Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019)
Re: Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019) [Zapowiedź]
Jak ktoś dotrwał do końca to gratuluje wytrwałości
Teledysk świetny, numer taki no, przeciętny.
ciekawe który dzban się pierwszy przyjebie jak zobaczy Bedoesa odgrywającego gangusa XD
ciekawe który dzban się pierwszy przyjebie jak zobaczy Bedoesa odgrywającego gangusa XD
jebać was narkomany
Kawałek mnie nie rusza, ale zauważyłem, że w refrenie bedoes zainspirował się znanym patentem, którego możemy uświadczyć między innymi tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=A0VPWKnbhdM
jakby ilość wyświetleń/odtworzeń miała jakiekolwiek znaczenie
słabe i nudne, ale i tak czekam na resztę, bo KPM to była bardzo przyjemna płyta
słabe i nudne, ale i tak czekam na resztę, bo KPM to była bardzo przyjemna płyta
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
Kurwa Bedi jak przyjebał na masie znowu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Teledysk dojebany, Bibi mówiła, że będzie grała w FILMIE do płyty, myślicie, że chodziło o ten klip, czy faktycznie będzie cały film w stylu PNL
?

- Bryx Fenrir
Teledysk jest faktycznie świetny, natomiast numer jest taki nudny i miałki, ze nie mogę do tego wracać, bałem się, że Bedoes pójdzie w tę stronę i to się sprawdza.
PS - złota płyta jak coś.
PS - złota płyta jak coś.
- zemsta1kadluba
mołpy są kozackie
XD wylaczylem po minucie, to moj maksguzi pisze:Jak ktoś dotrwał do końca to gratuluje wytrwałości
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Ja też dojechałem gdzieś do minuty, ale przewijałem po drodze to nwm czy sie liczy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Moda na hejtowanie bedoesa dalej trwa. Zamknięte głowy otwórzcie je wreszcie i zobaczcie ze to jest w chuj dobre. Chłopak z blokowisk wygrywa życie kurwa i nawija w zajebistym stylu..typ se kupił range rovera w wieku 21 lat. Ale zauważyłem ze i tak ma super wyświetlenia komentarze i łapki a hejterow którzy zapierdalaja za 1600 miesięcznie i cebulakow którzy hejtują zanim przesłuchają jest w tym temacie najwiecej. Zrozumcie kurwa wreszcie ze Bedi jest popularny bo jest dobry, ma głowę do bitów, Gustaw najelpezy numer w karierze i Rivendall z poprzedniej płyty. „Bardzo nienawidzę ludzi”..
Props bedi cisnij z tym dalej, według mnie tylko jesteś ładniejsza niż na zdjęciach jest najsłabszym numerem. Czekam na fit z Balagane, i Tymkiem. A i zauważyliście w ogóle ze z zabsonem bedoes nie nagrał ani 1 nuty? Wie ktoś czy jakaś spina czy coś?
nice copypaste brojamesb0nd pisze: ↑17 lis 2019, 15:09 Moda na hejtowanie bedoesa dalej trwa. Zamknięte głowy otwórzcie je wreszcie i zobaczcie ze to jest w chuj dobre. Chłopak z blokowisk wygrywa życie kurwa i nawija w zajebistym stylu..typ se kupił range rovera w wieku 21 lat. Ale zauważyłem ze i tak ma super wyświetlenia komentarze i łapki a hejterow którzy zapierdalaja za 1600 miesięcznie i cebulakow którzy hejtują zanim przesłuchają jest w tym temacie najwiecej. Zrozumcie kurwa wreszcie ze Bedi jest popularny bo jest dobry, ma głowę do bitów, Gustaw najelpezy numer w karierze i Rivendall z poprzedniej płyty. „Bardzo nienawidzę ludzi”..![]()
![]()
![]()
Props bedi cisnij z tym dalej, według mnie tylko jesteś ładniejsza niż na zdjęciach jest najsłabszym numerem. Czekam na fit z Balagane, i Tymkiem. A i zauważyliście w ogóle ze z zabsonem bedoes nie nagrał ani 1 nuty? Wie ktoś czy jakaś spina czy coś?
Kiedys bedoes mowil ze maja jakis konflikt ale ze i tak go propsuje
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
- mlodyperkez
wytrwalem ale to byl 1 i ostatni
znowu sie spasl
fajny fryz na trynkiewicza
czemu strzela pistoletem z tlumikiem a dzwiek jak z normalnego pistoletu
jakie wkurwiajace sa te wstawki gdzie ma ten piskliwy glosik
jesli umre mlodo to chuj ci w dupe
z bedoesem mam tak ze mam wrazenie ze potrafilby nawinac bardzo fajnie ale za kazdym razem z jakiegos powodu postanawia sam siebie parodiowac.
uwazam ze swoja najlepsza plyte nagra dopiero za kilka lat jak zbierze wiecej doswiadczenia zyciowego a nie ciagle o mamie i 4 typach w kominiarkach i dopiero wtedy kiedy juz sie wyeksperymentuje za wszystkie czasy z tymi chujowymi patentami i nagra po prostu dobra rapowa plyte. bo potrafi nawijac.
- zemsta1kadluba
żabson zajebał mu psp
mołpy są kozackie
No, mówił chyba gdzieś, że z Żabsonem się szanują, ale nie dogadują i nie zgadzają w pewnych kwestiach, czy coś takiego.

- przedszkolanek
ta nowa stylówka bediego jakby wyjęta z diaspory czeczeńskich alfonsów
imo te fabularne klipy do płyty się złożą na film
Też tak kminiłem, że może to się jakoś łączyć, ale nie miałem czasu przypominać poprzednich. Czyli w sumie akcja właśnie jak u PNL