następnym kapitanem powinien zostać Ozil lub Xhaka bo ta opaska od jakichś 11-12 lat jest przeklęta
każdy zawodnik albo zaraz zalicza zjazd, albo łapie kontuzje, albo wypierdala do innego klubu
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Piters pisze: ↑16 lip 2019, 15:27 W ogóle tak mi się przypomniało, że Ornstein pisał ponad miecha temu, że Liverpool nie ma zbyt dużo kasy i nie będzie sporych transferów. Pamiętam, że była beka, ale patrząc na działania na rynku to może faktycznie ich dojebały płatności za wcześniejsze transfery rozłożone w czasie czy coś. Bo nie sądzę, że Klopp uznał że mają zajebisty składzik i nie trzeba wzmacniać
Piters pisze: ↑16 lip 2019, 15:27 W ogóle tak mi się przypomniało, że Ornstein pisał ponad miecha temu, że Liverpool nie ma zbyt dużo kasy i nie będzie sporych transferów. Pamiętam, że była beka, ale patrząc na działania na rynku to może faktycznie ich dojebały płatności za wcześniejsze transfery rozłożone w czasie czy coś. Bo nie sądzę, że Klopp uznał że mają zajebisty składzik i nie trzeba wzmacniać
Jak Liverpool mogły dojebac płatności, skoro dopiero w zeszłym roku (za kadencji Kloppa) net spend wydatkow transferów stał sie ujemny. Liverpool zainwestował sporo w transfery takich graczy jak Fabinho, Keita, Virgil czy Alisson, ale sprzedaz Cou, Solanke, czy Ingsa pomogła utrzymac płynność finansową klubu w ryzach. Nie wspominajac o rekordowych przychodach z praw telewizyjnych i LM. Po zakończeniu sezonu właściciel wydał stanowisko, ze kasy na transfery bedzie tyle, ile potrzeba. Problem w tym, że Klopp wydaje się być zadowolony z obecnej kadry.Piters pisze: ↑16 lip 2019, 15:27 W ogóle tak mi się przypomniało, że Ornstein pisał ponad miecha temu, że Liverpool nie ma zbyt dużo kasy i nie będzie sporych transferów. Pamiętam, że była beka, ale patrząc na działania na rynku to może faktycznie ich dojebały płatności za wcześniejsze transfery rozłożone w czasie czy coś. Bo nie sądzę, że Klopp uznał że mają zajebisty składzik i nie trzeba wzmacniać
Clyne został wypożyczony na własne życzenie. Chciał wrocic do rytmu meczowego po ponad roku przerwy i Jurek poszedł mu na rękę.Bakan pisze: ↑16 lip 2019, 17:38 Clyne pojechał na zgrupowanie ale wydaje się mieć u Kloppa bardzo niskie notowania. W tamtym sezonie został wypożyczony do Bournemouth przez co kontuzjowanego TAA na PO musiał zastępować Henderson. Nie sądzę, żeby to wypożyczenie miało być sposobem na odbudowę Anglika ale jeśli Klopp widzi go w LFC to problem alternatywy dla TAA z głowy bo Clyne to solidny piłkarz.