[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Mlody fajny facet bardzo przykra informacja, życzę mu dużo zdrowia i będę się za niego modlił
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
przecież to nie ma prawa działać 
aktualnie jest promocja na W3 w wersji GOTY. Kosztuje około 15PLN na tureckim rynku Steam, pakiet z trylogią jest za podobną cenę, natomiast sucha wersja W3 (bez dodatków) to wydatek niespełna 12PLN
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
genocidegeneral
to jest ten drugi tytuł AAA, który redzi mają wydać do 2021?
mam nadzieję, że nie
Ciekawe czy jakaś gra jeszcze mnie tak zafascynuje jak Wiesiek (chyba tylko kolejna część z tego świata, ewentualnie jakiś realistyczny Batman
)- ze względu na tematykę i uwielbienie całej sagi, wątpię że jakaś gra da mi jeszcze takie emocje. W zasadzie to nie mam ochoty siadać kolejny raz do tej gry, bo uważam, że to jednorazowa i unikalna przygoda, którą przeszedłem raz na swój sposób.
dzisiaj zasugerowałem to samo na którymś fanpejdżu Switchowym na fb i zostałem zjedzony przez kuców z pryszczami. No ale też jestem takiego zdania. Będzie chujnia tak czy inaczej, albo graficznie, albo wydajnościowo. Kurwa, moje ps4pro chodzi jak odkurzacz przy wjeżdżaniu do miasta, a to ma działać dobrze na konsoli do grania w Mario? najs. Assassin's Creed 3 już został wyjaśniony jakim jest gównem. Mortal Kombat 11 to samo.
jak się dowiedziałem swego czasu jakie optymalizacje stosowali twórcy gier na pierwsze playstation to się zesrałem, także bym z góry nie stawiał na redach krzyżyka, poza tym gra będzie działać przecież w niskiej rozdzielczości, na tej mobilnej wersji w 540p, a to dużo mniej niż full hd, starczy rzucić okiem na rysunek
a ludzie odpalali na low endowych pecetach z grafiką wolniejszą od tej w switchu zmodowanego wiedźmina 3 bez rzecz jasna interwencji twórców, wyglądało to dość dramatycnie bo tak:
ale no gościu miał tylko pliki konfiguracyjne gry, a nie dostęp do niskopoziomowych optymalizacji jak developerzy
Spoiler
Spoiler

- bloodyhell
^duzej różnicy in plus względem switcha bym się nie spodziewał, to fajna maszynka no ale wiedźmin to nadal wiedźmin.
Zmniejsza odległość widzenia, grafika na low i jakoś to będzie smigac w 30 fpsach z lekkimi dropami. Juz nie przesadzajcie ze switch to gówno wielkie, jest lekko mocniejsze od ps3, a przecież na ps3 było chociazby grywalne gta v
Najwyższa pora było zakupić tą gierkę, dotarłem do Novigradu, pominąłem chwilowo parę pobocznych questów i nie bawię się w odkrywanie każdej znajdźki bo wciągnął mnie główny quest i jak na razie to jedyne co mnie wkurwiło to to że nie mogę Cronesów odjebać a mam taką ochotę.
[mention]Riddle[/mention]
Bardzo dużo tracisz ziomuś! Pobiegaj za tymi znajdźkami, rób side questy, wątek główny nigdzie ci nie ucieknie:)
Bardzo dużo tracisz ziomuś! Pobiegaj za tymi znajdźkami, rób side questy, wątek główny nigdzie ci nie ucieknie:)
Nie no wiadomo że nie, to nie tak że skupiam się tylko na głównym queście, pobocznych zrobionych mam dość sporo a i co do znajdziek to dobre 3/4 w okolicy mam odkryte ale nie wszystkie zrobione ponieważ jak się okazuje 10lvl to nadal za nisko na niektóre, na pewno do nich wrócę przed skellige
Właśnie dobiłem 11, z tego co widzę to zakres levelowy questów w Novigradzie to mniej więce 9-13 więc i tak trochę za dużo tych pobocznych chyba zrobiłem 
I tak najlepsze przed Tobą,patrz Serca z Kamienia
Ej a cdp rzuciło jakiś czas temu ten edytor do questów, wyszły jakieś mody na tym fajne ktoś coś wie?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Dziś zakupiłem, jutro mam wolne i mam zamiar cały dzień napierdalac, POZDRO
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER