Newcomerzy
Re: Newcomerzy
Sorry nie chce mi się rozpisywać na tak oczywisty temat. Spytaj ziomka co robi 50 viewsow cxy nie wzdycha że inny kolo robi 10 k i przebija się do świadomości Polski
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.
W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
W underze przechodzisz grę, w meju ona już jest skończona i nie ma tych emocji w śledzeniu ludzika.
- SieKurwaNieInteresuj

Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
huj wie o co tu chodzi w temacie ale ten ma przeblyski
tak to nuda zadne ciekawe ksywki mi nie wpadaja a jak juz to wiecej malo jakosciowych niz jakosciowych rzeczy to nie wiekszego sensu tego przerzucac
tak to nuda zadne ciekawe ksywki mi nie wpadaja a jak juz to wiecej malo jakosciowych niz jakosciowych rzeczy to nie wiekszego sensu tego przerzucac
Znam ziomka. Szczerze wątpię że wyjdzie na szersze wody.
Dlaczego wole under od meja, bo tam się toczy walka o wejście, w meju masz już rozdane karty.