Kara

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

MalinowyJogurt

Re: Kara

Post autor: MalinowyJogurt »

W natłoku tych wszystkich identycznych panien na instagramie to aż miło na takie karynki popatrzeć XD
Awatar użytkownika
YKCUL

Post autor: YKCUL »

Te bity sa najgorsze
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
krotkilot

Post autor: krotkilot »

MalinowyJogurt pisze: 10 kwie 2020, 20:50 W natłoku tych wszystkich identycznych panien na instagramie to aż miło na takie karynki popatrzeć XD
Coś w tym jest xd Ta na miniaturce klipu przyjemna :rotfl:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

LWD pisze: 10 kwie 2020, 16:59 jak dla mnie najlepszy kawałek kobiety w pl rapie
Ten lepszy

zwłaszcza jak ten syntezatorek wchodzi co jakiś czas, a ona drze ryja tą chrypką. Kurwa tak mało jest takich hardkorowych, agresywnych bengrów w dzisiejszych czasach.
daveyo

Post autor: daveyo »

Podaj dłoń (Prod. ImmortalBeats)
Spoiler
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Kurwa, dobre
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Efekt wow minął i zaczynam dostrzegać wady, czyli głównie monotonię wokalną. Do tego bitu, to aż się prosiło pojechać jakoś inaczej, lżej, bez napinki, a tu znowu ta szaro-blokowa siermiężna chrypa. O ile pasowała do agresywnych bitów, tak tutaj się nie sprawdza. Ale nadal wszystko przed nią, nie od razu Rzym zbudowano.
oyche

Post autor: oyche »

Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Zajebiscie se leci ten Alfabet
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Gościnka u Białasa, Białas ft. Kara - Potępiony
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

regres
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Influencer.
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Skusiłem się na album i jestem pozytywnie zaskoczony, mega przyjemnie słucha się całego krążka. Bałem się ,że po zapoznaniu z całością odłożę Cd na półkę i już do niej nie wrócę, wręcz przeciwnie - cały materiał nie był dla mnie męczący, ani monotonny ,czerpałem przyjemność z odsłuchu. Nie wiem jak na streamingach bo nie słucham takiej jakości , ale na CD mastering jest do dupy, w dużej części brak "pierdolnięcia" tzn stopy basowej coś tam plumka,ale kompletnie bez mocy, wątpię, że tak miało być.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Nie ma tej płyty na streamingach w ogóle.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

SiNi pisze: 08 sie 2020, 15:35 Skusiłem się na album i jestem pozytywnie zaskoczony, mega przyjemnie słucha się całego krążka. Bałem się ,że po zapoznaniu z całością odłożę Cd na półkę i już do niej nie wrócę, wręcz przeciwnie - cały materiał nie był dla mnie męczący, ani monotonny ,czerpałem przyjemność z odsłuchu. Nie wiem jak na streamingach bo nie słucham takiej jakości , ale na CD mastering jest do dupy, w dużej części brak "pierdolnięcia" tzn stopy basowej coś tam plumka,ale kompletnie bez mocy, wątpię, że tak miało być.
Jeśli możesz, to napisz proszę, kto jest odpowiedzialny za miks/mastering, z góry dziękuję

@edit

Dobra już wiem, dlatego pewnie tak słabo brzmi :razz:
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

@Addicted wyprzedziłeś mnie :)

Nie wiem czy to jest na szybko robione czy póżniej nie sprawdzane, ale często się zdarzają różne babole na albumach np. Reto / Borixon - Bonsai 18 sekunda oraz w dalszej części np.1:24 słychać trzaski jakby przepięcie ( polecam dać głośniej lub obczaić na słuchawkach) jeszcze w jakiś poszczególnych miejscach na tym tracku tez to występuje - na początku myślałem, że coś mam z głośnikami xD Wypuścili to na CD , stream i YouTube, wiem czepiam się ale kurczę zrobić 10 tracków i jeden z bublem to tak kiepsko trochę.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Przecież to jest jakiś typowy rap ziomków z osiedla jakich jest 20 na każdym osiedlu i gdyby miała chuja to byscie mieli na to wyjebane, że też wam nie jest wstyd.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

Typiara jest najgorsza na świecie, nie kumam co w niej widzi SBM.
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

Bolo pisze:Przecież to jest jakiś typowy rap ziomków z osiedla jakich jest 20 na każdym osiedlu i gdyby miała chuja to byscie mieli na to wyjebane, że też wam nie jest wstyd.
Że też Tobie nie jest wstyd patrzyć na świat przez pryzmat/ z poziomu chuja
daveyo

Post autor: daveyo »

Najgorsze z najgorszych porównań, jakby miała chuja albo była menszczyznom to byście nie słuchali. Jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem, ale kurwa nie będzie dziadkiem, bo jest babcią i dlatego jest babcia, a nie dziadek, a nawet jakby miała wąsy to dalej byłaby babcią, bo to babcia do chuja, płeć żeńska. Nie mówisz do babci "o siema dziadek", tylko "cześć babciu, jak się czujesz?". Tak i tutaj, kobieta sobie robi uliczny rap to się słucha, bo jest to dość rzadkie, męski uliczny rap ma więcej przedstawicieli i pewnie by utonął gdzieś głęboko albo i nie, bo by się jakoś wyróżniał. Ciężko powiedzieć.
ODPOWIEDZ