Popkillery 2020 [livescore]
- widzeszalenstwo
Re: Popkillery 2020
ja to nie znam prawie nikogo z tej obsady
- oKulTywowany
singiel dekady shafter
zaśmiane na głos , Rychu od dawna props
This page is no longer available.
Jedno, że polski rap nie był tak chujowy nigdy niż przez ostatnie 2-3 lata, to i tak te nominacje to 
Kto był nominowany w albumie dekady w ogóle? Może ma ktoś jakieś źródło/skrina? 
O kurwa Atypowy w albumie dekady, pozdro
O singlach w publiczności też szkoda się wypowiadać
O singlach w publiczności też szkoda się wypowiadać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
album roku USA top5 od gremium nawet spoko. jak na razie najbardziej pozytywne zestawienie z tych wszystkich kategorii. a przynajmniej najbliższe mojego top5.
Mi też się wszystkie wybory nie podobają, ale wiem, że nie da się wybrać idealnych typów i każdy zawsze się do czegoś przyczepi. Szczególnie, że trzeba brać pod uwagę potężną ilość albumów/kawałków z całego roku/dekady. To nie jest łatwa sztuka. Przypomnijcie sobie jak sami zasiadacie do podsumowania roku.
Mam swoje typy w głowie i żaden plebiscyt ich nie zmieni, a na pewno nie wywoła u mnie żadnej frustracji, bo po prostu traktuję to jako fajną akcję i ciekawostkę i chętnie obejrzę dowiadując się jak to widzą inni.
Nie ważne kto podniesie nagrodę w jakiejkolwiek kategorii, bo tak naprawdę każdy na nią zasługuje budując tę kulturę i mając w nią wkład.
Ten plebiscyt to takie małe święto polskiego rapu.
Mam swoje typy w głowie i żaden plebiscyt ich nie zmieni, a na pewno nie wywoła u mnie żadnej frustracji, bo po prostu traktuję to jako fajną akcję i ciekawostkę i chętnie obejrzę dowiadując się jak to widzą inni.
Nie ważne kto podniesie nagrodę w jakiejkolwiek kategorii, bo tak naprawdę każdy na nią zasługuje budując tę kulturę i mając w nią wkład.
Ten plebiscyt to takie małe święto polskiego rapu.
Ten Eminem w albumie dekady od publiczności 
To samo z albumem roku usa
Z Polski to jedynie albumy dekady spoko z nominacji
To samo z albumem roku usa
Z Polski to jedynie albumy dekady spoko z nominacji
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
ślizgawkery > popkillery wiadomo, chciałbym nie trafić za gówniaka na spinnera może wtedy nigdy bym nie usłyszał o popkillerze i nie stracił kilku lat życia na jaranie się gównem, które promowali
no już coś takiego było, ale chyba nikt nie podliczał głosów
ja jestem za, od razu można dodać rapera dekady, singiel dekady, najgorszego rapera dekady i kilka innych kategorii i zajebać jeden wielki plebiscyt
ja jestem za, od razu można dodać rapera dekady, singiel dekady, najgorszego rapera dekady i kilka innych kategorii i zajebać jeden wielki plebiscyt
wilk chodnikowy w albumie dekady XDDD
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
te albumy/single dekady pl i usa 
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
A było coś ponad „Klasyki ostatniej dekady”?
Tutaj faktycznie można pokombinować z Albumem, Raperem, może Singlem i nie wiem jak te „anty nagrody” dla najgorszego rapera, itd, ale możemy pokombinować. I ten system głosowania z ZHH imo byłby lepszy niż 5-4-3 itd.
Od razu mówię, że fajnie jakby ktoś to zorganizował, bo mi się zaraz mocno ograniczy czas.
Piszcie tutaj jakby co, ja jutro przerzucę do nowego tematu.
Tutaj faktycznie można pokombinować z Albumem, Raperem, może Singlem i nie wiem jak te „anty nagrody” dla najgorszego rapera, itd, ale możemy pokombinować. I ten system głosowania z ZHH imo byłby lepszy niż 5-4-3 itd.
Od razu mówię, że fajnie jakby ktoś to zorganizował, bo mi się zaraz mocno ograniczy czas.
Piszcie tutaj jakby co, ja jutro przerzucę do nowego tematu.
Tak jest!
Edycja Anty musi dojść do skutku!
Edycja Anty musi dojść do skutku!
najgorszy raper to oczywiście kartky więc nie trzeba robić tej kategorii imo