Ranking tryhardów w polskim rapie
- marmolad_k2
Re: Ranking tryhardów w polskim rapie
No nie wiem, nagrał na odpierdol Somę z Taco, z tego co pamiętam (a nie pamiętam, bo nie ma czego), to tam chyba w ogóle się nie starał.
przecież nawet w tej książeczce dołączonej do tej płyty z ich korespondencją quebonafide cały podniecony pisał elaboraty jak to rozkruwią grę, że ma dreszcze i gęsią skórkę jak o tym myśli a Taco mu opdisywał jak leszczowi pół słówkami, typu: "no spoko" itd. quebonafide największy tryhard wszytsko o tym świadczy, jego wizerunek, tatuaże, zmiany fryzur, te wszytskie przyśpieszenia, hashtagi i jakiś pseudointelektualyzm na początkach kariery, później jakiś kurwa pseudoartyzm, później pseudoautyzm, na końcu gadanie "przeszedłem grę" co już mówi samo za siebie, że nigdy nie było to podejście typu miałem ochotę sę nagrać i nagrałem, tylko zawsze jakieś nastawieniene aby się przypodobać słuchaczowi i zebrać punkciki w jego urojonej gierce
- nobezprzesady
Dla mnie tryhard jednak w sobie zawiera pewien element przegrywu, a o Quebo (czy wymienianych w wątku Tedasie, Rychu albo Kazie) trudno to powiedzieć.
skokół
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0