O.S.T.R.

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

AseOne

Re: O.S.T.R.

Post autor: AseOne »

Krzysztof_ pisze: 14 kwie 2023, 13:27 Przesłuchałem sobie ten wywiad z Żurnalistą i trzeba przyznać, że w sumie dobrze, że O.S.T.R. nie udziela zbyt wielu wywiadów. Jak dla mnie on jest czasem karykaturalny w udawaniu, że świat wokół go w ogóle nie interesuje, jest odcięty od wszystkiego poza robieniem muzyki i nie interesują go w ogóle pieniądze. Wierzę, że może taki być do pewnego stopnia, ale kreowanie się na kompletnie normalnego człowieka w przypadku kogoś, kto jakby nie patrzeć odniósł ogromny sukces muzyczny wygląda nieco sztucznie.

Z jednej strony na płycie potrafi zarapować że ma kilka samochodów, buty nie mieszczą się w szafie i od zawsze zgarnia kupę hajsu, a z drugiej to pytany o cokolwiek związanego z komercyjnym aspektem działalności ucieka od odpowiedzi i za wszystko odpowiada management, on nic nie wie i nawet się nie spyta ile poszło płyt. Brakuje żeby powiedział, że on nawet nie wie ile bierze za koncert. :D
No razi strasznie takie podejście
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Gawka pisze: 13 kwie 2023, 17:12 Zajebisty powód, żeby nie iść. Nieironicznie. Nie wiem, jak można z tego bekę cisnąć.
Bez kitu, gościu ma zle wspomnienia z rodzina jebanych komuchow, a wy się dziwicie, ze nie chce iść do ich synka na bajerke ? jebać komuchów i resortów wszędzie i zawsze
Awatar użytkownika
Archie

Post autor: Archie »

Nie dziwilibyśmy się gdyby przedstawiał argument moralności u kogoś innego, a nie u gościa robiącego kwitflipy. I nie ma co pierdolić, że OSTR nie wie co jest 5, bo na bank sprawdził do kogo idzie skoro jest tak selektywny w przypadku wywiadów. Moralność też mu pozwoliła nagrać kawałek i klip do Psów 3, której głównym bohaterem jest były członek SB.

Podbijam, że to udawanie wyalienowanego, przeciętnego obywatela z klasy średniej od razu bije sztucznością w sytuacji w której robi muzyczno-medialne ruchy, które o tym nie świadczą.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2023, 17:42 przez Archie, łącznie zmieniany 1 raz.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Awatar użytkownika
Fleming

Post autor: Fleming »

Ostry zawsze rapował, że nigdy się nie sprzeda. O chuj z tym chodziło? Czego dokładnie nie zrobi?
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie sprzeda się.
Awatar użytkownika
Usemq

Post autor: Usemq »

ostry w wywiadzie z Żurnalistą mówił coś o dziennikarzu, który sprzedawał recenzję :D Czy wiecie o kim mowa?
AseOne

Post autor: AseOne »

Flint
dobryjoint

Post autor: dobryjoint »

Kogo kserem jest Young Leosia według Ostrego?
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Awatar użytkownika
sychy

Post autor: sychy »

Fleming pisze: 16 kwie 2023, 17:38 Ostry zawsze rapował, że nigdy się nie sprzeda. O chuj z tym chodziło? Czego dokładnie nie zrobi?
A który raper w latach 2000 tak nie nawijał?
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

zerosev3n

Post autor: zerosev3n »

http://www.zpav.pl/aktualnosc.php?idaktualnosci=2078

ZPAV niedawno opublikował podsumowanie obejmujące pierwsze sześć miesięcy 2023 roku. Jezeli spojrzymy na nośniki fizyczne, niesamowicie cieszy, że albumy Adama nadal się dobrze sprzedają.
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Nigdy nie przesłuchałem żadnego albumu OSTR bo mnie wkurwiał samym sobą, chcę dać skrzypkowi szansę co tam na pierwszy ogień zarzucić?
MalinowyJogurt 2
Kalom

Post autor: Kalom »

tabasko, jazzurekcja, jazz w wolnych chwilach
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

7, Hollyłódź, Projekt Ostry Emade
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

tabasko, jazz w wolnych chwilach, masz to jak w banku (to ostatnie tylko jak poprzednie siądą)
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Z nowszych koniecznie Podróż zwaną życiem
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Tabasko to najlepsza płyta Adama, a potem Tylko dla dorosłych (ale tylko pierwsza płyta).
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ether

Post autor: ether »

A co w tylko dla doroslych jest takiego fajnego? Odpalilem to kiedys po latach to sie za glowe zlapalem, mocny zjazd patrzac na ocb, ktore wyszlo rok wczesniej
ODPOWIEDZ