Rapowy offtopic

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

kong444

Re: Rapowy offtopic

Post autor: kong444 »

zuperhero pisze: 29 sie 2026, 10:09 ale aktualnie wieje chvjem w pl rapie, jest wgl jakieś wydawnictwo na które czekacie?
*oprócz że na powrót smarki smarka, eisa, rogala czy coś w tym stylu
Ja na płytę potężnego newcomera KORNI pod kątem marketingowym czy to będzie jakiś drugi Matczak czy OKI bo liczby na prawdę robią wrażenie.
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.

W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

kong444 pisze: wczoraj, 19:29 Ktoś mi wytłumaczy dlaczego podziemni raperzy w 90 procentach wrzucają traka raz na 2 miesiące zamiast nawalać 50 w 2 miesiące i czekać że jakiś wybuchnie? Zawsze ciekawi mnie ten case.
trochę
kong444 pisze: 06 wrz 2026, 14:12 Sorry nie chce mi się rozpisywać na tak oczywisty temat.
ale dobra: kiedy słuchacz odtworzy któryś z kolei odpierdolony na kolany trakulec-fuszerkę(a przy takim tempie nie da się żeby było inaczej), to się zrazi gówno jakością i w chvju będzie miał sprawdzanie kolejnych nagrywek.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

To jakbyś się jaral featem Bonsa
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
zuperhero

wgl niezła kapa żeby na forum muzycznym czekać na czyjąś muzykę pod kątem marketingowym bo liczby na prawdę robią wrażenie
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

to jest właśnie rivaldo
nic na siłę
zuperhero

takie czasy kiedyś ludzie słuchali muzyki, teraz jakiś żelek z internetu jeden z drugim, sprawdza tylko cyferki pod numerami
kong444

Post autor: kong444 »

zuperhero pisze: wczoraj, 21:16 wgl niezła kapa żeby na forum muzycznym czekać na czyjąś muzykę pod kątem marketingowym bo liczby na prawdę robią wrażenie
w czym to jest dziwne szczegolnie w muzyce? Dlaczego Bedoes czy Taco maja 400 postów gdy wyjdzie ich płyta a dobry Mietek z podziemia tylko 4 posty na slizgawce, bo ludzie patrzą na wielkich.
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.

W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Ja średnią uwagę zwracam na ten licznik wyświetleń, bo są raperzy których nie da się słuchać a mają milionowe wyświetlania, a są raperzy typu @ariusia666 @dmg96 @storczyk str co mają mało wyświetleń a bardzo dobry rap dają
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
zuperhero

w takim wypadku żyto(16k słuchaczy na spotify) nie istniałby na forum, a jest tu bardziej popularny, niż jakikolwiek inny mainstreamowy raper.
ODPOWIEDZ