Tancząca goła dupa, przejście
Rapowanie z samochodem i ziomami w tle, przejście
Widok na miasto, przejście
Pistolet, koniec
No zajebsty teledysk z generatora rap teledysków
Chuja zamknięte. Janosik propos przeokrutny, ale kurwa tych jęków nie mogę słuchać. Czasami nagra coś bardzo dobrego , ale większość to jest kurwa asluchalna.jamesb0nd pisze: ↑17 lis 2019, 15:09 Moda na hejtowanie bedoesa dalej trwa. Zamknięte głowy otwórzcie je wreszcie i zobaczcie ze to jest w chuj dobre. Chłopak z blokowisk wygrywa życie kurwa i nawija w zajebistym stylu..typ se kupił range rovera w wieku 21 lat. Ale zauważyłem ze i tak ma super wyświetlenia komentarze i łapki a hejterow którzy zapierdalaja za 1600 miesięcznie i cebulakow którzy hejtują zanim przesłuchają jest w tym temacie najwiecej. Zrozumcie kurwa wreszcie ze Bedi jest popularny bo jest dobry, ma głowę do bitów, Gustaw najelpezy numer w karierze i Rivendall z poprzedniej płyty. „Bardzo nienawidzę ludzi”..![]()
![]()
![]()
Props bedi cisnij z tym dalej, według mnie tylko jesteś ładniejsza niż na zdjęciach jest najsłabszym numerem. Czekam na fit z Balagane, i Tymkiem. A i zauważyliście w ogóle ze z zabsonem bedoes nie nagrał ani 1 nuty? Wie ktoś czy jakaś spina czy coś?
To, że coś się dobrze sprzedaje i ma miliony wyświetleń nie oznacza, że jest dobre. Bo idąc Twoim tokiem myślenia, wychodzi na to, że Cypis i Qbik to przeokrutnie dobrzy artyści.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia