NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
ART

Re: NBA

Post autor: ART »

co ich pojebalo xD
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Claxton jest w Bulls co ty mas

Charlotte zaczelo grac to oddali balla :lol:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Po jego najlepszym (?) sezonie dotychczas w lidze.

Czasami mam wrażenie że niektóre trejdy odbywają się na zasadzie E DAVAII COŚ PODDYMIMY ŻEBY SIE DZIAŁO, przysięgam.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

na hajlajtach mi sie ten naz reid podoba, duzy technik i jak na dużego to zwinny jest jebaniutki

zreszta ja mysle ze oni sciagajac cobiego whita juz sie szykowali na oddanie lamelo, bo mielismy nadmiar PG/SG w stosunku do frount courtu zdecydowanie z Lamelo, White, Kon

wiec wczesniej byl lineup center z dupy, Miller, Bridges, i 2 z trójki lamelo, white, kon a 3ci na ławce

a teraz będzie line up, Naz Reid, Miller, Bridges, Coby White, Kon, czyli lineup kompletny

moze bez superstara ale teraz bez slabosci, a superstarem Kon zostanie

do tego dostaniemy w pizde pickow od tych lamusów i zbudujemy taka ekipe ze to chuj za kilka lat

a mamy bardzo mlody sklad wiec akurat ci zawodnicy co są, będą wtedy w prime wchodzić, tu jest wszystko elegancko pomyślane, jestem zadowolony

Dodano po 44 sekundach:
Zresztą ja od dawna powtarzałem że w Hornets brakuje centra, tylko ja chciałem Lamelo tradeować za Gianniego, żeby grał u nas na centrze

Nie ma GIanniego, ale jest Naz Reid z potencjałem i w chuj picków
ODPOWIEDZ