Sentino
Re: Sentino
Te komentarze tam pod step armia 
byku jak sentino sie wbijal na rynek wyszly zabojstwa liryczne brzmial tam jak mlody glodny kot pelen charyzmy jajca buchaja testosteronem w nawijce zachodnie cwaniactwo na ig filmiki jak wali w ostrej broni same drogie ciuszki wloskich projektantow powazna aparycja to mysle ze nie on jeden dal wiare jego wizerunkowi ,pierwsza weryfikacja przyszla przy dymach z paluchem mialy byc strzaly a wyszedl wielki chuj a potem to juz wpadka za wpadka i ostatecznie pogonil go jakis wujek ali chuj wie skad za 3 koła papieruMalinowyJogurt pisze: ↑15 kwie 2021, 22:52A ty wierzyłeś w to cały czas XDD?
Równie dobrze można odbić piłeczkę i pogardzić tymi pseudo-ulicznikami, którzy ubliżają innym od frajerów nie wrzucając białka co samo w sobie jest hipokryzją, którzy są tacy sztywni a gadają o gwałtach, którzy gardzą pozerką a sami tylko szczekają i zapowiadają wpierdol a jak ma przyjść co do czego to "nie chce im sie tracić czasu na jakiegoś cweltino"
i co ten cały wywód ma wspólnego z tym, że ta patola to nie są "normalne ziomki", tylko patola bez szkoły?Rookie pisze:Wolałbym się trzymać z nimi niż z Sentino. Bo Sentino jak jeszcze trzymał z Malikiem i wchodziło to całe gm2l czy jak to się tam nazywało, to kreował się na grubą rybę, co nie wiadomo z kim siedział przy stole, i jest w chuj groźnym typem który jedzie po ksywkach i się nie pierdoli i ogólnie strach, a później się okazało że z dużej chmury mały deszcz, i raczej z niego żaden gangsta og, bardziej studio gangster, później nastąpiła cisza i jemu znowu się to włączyło. Jak w takim razie odbierać jego gadanie o gucci i klamkach?. Jeżeli on miał być Polskim eazy -e to coś nie wyszło. Gość prawdopodobnie ma ze sobą problem. Nie uświadczyłem takich akcji ze strony tych raperów ze step records. I nie żebym się nimi jarał, propsuje stamtąd tylko Śliwe, który kompletnie tam nie pasuje. Muzycznie jestem bardzo ciekawy tego Sentino, znam tylko jeden stary kawałek, otoczka wokół niego mnie odrzucała od prób przesłuchania. Pewnie sprawdzę na spotify jak będę miał ochotę, jeśli wgl Step nie zablokował tam jego polskiej twórczości.wst pisze: ↑15 kwie 2021, 22:05Jak tak wyglądają normalne ziomki to współczuję ci znajomych.Rookie pisze:Słabe, ale Intruz wbił go ziemie i zamiótł totalnie. Ale co by nie nagrali to i tak jest to już tylko kopanie leżącego. Ten Sentino to taki Jarosław Psikuta polskiego rapu, te chłopy z teledysku to przynajmniej normalne typowe ziomki, zapewne więcej mają w bani od niego.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
A ty pruj się dalej jak wytarte gacie
Kurwa Step brzmi gorzej niż w 2011, nie wiedziałem że się dało
Ale ogólnie to ni chuja nie znam tych typów
Kurwa Step brzmi gorzej niż w 2011, nie wiedziałem że się dało
Ale ogólnie to ni chuja nie znam tych typów
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
płacił im za bujanie się na klipach? Przecież step działa tam w Opolu latami.
#free2rzyn
ja pierdole jakie to jest tragiczne
kurwa oni mają styl rapowania podpierdolony peji z roku 2002 (nie no jednak rysiu lepiej)
tego dukania jebanego nie da się słuchać
kto w końcu temu wychudzonemu 2pacowi rozjebie łeb?
kurwa oni mają styl rapowania podpierdolony peji z roku 2002 (nie no jednak rysiu lepiej)
tego dukania jebanego nie da się słuchać
kto w końcu temu wychudzonemu 2pacowi rozjebie łeb?
Step army, what are you doing?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
dawno nie widziałem takiej sekcji komentarzy jak pod tym czymś, płaczę ze śmiechu 
- krakowski łotr
tam chyba ktoś posmarował za lajki bo niemożliwe ze mają 10k jak w komentarzach same ciśnięcie beki
2021 a takie gówno jeszcze powstaje

Dobra, kurwa. Senti w końcu powinien odpowiedzieć i zmiażdżyć ich muzycznie i lirycznie.
Liczę na mega beef. Bombo jedź z tymi menelami.
Liczę na mega beef. Bombo jedź z tymi menelami.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2021, 0:15 przez Sprzet, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby ich zmiażdżyć 
Jak by nie było ma beef z wytwórnią. Po drugie ten temat jest nr jeden w pl rapie. Jasne, nabił sobie fejmu ostatnimi akcjami, ale lepiej będzie gdy ich rozpierdoli na bicie.
Jak by nie było ma beef z wytwórnią. Po drugie ten temat jest nr jeden w pl rapie. Jasne, nabił sobie fejmu ostatnimi akcjami, ale lepiej będzie gdy ich rozpierdoli na bicie.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2021, 0:19 przez Sprzet, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawno się tak dobrze nie bawiłem jak dzisiaj odpisując patusom w komentarzach na YT
Jak wjechało zbliżenie na nos w 2:14 to autentycznie popłakałem się ze śmiechu, piękny beef
Jak wjechało zbliżenie na nos w 2:14 to autentycznie popłakałem się ze śmiechu, piękny beef
-
barbadoses
- Zbanowany
coś bredzisz z tym opłacaniem się Odrze przez chudego Intruza.
Po pierwsze Opole to małe miasto więc kurwa nie ma opcji żeby te Szynszyle i inne stepowce nie znali normalnych ludzi tam, szczególnie, że kurwa, szanujmy się, ale Odra to jest gdzieś trzecia liga bandycka.
Po drugie to Intruz przecież w ogóle nie ma jakiejś przewózki typu geng, miasto jest moje, pow pow skurwysyny zabije cie, więc nie sądzę, żeby trzecioligowcy naliczali każdego raperka z opola i kasowali po 200 zł jak chce nagrywać bo to byłoby lepsze niż pacześ.
A po trzecie to Intruz nagrał całe płyciwo z Episem z DYM KNF, a Daniel z tejże bandy to zupełnie nieprzypadkowa postać w mchpb a PB ma sztame z opolską Odrą, więc połącz kropki, co więcej Daniel jest też obecny na klipie do tego najnowszego dissu.
Więc nie chce mi się wierzyć w rzekomy fakt opłacania się oderce przez Intruza, bo to się kupy nie trzyma
.
Po pierwsze Opole to małe miasto więc kurwa nie ma opcji żeby te Szynszyle i inne stepowce nie znali normalnych ludzi tam, szczególnie, że kurwa, szanujmy się, ale Odra to jest gdzieś trzecia liga bandycka.
Po drugie to Intruz przecież w ogóle nie ma jakiejś przewózki typu geng, miasto jest moje, pow pow skurwysyny zabije cie, więc nie sądzę, żeby trzecioligowcy naliczali każdego raperka z opola i kasowali po 200 zł jak chce nagrywać bo to byłoby lepsze niż pacześ.
A po trzecie to Intruz nagrał całe płyciwo z Episem z DYM KNF, a Daniel z tejże bandy to zupełnie nieprzypadkowa postać w mchpb a PB ma sztame z opolską Odrą, więc połącz kropki, co więcej Daniel jest też obecny na klipie do tego najnowszego dissu.
Więc nie chce mi się wierzyć w rzekomy fakt opłacania się oderce przez Intruza, bo to się kupy nie trzyma
- filipthekiddo
to ma być diss czy kolejne obnoszenie się ze swoimi gejowskimi fantazjami??????