Kanye West - JESUS IS KING (2019)
Re: Kanye West - JESUS IS KING (TONIGHT?)
jak podawał to też nie wychodziło, album się robi jak się zrobi to ye go wrzuci i tyle
Póki co to jedynie Kim K. deklarowała daty premiery.santo januszo pisze: ↑05 paź 2019, 10:47 jak podawał to też nie wychodziło, album się robi jak się zrobi to ye go wrzuci i tyle
- piernikowyskoczek
na oficjalniej stronie była tracklista z datą
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Nieprawda [mention]froyo96[/mention]. Kanye potwierdzil ta Date podczas jednego z Sunday Service.
https://mobile.twitter.com/hunterschwar ... 36801?s=20
Teraz to album musi wyjść.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Teraz to album musi wyjść.
No nareszcie machina prawdziwej promocji zdaje się ruszać, jestem spokojniejszy
"I ain’t never made a decision only based on my color. That’s a form of slavery, mental slavery"
zajebiste słowa
zajebiste słowa
- syrop klonowy
Mówienie, że never jest raczej pierdoleniem, ale sama myśl, którą wygłosił, na propsie.
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
- piernikowyskoczek
a jak kazał białym pismakom odjebać się od jego albumu?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
To wtedy był old Kanye
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Ye ze Swizzem w studio w Wyoming dzisiaj, niestety bez dźwięku
https://www.instagram.com/stories/__bu/
a tutaj na stories sobie możecie zobaczyć jak zapierdalają jakąś pojebaną amfibią
https://www.instagram.com/stories/__bu/
a tutaj na stories sobie możecie zobaczyć jak zapierdalają jakąś pojebaną amfibią
stronki lecą, a ten bicik jak był piękny tak dalej jest, prosty i piękny i zajebisty
niech ten Jezus król Polski już wychodzi
e: mam szczerą nadzieję, że ta płyta nie będzie niewiadomo jak eksperymentalna i progresywna i Kanye nie będzie chciał znowu czegoś udowadniać - bo kompletnie nie musi. Oczekuję zajebistej dawki muzyki z zajebistym stężeniem muzyki w muzyce, jakościowy Kanye z MBDTF, oj tak, przydałby się
e2: dopóki Kanye żyje Okcydent nie upadnie, największy artysta naszych czasów, niech ta najlepsza płyta w historii muzyki współczesnej już wychodzi
Tylko, że Kanye mówił kiedyś że MBDTF było płytą jaką chcieli ludzie, a nie taką jak on chciał do końca zrobić. Dopiero na Yeezusie pokazał 100% tego co chciał wyrazić. Później z kolei tłumaczył się, że Yeezus był płytą robioną na wkurwieniu a TLOP to z kolei podsumowanie jego życia i tutaj chyba nastąpił punkt zwrotny w kierunku w jakim poszedł, co mi się osobiście bardzo podoba.
(polecam książkę Bóg i Potwór, ostatnio przeczytałem w zajawie czekania na JIK i uważam że każdy fan Kanye'ya powinien ją przeczytać)
(polecam książkę Bóg i Potwór, ostatnio przeczytałem w zajawie czekania na JIK i uważam że każdy fan Kanye'ya powinien ją przeczytać)
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Płyta, która ludzie chcieli to można nazwać WTT. Przed premiera MBDTF nikt nie był sobie w stanie wyobrazić takiego materiału. Wiadomo, ze Ross poniekąd robił te swoje płyty, które tez miały bogate brzmienie, ale to co Kanye zrobił na MBDTF, to po prostu inny poziom.
- maly mefedronik
Polecam obczajenie TLOP OG hulającego po necie czyli oryginalnej wersji TLOP fajne wrażenie, między innymi Love Kanye na bicie, inne bity itd
#PRAY4BELMONDO
dokładniej to Kanye mówił, że MBDTF było płytą na przeprosiny, która miała udowodnić ludziom że potrafi zrobić idealny album jak tylko chce
dlatego dziś już nie ma nic do udowadniania i ludzie powinni stulić pyski gdy sobie eksperymentuje ale leci w dziwne zajawki
dlatego dziś już nie ma nic do udowadniania i ludzie powinni stulić pyski gdy sobie eksperymentuje ale leci w dziwne zajawki
z tego co słyszałem JIK w ogóle nie jest dziwną zajawką, to będzie pierwszy w świecie barok rap i liczę że tak się stanie
nie słuchałem żadnych jakichkolwiek leaków póki co, tylko ten beat co icybox podesłał i liczę że będzie to kawał emocjonalnej, wzniosłej i podnoszącej na duchu muzyki, oby jak najmniej wersów o kutasach i grubych dupach prośba kanie
nie słuchałem żadnych jakichkolwiek leaków póki co, tylko ten beat co icybox podesłał i liczę że będzie to kawał emocjonalnej, wzniosłej i podnoszącej na duchu muzyki, oby jak najmniej wersów o kutasach i grubych dupach prośba kanie
- maly mefedronik
przcież MBDTF to pierwszy w świecie (barok) rap
#PRAY4BELMONDO
JIK to ma być gospel album podobno ale taki w pełni a nie jak TLOP więc trochę odpał chyba 
gospel jest super, wreszcie poczuje sie jak w maerykanskim kościele murzyńskim jakim