Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Bunnymen77
Re: Transfery
Dużo, ale podobno kocur.
Te transfery Chelsea to od lat wyglądają spoko na papierze, zachwyty nad Mariną, a kończą zazwyczaj jako niewypały, przerasta liga czy Chelsea specyficzna?
Te transfery Chelsea to od lat wyglądają spoko na papierze, zachwyty nad Mariną, a kończą zazwyczaj jako niewypały, przerasta liga czy Chelsea specyficzna?
mówi się o 85 baniach funtów
e: w sprawie Mane
e: w sprawie Mane
Pierwsza propozycja Bayernu została odrzucona pod koniec poprzedniego tygodnia. Tym razem mistrzowie Niemiec wrócili z ofertą gwarantowanych 23.5 miliona funtów oraz łącznie do 6.5 miliona w bonusach, które zostały wyśmiane przez działaczy na Anfield.
Bayern przygotował dla Mane trzyletni kontrakt i zawarł w nim kilka bonusów. Liverpool chcąc otrzymać pełne 30 milionów musiałby liczyć, że Bawarczycy wygrają trzy najbliższe edycje Ligi Mistrzów, a Mane trzy razy zdobędzie Złotą Piłkę.
What do you think they're smoking over there at Alianz?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Cz4rny1337
- Moderator
chelsea w miejsce lukaku chce gabriela jesusa, 50 mln euro
inter moze dorzucic skriniara na wymiane za lakake

- scam_sakawa
Luka Modrić w Realu Madryt do 30 czerwca 2023 roku.
Saúl Ñíguez odchodzi z Chelsea.
Saúl Ñíguez odchodzi z Chelsea.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Inter chce dać skriniara plus hajs? Czy wymiana grajek za grajka?Cz4rny1337 pisze: ↑08 cze 2022, 18:32 chelsea w miejsce lukaku chce gabriela jesusa, 50 mln euro
50 mln za Jezusa trochę sporo jak na gościa z rocznym kontraktem
- Cz4rny1337
- Moderator
niby, ze sa gotowi dac Skriniara, ale to jakies plotki, brak konkretow, pewnie z tego nic nie wyjdzie
ja nie wiem w czym problem, zapewne iles rat zostalo do zaplaty za lukaku, inter elegancko umorzy, dorzuci jakiegoś bastoniego czy skriniara i miedzynami spoko, byle zeby go w chuj zabrali bo mlodszy to on bedzie
co do ceny za jesusa to tez jakies pierwsze newsy od goal [ale kinsalla jest dobrze poinformowany]
ja nie wiem w czym problem, zapewne iles rat zostalo do zaplaty za lukaku, inter elegancko umorzy, dorzuci jakiegoś bastoniego czy skriniara i miedzynami spoko, byle zeby go w chuj zabrali bo mlodszy to on bedzie
co do ceny za jesusa to tez jakies pierwsze newsy od goal [ale kinsalla jest dobrze poinformowany]

-
Bisclavret
Skriniar i bastoni są w Interze wyżej cenieni niż potencjalne przyjście lukaku, a jeszcze z dopłatą to w ogóle brzmi jak kaczka dziennikarska.
Tak jak pisałem wcześniej, Lukaku przyjdzie do Interu tylko na wyjątkowo dobrych warunkach, w przeciwnym razie jest niepotrzebny.
Tak jak pisałem wcześniej, Lukaku przyjdzie do Interu tylko na wyjątkowo dobrych warunkach, w przeciwnym razie jest niepotrzebny.
- Cz4rny1337
- Moderator
Chelsea tell Romelu Lukaku he can join Inter on loan if the finances are right (Jacob Steinberg)
[Nizaar Kinsella] Chelsea open to Lukaku loan for €25m fee with striker willing to take pay cut
Ogólnie dziś z Chelsea łączone pół piłakrskiego globu, z ostatnich newsow to United i Chelsea zainteresowane Fofaną, Lester chce 80 mln
[Nizaar Kinsella] Chelsea open to Lukaku loan for €25m fee with striker willing to take pay cut
Ogólnie dziś z Chelsea łączone pół piłakrskiego globu, z ostatnich newsow to United i Chelsea zainteresowane Fofaną, Lester chce 80 mln

- scam_sakawa
25 milionów za wypożyczenie to byłoby coś już zdrowo popierdolonego.
Chelsea wtapia dużo floty, ale też potrafi dużo wycisnąć. W to jednak nie wierzę, zwłaszcza przy okazji Interu, w którym czwarty rok z rzędu nie spina się budżet.
Chelsea wtapia dużo floty, ale też potrafi dużo wycisnąć. W to jednak nie wierzę, zwłaszcza przy okazji Interu, w którym czwarty rok z rzędu nie spina się budżet.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ludzie co Wy piszecie jaki Skriniar, jaki Bastoni xd Marotta jeśli już to zrobi to na swoich warunkach, włączy w deal de Vrija, albo Dumfriesa, ale nie chłopaków, którzy w zalewie ludzkiego szamba niczym Lukaku mają jakiekolwiek przywiązanie do barw. Bastoni już niby był w kfc i się zaparł mówiąc, żby Chińczycy gdzieś indziej zysków szukaliCz4rny1337 pisze: ↑08 cze 2022, 20:50 niby, ze sa gotowi dac Skriniara, ale to jakies plotki, brak konkretow, pewnie z tego nic nie wyjdzie
https://linktr.ee/don_kebo
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Właśnie u Dumfriesie się mówi w mediach.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

I po co Chelsea kolejny prawy obrońca? Żeby marnować potencjał Jamesa na granie na PŚO?
Do rotacji byku, taki klub celuje w 2 mocnych na każdej pozycji.
a dzięki, że powiedziałeś, na pewno fajnie mieć rezerwowego za 40 mln
ja pierdole, po chuj ja odpisuje
A Lewemu już widzę mięknie faja i zaczyna wygładzać swoje słowa o transferze, no chyba się to nie uda.
ja pierdole, po chuj ja odpisuje
Podobno jest to prawdopodobne i negocjacje trwają
A Lewemu już widzę mięknie faja i zaczyna wygładzać swoje słowa o transferze, no chyba się to nie uda.
Tuchel wie lepiej. Chelsea potrzebuje amortyzacji za niego w postaci 23 mln euro w tym roku, więc idealnie by pasował tutaj de Vrij w ramach opłaty za wypożyczenie. Sam kundel z sevilli to będzie za mało, Chelsea potrzebuje stoperów.
Ja pierdole. Beka z lewego i jego wypowiedzi. Wykręcił drame jak jakiś bembele na kiju, a wyjdzie na to, ze będzie pokornie dla Niemca jeszcze rok pracował