Ranking tryhardów w polskim rapie

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: Ranking tryhardów w polskim rapie

Post autor: marmolad_k2 »

No nie wiem, nagrał na odpierdol Somę z Taco, z tego co pamiętam (a nie pamiętam, bo nie ma czego), to tam chyba w ogóle się nie starał.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

przecież nawet w tej książeczce dołączonej do tej płyty z ich korespondencją quebonafide cały podniecony pisał elaboraty jak to rozkruwią grę, że ma dreszcze i gęsią skórkę jak o tym myśli a Taco mu opdisywał jak leszczowi pół słówkami, typu: "no spoko" itd. quebonafide największy tryhard wszytsko o tym świadczy, jego wizerunek, tatuaże, zmiany fryzur, te wszytskie przyśpieszenia, hashtagi i jakiś pseudointelektualyzm na początkach kariery, później jakiś kurwa pseudoartyzm, później pseudoautyzm, na końcu gadanie "przeszedłem grę" co już mówi samo za siebie, że nigdy nie było to podejście typu miałem ochotę sę nagrać i nagrałem, tylko zawsze jakieś nastawieniene aby się przypodobać słuchaczowi i zebrać punkciki w jego urojonej gierce
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Dla mnie tryhard jednak w sobie zawiera pewien element przegrywu, a o Quebo (czy wymienianych w wątku Tedasie, Rychu albo Kazie) trudno to powiedzieć.
epej

Post autor: epej »

KPSN
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

skokół
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
🥤 DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN 🚘 -> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
ODPOWIEDZ