TEDE - XXende Mylffon (2026)
Re: TEDE - XXende Mylffon (2026)
Ale Wy jesteście łby zakute. OutKast też wydał na 25 czy tam 20 lecie reedycję legendarnego albumu Stankonia. Odcinanie kuponów jest naturalne, ale można to zrobić albo ze stylem (jak Tedas) albo jak ciumciok (patrz Paktofonika aka raperzy grający na dniach ziemniaka). Odjebcie się od hustlera, bo chłop sypnal mocnym albumem nawet jakby odjąć te "mylffonowe" tracki. Propsy Jacula, 50 lat jeblo, ale jakoś nie da sie odczuć
Ja też nie kumam przypierdolki. Odcinanie kuponów to normalka u dziadów. A ten odciął kupon robiąc NOWĄ płytę w klimacie płyty, którą kupę ludzi mile wspomina. Dostaliśmy nową, niezłą całkiem, płytę. Gdzie jest problem?
No, mógł też nagrać drugi raz tę samą płytę i nazwać ją ****** *******.
- igorzastyy
Płyta się obroniła, więc nie mam problemu
Ciśniemy bo Tede sam miał bekę z albumów jubileuszowych i kompilacji The Best Of w wywiadach z Rawiczem, a po latach jak nowe płyty zaczęły się słabo sprzedawać to mu się odwidziało i zaczął odcinać kupony
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
no ale to jest nowa płyta a nie zadne best of
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- gods bidness
jest to odgrzewanie kotleta bez wątpienia. Ale w miarę
Strawne. Co więcej wczoraj na fali tej nowej płyty postanowiłem przesłuchać snd mylffon i w sumie stwierdziłem że na 2026 ta nowa lepiej mi siedzi niż oryginał
Strawne. Co więcej wczoraj na fali tej nowej płyty postanowiłem przesłuchać snd mylffon i w sumie stwierdziłem że na 2026 ta nowa lepiej mi siedzi niż oryginał
- marmolad_k2
Dajesz Tede, zrób kompilację piosenek The best of, nie chce mi się kupować tych wszystkich godzinnych płyt 
Z jego ego to musiałby wrzucić wszystkie tracki jakie nagrał, bo o każdym mówi, że zajebisty i najlepszy jaki nagrał xDmarmolad_k2 pisze: ↑52 min temu Dajesz Tede, zrób kompilację piosenek The best of, nie chce mi się kupować tych wszystkich godzinnych płyt