Kara
- gods bidness
- gods bidness
Re: Kara
Efekt wow minął i zaczynam dostrzegać wady, czyli głównie monotonię wokalną. Do tego bitu, to aż się prosiło pojechać jakoś inaczej, lżej, bez napinki, a tu znowu ta szaro-blokowa siermiężna chrypa. O ile pasowała do agresywnych bitów, tak tutaj się nie sprawdza. Ale nadal wszystko przed nią, nie od razu Rzym zbudowano.
- ebismolarek
Zajebiscie se leci ten Alfabet
Gościnka u Białasa, Białas ft. Kara - Potępiony
gościnnie u Lacocamadre
CHARAKTERNI TEAM - PAFTO x LACOCAMADRE x 3Y GUN KARA - WSPÓLNICY
CHARAKTERNI TEAM - PAFTO x LACOCAMADRE x 3Y GUN KARA - WSPÓLNICY
Influencer.
Skusiłem się na album i jestem pozytywnie zaskoczony, mega przyjemnie słucha się całego krążka. Bałem się ,że po zapoznaniu z całością odłożę Cd na półkę i już do niej nie wrócę, wręcz przeciwnie - cały materiał nie był dla mnie męczący, ani monotonny ,czerpałem przyjemność z odsłuchu. Nie wiem jak na streamingach bo nie słucham takiej jakości , ale na CD mastering jest do dupy, w dużej części brak "pierdolnięcia" tzn stopy basowej coś tam plumka,ale kompletnie bez mocy, wątpię, że tak miało być.
Jeśli możesz, to napisz proszę, kto jest odpowiedzialny za miks/mastering, z góry dziękujęSiNi pisze: ↑08 sie 2020, 15:35 Skusiłem się na album i jestem pozytywnie zaskoczony, mega przyjemnie słucha się całego krążka. Bałem się ,że po zapoznaniu z całością odłożę Cd na półkę i już do niej nie wrócę, wręcz przeciwnie - cały materiał nie był dla mnie męczący, ani monotonny ,czerpałem przyjemność z odsłuchu. Nie wiem jak na streamingach bo nie słucham takiej jakości , ale na CD mastering jest do dupy, w dużej części brak "pierdolnięcia" tzn stopy basowej coś tam plumka,ale kompletnie bez mocy, wątpię, że tak miało być.
@edit
Dobra już wiem, dlatego pewnie tak słabo brzmi
@Addicted wyprzedziłeś mnie
Nie wiem czy to jest na szybko robione czy póżniej nie sprawdzane, ale często się zdarzają różne babole na albumach np. Reto / Borixon - Bonsai 18 sekunda oraz w dalszej części np.1:24 słychać trzaski jakby przepięcie ( polecam dać głośniej lub obczaić na słuchawkach) jeszcze w jakiś poszczególnych miejscach na tym tracku tez to występuje - na początku myślałem, że coś mam z głośnikami xD Wypuścili to na CD , stream i YouTube, wiem czepiam się ale kurczę zrobić 10 tracków i jeden z bublem to tak kiepsko trochę.
Nie wiem czy to jest na szybko robione czy póżniej nie sprawdzane, ale często się zdarzają różne babole na albumach np. Reto / Borixon - Bonsai 18 sekunda oraz w dalszej części np.1:24 słychać trzaski jakby przepięcie ( polecam dać głośniej lub obczaić na słuchawkach) jeszcze w jakiś poszczególnych miejscach na tym tracku tez to występuje - na początku myślałem, że coś mam z głośnikami xD Wypuścili to na CD , stream i YouTube, wiem czepiam się ale kurczę zrobić 10 tracków i jeden z bublem to tak kiepsko trochę.
Że też Tobie nie jest wstyd patrzyć na świat przez pryzmat/ z poziomu chujaBolo pisze:Przecież to jest jakiś typowy rap ziomków z osiedla jakich jest 20 na każdym osiedlu i gdyby miała chuja to byscie mieli na to wyjebane, że też wam nie jest wstyd.
Najgorsze z najgorszych porównań, jakby miała chuja albo była menszczyznom to byście nie słuchali. Jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem, ale kurwa nie będzie dziadkiem, bo jest babcią i dlatego jest babcia, a nie dziadek, a nawet jakby miała wąsy to dalej byłaby babcią, bo to babcia do chuja, płeć żeńska. Nie mówisz do babci "o siema dziadek", tylko "cześć babciu, jak się czujesz?". Tak i tutaj, kobieta sobie robi uliczny rap to się słucha, bo jest to dość rzadkie, męski uliczny rap ma więcej przedstawicieli i pewnie by utonął gdzieś głęboko albo i nie, bo by się jakoś wyróżniał. Ciężko powiedzieć.