Pezet

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Re: Pezet

Post autor: gogi »

Strona płaczu o połamane pianinko? Ślizguawko, tęskniłem.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
frunio

Post autor: frunio »

Waco nieliczna osoba która elektryzuje jeszcze środowisko
Awatar użytkownika
sychy

Post autor: sychy »

2rzyn pisze: 05 paź 2023, 19:33 Dzis sam mu pytanie zadalem o ten bit. Napisal ze tonacja ok tylko mix zawsze moglby byc lepszy :)
Wytłumacz mi proszę co ma mix do wklejenia sampla, który ma zupełnie inną rytmikę niż perkusja :dunno:
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

To hołd dla czasów gownianych bitów robionych za blatem chujowego komputera Atariego i nieumiejącycych rapować raperów, lepiej nie dało się tego zrobić, Waco jak zawsze 1000 lat przed sceną.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2023, 6:48 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

sychy pisze: 05 paź 2023, 21:25
2rzyn pisze: 05 paź 2023, 19:33 Dzis sam mu pytanie zadalem o ten bit. Napisal ze tonacja ok tylko mix zawsze moglby byc lepszy :)
Wytłumacz mi proszę co ma mix do wklejenia sampla, który ma zupełnie inną rytmikę niż perkusja :dunno:
to w kontekście tego że wielu ślizgawkerów żaliło się na mix

dla mnie bas jest bardzo spierdolony i przez to gryzie się z drugą częścią pianinka która też jest za głośno
tempo jest ok, dzięki temu ma to swój groove
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

znowu muszę muzykę rozrywkową po odsłuchu takiego czegoś puszczać na uspokojenie
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
Konfident

Post autor: Konfident »

stratemirat pisze: 05 paź 2023, 19:28
Długo pracowałeś nad tym bitem?
Waco: Na pewno dłużej niż pierwotnie zakładałem (śmiech) W tym miejscu chciałem podziękować menadżerowi za koordynowanie całego procesu. Nie ukrywam, że jest to jedna z niewielu produkcji, gdzie moje finalne uwagi brzmieniowe zostały uwzględnione. Tak zresztą powinno to profesjonalnie, w moim odczuciu, wyglądać.
:lol:
Spoiler
no i pięknie. to że pianinko jest za głośno to zabieg celowy wprowadzający mocną psychodelę i chaos, klimat bardzo niepokojącego filmu. jeśli przełamywać utarte w muzyce schematy to w taki sposób, prowokuje i zmusza do refleksji, co widać na poprzednich stronach. props Waco, jesteś artystą

Dodano po 4 minutach 31 sekundach:
a bo zapomniałem o Pezecie skupiając się na bicie. chujowy, zagłusza, nie wiem co on tam wogle pierdoli
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

Konfident pisze: 06 paź 2023, 16:05 a bo zapomniałem o Pezecie skupiając się na bicie. chujowy, zagłusza, nie wiem co on tam wogle pierdoli
XDD
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
💎 PTP VS DJ TOOMP 💎-> SOON
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Słyszysz to pianinko? Wypierdalaj
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Pianinko pięknie w off jak w Shook Ones.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Nigdy nie zwróciłem uwagi na off pianinko w Shook Ones.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

bo nie było w boskiej tonacji
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

marmolad_k2 pisze: 07 paź 2023, 10:09 Nigdy nie zwróciłem uwagi na off pianinko w Shook Ones.
Dobra sorry pojebałem z Survival of the fittest. Tam jest to przesunięcie względem bitu takie charakterystyczne.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
edenmar

Post autor: edenmar »

Konfident pisze: 06 paź 2023, 16:05 no i pięknie. to że pianinko jest za głośno to zabieg celowy wprowadzający mocną psychodelę i chaos, klimat bardzo niepokojącego filmu. jeśli przełamywać utarte w muzyce schematy to w taki sposób, prowokuje i zmusza do refleksji, co widać na poprzednich stronach. props Waco, jesteś artystą
To. Podoba mi się. Wyszło lepiej niż gdyby to miało być nudne poprawne pianinko, a tak są dwie strony dyskusji o bicie. Props
Awatar użytkownika
marmolad_k2

A jak tak sobie dziś po tygodniu wróciłem do numeru i to pianinko już aż tak w uszy nie kole.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Reklama Pezeta podczas meczu Barcelony.
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

To są reklamy wyświetlane normalnie na stadionie, czy dorabiane gdzieś w postprocessingu pod kątem docelowego kraju?
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Chyba na stadionie, bo Mata też miał i ludzie pisali, że pewnie komputerowo przerobione i czegoś takiego na pewno nie było, a potem pojawiło się zdjęcie pod innym kątem z boiska i jednak były.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Ale ogólnie może być tak, że to się pojawia np. tylko w Polandzie albo tylko na danym kanale. To by było bardziej sensowne nawet, bo po co się ma Pezet pojawiać w Hiszpanii. Chyba że news o tym, że "Pezet był na bandzie w Barcelonie!!!1111 ALE OSIAGNIĘCIE/REKLAMA" faktycznie aż tak dobrze się kliknie.

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Ale zdjęcie reklam Maty było robione ze stadionu, nie z TV i były tam te reklamy z nim, więc ja obstawiam, że serio Peziu mógł się pojawić na stadionie.
ODPOWIEDZ