Sentino
Re: Sentino
Wyobraźcie sobie jak ten 2Pac Intruz siedział od dwóch dni non-stop odświeżając pierwszy diss na youtube żeby sprawdzić czy jakieś wyświetlenia przybyły, w międzyczasie wpadały mu tam do głowy jakieś kolejne ostre wersy, dowcipy o sraniu do ryja i jebaniu psa w chorą dupę, więc zniecierpliwiony wysłał najlepsze pomysły do kontaktu Dawid Obserwator Kmwtw na messengerze i razem stwierdzili że chuj tam z czekaniem na odpowiedź, nagrają już z bomby drugi kawałek, bo to stanowczo za dobre jest żeby czekało
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Potrzebna relacja z pisania disa jak u Pejdżera
Z TEJ STRONY RYCHO PSYCHO
ROZJEBIE CIE JAK MURY MIASTA JERYCHO
Z TEJ STRONY RYCHO PSYCHO
ROZJEBIE CIE JAK MURY MIASTA JERYCHO
- krakowski łotr
ja pierdole,
ale to są artyści ze Stepu czy jakieś randomy co bronią tej wytwórni?
ale to są artyści ze Stepu czy jakieś randomy co bronią tej wytwórni?
Straszne to. Intruz to niech lepiej opowie jak płacił chłopakom z Odry za możliwość nagrywania 'ulicznych' rapsów, a nie zgrywa kurwa fifarafe kolejny raz.
Nie dzierże takich atencjuszy.
Sentina nie bronię, bo sprany łeb strasznie.
Nie dzierże takich atencjuszy.
Sentina nie bronię, bo sprany łeb strasznie.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2021, 21:39 przez Opieronie, łącznie zmieniany 2 razy.
hahah to jest sól tej afery
chłop się buja po berlinie z jakimiś recydywistami z najbardziej hardkorowego oddziału hells angels w europie, kontakty muzyczne na całym świecie, żyrafa za pięć koła euro, a tu go dissują laureaci plebiscytu mam talent z młodzieżowego ośrodka terapii exodus
no jest rap
trójkąt bermudzki wola mokotów
O co chodzi? Czyżby mamy polskiego 69?
Pojawił się hajs i tyle, w szczegóły nie wchodzę.
Wkurwia hipokryzja tych ludzi.
Jak tak wyglądają normalne ziomki to współczuję ci znajomych.Rookie pisze:Słabe, ale Intruz wbił go ziemie i zamiótł totalnie. Ale co by nie nagrali to i tak jest to już tylko kopanie leżącego. Ten Sentino to taki Jarosław Psikuta polskiego rapu, te chłopy z teledysku to przynajmniej normalne typowe ziomki, zapewne więcej mają w bani od niego.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- krakowski łotr
komentarze pod tym dissem 
-
genocidegeneral
hahaha komentarz o godz wych w zawodówce piękny
- FruitOffTheWall
cos czuje ze to jest taka sama historia jak kurwa z paluchem w poznaniu co fazi gadałXD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- krakowski łotr
ten konflikt to najlepsze co spotkało plhh w ostatnich latach XDD
W sumie tak na szybko myśląc, to nie jestem w stanie sobie przypomnieć żadnej osoby z takimi brakami w uzębieniu jak ten tupac, chyba żyje w bańce jakiejśwst pisze: ↑15 kwie 2021, 22:05Jak tak wyglądają normalne ziomki to współczuję ci znajomych.Rookie pisze:Słabe, ale Intruz wbił go ziemie i zamiótł totalnie. Ale co by nie nagrali to i tak jest to już tylko kopanie leżącego. Ten Sentino to taki Jarosław Psikuta polskiego rapu, te chłopy z teledysku to przynajmniej normalne typowe ziomki, zapewne więcej mają w bani od niego.
- marco_pantani
Wolałbym się trzymać z nimi niż z Sentino. Bo Sentino jak jeszcze trzymał z Malikiem i wchodziło to całe gm2l czy jak to się tam nazywało, to kreował się na grubą rybę, co nie wiadomo z kim siedział przy stole, i jest w chuj groźnym typem który jedzie po ksywkach i się nie pierdoli i ogólnie strach, a później się okazało że z dużej chmury mały deszcz, i raczej z niego żaden gangsta og, bardziej studio gangster, później nastąpiła cisza i jemu znowu się to włączyło. Jak w takim razie odbierać jego gadanie o gucci i klamkach?. Jeżeli on miał być Polskim eazy -e to coś nie wyszło. Gość prawdopodobnie ma ze sobą problem. Nie uświadczyłem takich akcji ze strony tych raperów ze step records. I nie żebym się nimi jarał, propsuje stamtąd tylko Śliwe, który kompletnie tam nie pasuje. Muzycznie jestem bardzo ciekawy tego Sentino, znam tylko jeden stary kawałek, otoczka wokół niego mnie odrzucała od prób przesłuchania. Pewnie sprawdzę na spotify jak będę miał ochotę, jeśli wgl Step nie zablokował tam jego polskiej twórczości.wst pisze: ↑15 kwie 2021, 22:05Jak tak wyglądają normalne ziomki to współczuję ci znajomych.Rookie pisze:Słabe, ale Intruz wbił go ziemie i zamiótł totalnie. Ale co by nie nagrali to i tak jest to już tylko kopanie leżącego. Ten Sentino to taki Jarosław Psikuta polskiego rapu, te chłopy z teledysku to przynajmniej normalne typowe ziomki, zapewne więcej mają w bani od niego.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2021, 22:52 przez Rookie, łącznie zmieniany 2 razy.
-
MalinowyJogurt
A ty wierzyłeś w to cały czas XDD?
Równie dobrze można odbić piłeczkę i pogardzić tymi pseudo-ulicznikami, którzy ubliżają innym od frajerów nie wrzucając białka co samo w sobie jest hipokryzją, którzy są tacy sztywni a gadają o gwałtach, którzy gardzą pozerką a sami tylko szczekają i zapowiadają wpierdol a jak ma przyjść co do czego to "nie chce im sie tracić czasu na jakiegoś cweltino"