No razi strasznie takie podejścieKrzysztof_ pisze: ↑14 kwie 2023, 13:27 Przesłuchałem sobie ten wywiad z Żurnalistą i trzeba przyznać, że w sumie dobrze, że O.S.T.R. nie udziela zbyt wielu wywiadów. Jak dla mnie on jest czasem karykaturalny w udawaniu, że świat wokół go w ogóle nie interesuje, jest odcięty od wszystkiego poza robieniem muzyki i nie interesują go w ogóle pieniądze. Wierzę, że może taki być do pewnego stopnia, ale kreowanie się na kompletnie normalnego człowieka w przypadku kogoś, kto jakby nie patrzeć odniósł ogromny sukces muzyczny wygląda nieco sztucznie.
Z jednej strony na płycie potrafi zarapować że ma kilka samochodów, buty nie mieszczą się w szafie i od zawsze zgarnia kupę hajsu, a z drugiej to pytany o cokolwiek związanego z komercyjnym aspektem działalności ucieka od odpowiedzi i za wszystko odpowiada management, on nic nie wie i nawet się nie spyta ile poszło płyt. Brakuje żeby powiedział, że on nawet nie wie ile bierze za koncert.![]()
O.S.T.R.
Re: O.S.T.R.
Nie dziwilibyśmy się gdyby przedstawiał argument moralności u kogoś innego, a nie u gościa robiącego kwitflipy. I nie ma co pierdolić, że OSTR nie wie co jest 5, bo na bank sprawdził do kogo idzie skoro jest tak selektywny w przypadku wywiadów. Moralność też mu pozwoliła nagrać kawałek i klip do Psów 3, której głównym bohaterem jest były członek SB.
Podbijam, że to udawanie wyalienowanego, przeciętnego obywatela z klasy średniej od razu bije sztucznością w sytuacji w której robi muzyczno-medialne ruchy, które o tym nie świadczą.
Podbijam, że to udawanie wyalienowanego, przeciętnego obywatela z klasy średniej od razu bije sztucznością w sytuacji w której robi muzyczno-medialne ruchy, które o tym nie świadczą.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2023, 17:42 przez Archie, łącznie zmieniany 1 raz.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Ostry zawsze rapował, że nigdy się nie sprzeda. O chuj z tym chodziło? Czego dokładnie nie zrobi?
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
ostry w wywiadzie z Żurnalistą mówił coś o dziennikarzu, który sprzedawał recenzję
Czy wiecie o kim mowa?
-
dobryjoint
Kogo kserem jest Young Leosia według Ostrego?
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Bryx Fenrir
A który raper w latach 2000 tak nie nawijał?
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
http://www.zpav.pl/aktualnosc.php?idaktualnosci=2078
ZPAV niedawno opublikował podsumowanie obejmujące pierwsze sześć miesięcy 2023 roku. Jezeli spojrzymy na nośniki fizyczne, niesamowicie cieszy, że albumy Adama nadal się dobrze sprzedają.
ZPAV niedawno opublikował podsumowanie obejmujące pierwsze sześć miesięcy 2023 roku. Jezeli spojrzymy na nośniki fizyczne, niesamowicie cieszy, że albumy Adama nadal się dobrze sprzedają.
Nigdy nie przesłuchałem żadnego albumu OSTR bo mnie wkurwiał samym sobą, chcę dać skrzypkowi szansę co tam na pierwszy ogień zarzucić?
MalinowyJogurt 2
tabasko, jazzurekcja, jazz w wolnych chwilach
7, Hollyłódź, Projekt Ostry Emade
- CeHaTeHaCe
tabasko, jazz w wolnych chwilach, masz to jak w banku (to ostatnie tylko jak poprzednie siądą)
Z nowszych koniecznie Podróż zwaną życiem
- scam_sakawa
Tabasko to najlepsza płyta Adama, a potem Tylko dla dorosłych (ale tylko pierwsza płyta).
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
A co w tylko dla doroslych jest takiego fajnego? Odpalilem to kiedys po latach to sie za glowe zlapalem, mocny zjazd patrzac na ocb, ktore wyszlo rok wczesniej