palucha jakim jest moj kościół i podobne xD
Myślisz jebany idioto, że jak rzucisz tak skrajnie absurdalną opinię na którą aż mnie zatkało co mam odpowiedzieć bo jest tak zjebana, to wszystko będzie dobrze? Na takie opinie reaguje się liściem. Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Dziś w internecie można kurwa napisać dosłownie wszystko, fora dyskusyjne nie mają już żadnego sensu. Jesteśmy jako naród straceni. Mam nadzieję że jest choć garstka ludzi takich jak ja, ludzi dobrych woli patriotów którzy dzień w dzień w życiu codziennym będą ratowali ten kraj przed tymi roszczeniowymi, niedojebanymi małolatami, dla których idolem są te ciumcioki pokroju Young Pultiego.
Ha tfu kurwa na was, zagotowałem się, jebać was szczerze Sionek i aplew wy KURWY
Jesień w pełni kasztany gubią kolce
BOR4LIFE
Warn.
Jose