Jak będzie dalej antysemickie i rasistowskie androny pierdolił, to zamieszka na drugiej płycie Polonii Bytom co najwyżej.
Kanye West
Re: Kanye West
>Jebać system, Fuck you and your corporation / Y'all niggas can't control me / I know that we the new slaves, ta branża jest zakłamana, nie dajcie się im zwieść - wow Kanye masz rację, odważne i bezprecedensowe spostrzeżenia, głos czarnych, mówi co myśli, dawaj Kanye!
>Jebać system, Fuck you and your corporation / Y'all niggas can't control me / I know that we the new slaves, ta branża jest zakłamana, nie dajcie się im zwieść...a i jak coś to wielu z nich ma na głowie takie śmieszne białe czapecz... - STOP STOP ZA GRUBO NIE MA MIEJSCA NA TAKIE KONTROWERSYJNE OPINIE WYŁĄCZCIE MU KONTA SZYBKO POMOCY
Najbardziej 'antysemickie', co ostatnio od niego usłyszałem to stwierdzenie, że żydowski menagement chce robić z wykonawców w pełni zależne kukiełki traktowane jak produkt, co...potwierdziło się tylko w tym temacie, bo już zgodziliśmy się chyba, że brand przyjmie każdego i krzyczącego cokolwiek, dopóki - posłużę się słowami koniec'a - da się go kontrolować i zarabia. Co w tym takiego kontrowersyjnego oprócz faktu, że Kanye zamiast wiecznego wysługiwania się ONI, THEM, THEY WANT określił pochodzenie ludzi z którymi współpracował?
Do zarzutu rasizmu nie będę się odnosił, bo 1) zostało już ustalone że czarni nie mogą być rasistami 2) Kanye wytłumaczył, że sam jest w pewnym stopniu Żydem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
on napisał, że nie może być antysemitą jako murzyn, bo istnieją też czarni Żydzi
jasny wracaj na forum
No dlatego określiłem to jako bezpieczne "w pewnym stopniu", bo już nie pamiętałem jak on tam to połączył
Podsumowując: Żydzi stanowią ogromną część wpływów w branży rozrywkowej, a wykonawcy są w coraz większym stopniu projektami i pacynkami menagerów, którzy planują im karierę i jeśli ta nie wyjdzie wyrzucają na pysk. Bardziej "
" i "nom i co" niż kontrowersja.
Dodano po 11 minutach 30 sekundach:
Jeśli to ważne to chciałbym zaznaczyć, że sam też po części jestem Żydem
Podsumowując: Żydzi stanowią ogromną część wpływów w branży rozrywkowej, a wykonawcy są w coraz większym stopniu projektami i pacynkami menagerów, którzy planują im karierę i jeśli ta nie wyjdzie wyrzucają na pysk. Bardziej "
Dodano po 11 minutach 30 sekundach:
Jeśli to ważne to chciałbym zaznaczyć, że sam też po części jestem Żydem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Zapomniałeś napisać, że masz jakiegoś czarnego kolegę. Serio nie rozumiem kontrowersji związanych z producentami muzycznymi pochodzenia żydowskiego. My dysponujemy na szczęście tylko polskim budowlańcem, o którego szczęśliwie nikt nie daje jebania.
- gods bidness
Ty serio nie rozumiesz czy udajesz? Wyraźnie piszę, że Balenciaga i inne tam jakieś w piździe mają dobro żydów, murzynów i głodujących dzieci w Afryce. Tak jak w piździe mają Kanye Westa i jego talent. Opłacało im się wykorzystywać jego popularność, to wykorzystywali. Ale jak on zaczyna pierdolić jakieś kontrowersje, to nie chcą być z nim kojarzeni i chuj na niego kładą, wiedząc, że łatwo go zastąpią innym pajacem na gumce, lepiej rokującym w kwestiach psychicznej stabilności. Nikogo tam przecież nie obchodzi czy on faktycznie jest antysemitą i rasistą czy nie, nikt tego nie będzie analizował. I szukał głębszego dna. xD Odpierdala ci, bruździsz nam w biznesie = nara.SWN pisze: ↑23 paź 2022, 15:04>Jebać system, Fuck you and your corporation / Y'all niggas can't control me / I know that we the new slaves, ta branża jest zakłamana, nie dajcie się im zwieść - wow Kanye masz rację, odważne i bezprecedensowe spostrzeżenia, głos czarnych, mówi co myśli, dawaj Kanye!
>Jebać system, Fuck you and your corporation / Y'all niggas can't control me / I know that we the new slaves, ta branża jest zakłamana, nie dajcie się im zwieść...a i jak coś to wielu z nich ma na głowie takie śmieszne białe czapecz... - STOP STOP ZA GRUBO NIE MA MIEJSCA NA TAKIE KONTROWERSYJNE OPINIE WYŁĄCZCIE MU KONTA SZYBKO POMOCY
Najbardziej 'antysemickie', co ostatnio od niego usłyszałem to stwierdzenie, że żydowski menagement chce robić z wykonawców w pełni zależne kukiełki traktowane jak produkt, co...potwierdziło się tylko w tym temacie, bo już zgodziliśmy się chyba, że brand przyjmie każdego i krzyczącego cokolwiek, dopóki - posłużę się słowami koniec'a - da się go kontrolować i zarabia. Co w tym takiego kontrowersyjnego oprócz faktu, że Kanye zamiast wiecznego wysługiwania się ONI, THEM, THEY WANT określił pochodzenie ludzi z którymi współpracował?
Do zarzutu rasizmu nie będę się odnosił, bo 1) zostało już ustalone że czarni nie mogą być rasistami 2) Kanye wytłumaczył, że sam jest w pewnym stopniu Żydem.
Napisałem, że już wyjaśniliśmy że to brzydki i nielojalny biznes, nie musimy tego wałkować. Tobie odpisałem wyraźnie cytując "antysemickie androny", bo byłem ciekaw co antysemickiego jest w stwierdzeniu - mniej lub bardziej - faktów, które i tak już wcześniej poruszał, tylko nie użył j-worda, więc przypadkiem nikt nie panikował.
- gods bidness
A ja nawet nie zagłębiałem się w to i ot tak sobie napisałem antysemickie
ale jak ma jakieś dąsy do konkretnych ludzi czy grup, to po chuj podkreśla ich pochodzenie? To owszem jest rasistowskie i jebie z daleka. Że zacytuję:
Najbardziej 'antysemickie', co ostatnio od niego usłyszałem to stwierdzenie, że żydowski menagement chce robić z wykonawców w pełni zależne kukiełki traktowane jak produkt
Po chuj o tym mówi w tym kontekście? Co za różnica czy akurat żydowski, aryjski czy ugrofiński menedżment go jebie w kukle? Sam na siebie bicz kręci i nie ma się o co spinać, dziwić czy obrażać. Ma syndrom Boga trochę jak Magik, myśli że jest większy niż świat szołbizu, w którym się kręci, a nie jest, więc dostanie po uszach i wróci do szeregu albo źle skończy, im szybciej do niego ta oczywistość dojdzie, tym dla niego lepiej. Mieć o to pretensje, to trochę jakby fani Magika mieli mieć pretensje do grawitacji, że zadziałała.
Jako kontrprzykład można podać jego byłego kolegę Jaya Z. Zamiast się obrażać na to jak świat działa, na siłę iść pod prąd falom i robić za falochron, on wziął deskę surfingową i zaczął na tej fali surfować, aż w końcu wkompnował się w wodę i sam stał się falą. Ale Kanye jednak kroczy drogą Majkela Dżeksona bardziej, niestety, co katastroficzne, okrasza to dodatkowo Melem Gibsonem.
Taki Gibson zresztą - zamiast cieszyć się niewątpliwym sukcesem, milionami na koncie, sukcesami kinowymi, to on okazał się pogrążonym w żalu alkoholikiem z pretensjami do całego świata, bo nie wszystko mu się w życiu udało. Zamiast cieszyć się z niewątpliwych sukcesów życiowo-zawodowych skupił się tym, co mu nie wyszło, oczywiście znalazł wroga, oczywiście musiał głośno powiedzieć, że to wróg żydowski i tak z tego rozgoryczenia zajebał sobie metaforycznie głową o beton ku uciesze gawiedzi. Kanye ma dokładnie ten sam problem.
Najbardziej 'antysemickie', co ostatnio od niego usłyszałem to stwierdzenie, że żydowski menagement chce robić z wykonawców w pełni zależne kukiełki traktowane jak produkt
Po chuj o tym mówi w tym kontekście? Co za różnica czy akurat żydowski, aryjski czy ugrofiński menedżment go jebie w kukle? Sam na siebie bicz kręci i nie ma się o co spinać, dziwić czy obrażać. Ma syndrom Boga trochę jak Magik, myśli że jest większy niż świat szołbizu, w którym się kręci, a nie jest, więc dostanie po uszach i wróci do szeregu albo źle skończy, im szybciej do niego ta oczywistość dojdzie, tym dla niego lepiej. Mieć o to pretensje, to trochę jakby fani Magika mieli mieć pretensje do grawitacji, że zadziałała.
Jako kontrprzykład można podać jego byłego kolegę Jaya Z. Zamiast się obrażać na to jak świat działa, na siłę iść pod prąd falom i robić za falochron, on wziął deskę surfingową i zaczął na tej fali surfować, aż w końcu wkompnował się w wodę i sam stał się falą. Ale Kanye jednak kroczy drogą Majkela Dżeksona bardziej, niestety, co katastroficzne, okrasza to dodatkowo Melem Gibsonem.
Taki Gibson zresztą - zamiast cieszyć się niewątpliwym sukcesem, milionami na koncie, sukcesami kinowymi, to on okazał się pogrążonym w żalu alkoholikiem z pretensjami do całego świata, bo nie wszystko mu się w życiu udało. Zamiast cieszyć się z niewątpliwych sukcesów życiowo-zawodowych skupił się tym, co mu nie wyszło, oczywiście znalazł wroga, oczywiście musiał głośno powiedzieć, że to wróg żydowski i tak z tego rozgoryczenia zajebał sobie metaforycznie głową o beton ku uciesze gawiedzi. Kanye ma dokładnie ten sam problem.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2022, 17:24 przez gods bidness, łącznie zmieniany 2 razy.
Człowiek ważniejszy od zysku.... Człowiek musi sobie uświadomić że nie jest na tej planecie najważniejszy, że jest pierdyliard równie ważnych istot na ziemi od których jest zalezny. Człowiek póki co tego nie ogarnia i napierdala androny o podporządkowaniu sobie wszystkiego na ziemi bo to jest prostrze. A kiedy dochodzi do tego że inny człowiek bierze to podporządkowanie dosłownie i zaczyna podporzadkowywywac sobie np. pieniedzmi innych ludzi to wtedy... O jejku. Fair trade. Bo najważniejszy jest człowiek.
Dodano po 9 minutach 35 sekundach:
no nie wiem. Chłop odkleja sie i odpierdala takie rzeczy od wypadku samochodowego czyli prawie 20 lat. Po drodze zmienia grę kilka razy, ustala trendy, nagrywa uber klasyki. Jak dla mnie... Źle mu życzysz i porównujesz do Jaya który odcina se kupony i jest w chuj nudny.gods bidness pisze: ↑23 paź 2022, 17:19 im szybciej to do niego ta oczywistość dojdzie, tym dla niego lepie
ja uważam że murzyn w afryce powinien wiecej zarabiać i być lepiej traktowany przez landlordztwo tego świata, z kolei dobro misia koralgola największej pizdy wśród niedźwiedzi mnie huj interesuje pozdro
jasny wracaj na forum
No to mamy inaczej.
skoro wielki goryl murzyn w Afryce nie daje sobie rady z takimi białymi pizdami jak my to kto jest prawdziwą pizdą?
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
po tobie sie takich poglądów nie spodziewałem. ale dobrze wiedzieć jakie masz podejście do wyzysku, nietzscheanisto
jasny wracaj na forum
Nowy wywiad
Z innej beczki:
Adidas coraz bardziej ciśnięty, żeby zerwać kontrakt z ye. Celebryci nawołują, żeby przestać słuchać jego muzyki. Propozycja ode mnie: przestańmy używać produktów Apple, bo wykorzystują w Chinach dzieci do pracy, przestańmy oglądać filmy z ludźmi, którzy zostali skazani za cokolwiek itp. itd myślę że każdy zrozumie analogię. Pojebany świat
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
cancel culture wrzuciło dwójkę
Wydaje mi się, że jak taki Kanye West on his Homelander shit zobaczy, że rzeczywiście swoim bełkotem wpływa w takim stopniu na świat showbizu, to jeszcze bardziej mu odjebie.
Dobrze mówisz, zesrali się po prostu
Dodano po 3 godzinach 23 minutach 23 sekundach:
Adidas oficjalnie kończy współpracę z ye.
Spoiler
Czyli dokładnie to na co czekał pan jeen-yuhs
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
no prawdziwy geniusz, wybitny strateg. zajebiście to rozegrał
Spoiler
Teraz szybkie przeprosiny, że te wszystkie teksty to po to żeby go adidas dropnął i bek tu byznes już bez adidasa. Ja wierzę, że się uda, w końcu to (kan)Ye