Strona płaczu o połamane pianinko? Ślizguawko, tęskniłem.
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
To hołd dla czasów gownianych bitów robionych za blatem chujowego komputera Atariego i nieumiejącycych rapować raperów, lepiej nie dało się tego zrobić, Waco jak zawsze 1000 lat przed sceną.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2023, 6:48 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
2rzyn pisze: ↑05 paź 2023, 19:33
Dzis sam mu pytanie zadalem o ten bit. Napisal ze tonacja ok tylko mix zawsze moglby byc lepszy
Wytłumacz mi proszę co ma mix do wklejenia sampla, który ma zupełnie inną rytmikę niż perkusja
to w kontekście tego że wielu ślizgawkerów żaliło się na mix
dla mnie bas jest bardzo spierdolony i przez to gryzie się z drugą częścią pianinka która też jest za głośno
tempo jest ok, dzięki temu ma to swój groove
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Długo pracowałeś nad tym bitem?
Waco: Na pewno dłużej niż pierwotnie zakładałem (śmiech) W tym miejscu chciałem podziękować menadżerowi za koordynowanie całego procesu. Nie ukrywam, że jest to jedna z niewielu produkcji, gdzie moje finalne uwagi brzmieniowe zostały uwzględnione. Tak zresztą powinno to profesjonalnie, w moim odczuciu, wyglądać.
no i pięknie. to że pianinko jest za głośno to zabieg celowy wprowadzający mocną psychodelę i chaos, klimat bardzo niepokojącego filmu. jeśli przełamywać utarte w muzyce schematy to w taki sposób, prowokuje i zmusza do refleksji, co widać na poprzednich stronach. props Waco, jesteś artystą
Dodano po 4 minutach 31 sekundach:
a bo zapomniałem o Pezecie skupiając się na bicie. chujowy, zagłusza, nie wiem co on tam wogle pierdoli
Konfident pisze: ↑06 paź 2023, 16:05
no i pięknie. to że pianinko jest za głośno to zabieg celowy wprowadzający mocną psychodelę i chaos, klimat bardzo niepokojącego filmu. jeśli przełamywać utarte w muzyce schematy to w taki sposób, prowokuje i zmusza do refleksji, co widać na poprzednich stronach. props Waco, jesteś artystą
To. Podoba mi się. Wyszło lepiej niż gdyby to miało być nudne poprawne pianinko, a tak są dwie strony dyskusji o bicie. Props
Chyba na stadionie, bo Mata też miał i ludzie pisali, że pewnie komputerowo przerobione i czegoś takiego na pewno nie było, a potem pojawiło się zdjęcie pod innym kątem z boiska i jednak były.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Ale ogólnie może być tak, że to się pojawia np. tylko w Polandzie albo tylko na danym kanale. To by było bardziej sensowne nawet, bo po co się ma Pezet pojawiać w Hiszpanii. Chyba że news o tym, że "Pezet był na bandzie w Barcelonie!!!1111 ALE OSIAGNIĘCIE/REKLAMA" faktycznie aż tak dobrze się kliknie.
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Ale zdjęcie reklam Maty było robione ze stadionu, nie z TV i były tam te reklamy z nim, więc ja obstawiam, że serio Peziu mógł się pojawić na stadionie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji