Kanye West - JESUS IS KING (2019)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
Kacper

Re: Kanye West - JESUS IS KING (TONIGHT?)

Post autor: Kacper »

jak podawał to też nie wychodziło, album się robi jak się zrobi to ye go wrzuci i tyle
froyo96

Post autor: froyo96 »

santo januszo pisze: 05 paź 2019, 10:47 jak podawał to też nie wychodziło, album się robi jak się zrobi to ye go wrzuci i tyle
Póki co to jedynie Kim K. deklarowała daty premiery.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

na oficjalniej stronie była tracklista z datą
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
miku

Post autor: miku »

Nieprawda [mention]froyo96[/mention]. Kanye potwierdzil ta Date podczas jednego z Sunday Service.
http://www.instagram.com/mikuberlin
Obrazek
Tommy Genesis really appreciates me
#BlackpinkIsTheRevolution
Awatar użytkownika
wtt

Post autor: wtt »

https://mobile.twitter.com/hunterschwar ... 36801?s=20

Teraz to album musi wyjść.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
KamilNO

Post autor: KamilNO »

No nareszcie machina prawdziwej promocji zdaje się ruszać, jestem spokojniejszy
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

"I ain’t never made a decision only based on my color. That’s a form of slavery, mental slavery"

zajebiste słowa
vampmoney pisze: 04 lis 2020, 14:44 ja strasznie lubię duże miasta pod warunkiem że są brzydkie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
syrop klonowy

Post autor: syrop klonowy »

Mówienie, że never jest raczej pierdoleniem, ale sama myśl, którą wygłosił, na propsie.
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

a jak kazał białym pismakom odjebać się od jego albumu?
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
DeDoK

Post autor: DeDoK »

To wtedy był old Kanye

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Ye ze Swizzem w studio w Wyoming dzisiaj, niestety bez dźwięku

https://www.instagram.com/stories/__bu/
a tutaj na stories sobie możecie zobaczyć jak zapierdalają jakąś pojebaną amfibią
Awatar użytkownika
baqlashan

ICYBOX pisze: 03 paź 2019, 3:09 Remake bitu do Follow God
stronki lecą, a ten bicik jak był piękny tak dalej jest, prosty i piękny i zajebisty

niech ten Jezus król Polski już wychodzi

e: mam szczerą nadzieję, że ta płyta nie będzie niewiadomo jak eksperymentalna i progresywna i Kanye nie będzie chciał znowu czegoś udowadniać - bo kompletnie nie musi. Oczekuję zajebistej dawki muzyki z zajebistym stężeniem muzyki w muzyce, jakościowy Kanye z MBDTF, oj tak, przydałby się

e2: dopóki Kanye żyje Okcydent nie upadnie, największy artysta naszych czasów, niech ta najlepsza płyta w historii muzyki współczesnej już wychodzi
vampmoney pisze: 04 lis 2020, 14:44 ja strasznie lubię duże miasta pod warunkiem że są brzydkie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

Tylko, że Kanye mówił kiedyś że MBDTF było płytą jaką chcieli ludzie, a nie taką jak on chciał do końca zrobić. Dopiero na Yeezusie pokazał 100% tego co chciał wyrazić. Później z kolei tłumaczył się, że Yeezus był płytą robioną na wkurwieniu a TLOP to z kolei podsumowanie jego życia i tutaj chyba nastąpił punkt zwrotny w kierunku w jakim poszedł, co mi się osobiście bardzo podoba.

(polecam książkę Bóg i Potwór, ostatnio przeczytałem w zajawie czekania na JIK i uważam że każdy fan Kanye'ya powinien ją przeczytać)
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Awatar użytkownika
wtt

Post autor: wtt »

Płyta, która ludzie chcieli to można nazwać WTT. Przed premiera MBDTF nikt nie był sobie w stanie wyobrazić takiego materiału. Wiadomo, ze Ross poniekąd robił te swoje płyty, które tez miały bogate brzmienie, ale to co Kanye zrobił na MBDTF, to po prostu inny poziom.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Post autor: maly mefedronik »

Polecam obczajenie TLOP OG hulającego po necie czyli oryginalnej wersji TLOP fajne wrażenie, między innymi Love Kanye na bicie, inne bity itd
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

dokładniej to Kanye mówił, że MBDTF było płytą na przeprosiny, która miała udowodnić ludziom że potrafi zrobić idealny album jak tylko chce
dlatego dziś już nie ma nic do udowadniania i ludzie powinni stulić pyski gdy sobie eksperymentuje ale leci w dziwne zajawki
Awatar użytkownika
baqlashan

z tego co słyszałem JIK w ogóle nie jest dziwną zajawką, to będzie pierwszy w świecie barok rap i liczę że tak się stanie

nie słuchałem żadnych jakichkolwiek leaków póki co, tylko ten beat co icybox podesłał i liczę że będzie to kawał emocjonalnej, wzniosłej i podnoszącej na duchu muzyki, oby jak najmniej wersów o kutasach i grubych dupach prośba kanie
Awatar użytkownika
maly mefedronik

Post autor: maly mefedronik »

przcież MBDTF to pierwszy w świecie (barok) rap
#PRAY4BELMONDO
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

JIK to ma być gospel album podobno ale taki w pełni a nie jak TLOP więc trochę odpał chyba :dunno:
Awatar użytkownika
baqlashan

gospel jest super, wreszcie poczuje sie jak w maerykanskim kościele murzyńskim jakim
ODPOWIEDZ