NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
Po jego najlepszym (?) sezonie dotychczas w lidze.
Czasami mam wrażenie że niektóre trejdy odbywają się na zasadzie E DAVAII COŚ PODDYMIMY ŻEBY SIE DZIAŁO, przysięgam.
Czasami mam wrażenie że niektóre trejdy odbywają się na zasadzie E DAVAII COŚ PODDYMIMY ŻEBY SIE DZIAŁO, przysięgam.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
na hajlajtach mi sie ten naz reid podoba, duzy technik i jak na dużego to zwinny jest jebaniutki
zreszta ja mysle ze oni sciagajac cobiego whita juz sie szykowali na oddanie lamelo, bo mielismy nadmiar PG/SG w stosunku do frount courtu zdecydowanie z Lamelo, White, Kon
wiec wczesniej byl lineup center z dupy, Miller, Bridges, i 2 z trójki lamelo, white, kon a 3ci na ławce
a teraz będzie line up, Naz Reid, Miller, Bridges, Coby White, Kon, czyli lineup kompletny
moze bez superstara ale teraz bez slabosci, a superstarem Kon zostanie
do tego dostaniemy w pizde pickow od tych lamusów i zbudujemy taka ekipe ze to chuj za kilka lat
a mamy bardzo mlody sklad wiec akurat ci zawodnicy co są, będą wtedy w prime wchodzić, tu jest wszystko elegancko pomyślane, jestem zadowolony
Dodano po 44 sekundach:
Zresztą ja od dawna powtarzałem że w Hornets brakuje centra, tylko ja chciałem Lamelo tradeować za Gianniego, żeby grał u nas na centrze
Nie ma GIanniego, ale jest Naz Reid z potencjałem i w chuj picków
zreszta ja mysle ze oni sciagajac cobiego whita juz sie szykowali na oddanie lamelo, bo mielismy nadmiar PG/SG w stosunku do frount courtu zdecydowanie z Lamelo, White, Kon
wiec wczesniej byl lineup center z dupy, Miller, Bridges, i 2 z trójki lamelo, white, kon a 3ci na ławce
a teraz będzie line up, Naz Reid, Miller, Bridges, Coby White, Kon, czyli lineup kompletny
moze bez superstara ale teraz bez slabosci, a superstarem Kon zostanie
do tego dostaniemy w pizde pickow od tych lamusów i zbudujemy taka ekipe ze to chuj za kilka lat
a mamy bardzo mlody sklad wiec akurat ci zawodnicy co są, będą wtedy w prime wchodzić, tu jest wszystko elegancko pomyślane, jestem zadowolony
Dodano po 44 sekundach:
Zresztą ja od dawna powtarzałem że w Hornets brakuje centra, tylko ja chciałem Lamelo tradeować za Gianniego, żeby grał u nas na centrze
Nie ma GIanniego, ale jest Naz Reid z potencjałem i w chuj picków
sorki faktycznie zajebałem się; nie ogarnąłem że Wolves go totalnie za nic go spuścili
kompletny by się znów wyjebać w playinn
mówią w Charlotte 4 dekadę
wcale on taki młody już nie jest skoro jakigolwiek większy sufit ma jeszcze Kon I być może Miller
nie rozumiem co hornets odjebali przecież to na papierze wystarczyło im dać kolejny rok pograć razem przecież ta piątka hornets melo miller knypek bridges diabate to była topka ligi w drugiej częściej sezonu wtf
chyba ze mieli chłopaka po prostu dosyć bo wydaje się być topowym głąbem wtedy spoko rozumiem
chyba ze mieli chłopaka po prostu dosyć bo wydaje się być topowym głąbem wtedy spoko rozumiem
#freefromage
No metrykalnie jeżeli nie będzie problemów z kontuzjami to ten skład musi być sam z siebie lepszy za kilka lat niż teraz, a jeszcze do tego picki dojdą
Z Lamelo byśmy byli tacy jacy jesteśmy, a po tym trejdzie jest szansa długofalowo ulepić z tego coś co ma ręce i nogi i sie konceptualnie dodaje, ja doceniam takie ryzyko
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
Center był potrzebny na gwałt, a ten chłop ma potencjał
Z Lamelo byśmy byli tacy jacy jesteśmy, a po tym trejdzie jest szansa długofalowo ulepić z tego coś co ma ręce i nogi i sie konceptualnie dodaje, ja doceniam takie ryzyko
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
Center był potrzebny na gwałt, a ten chłop ma potencjał
- zemsta1camzata
ten chłop ma 27 lat już xd
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta