Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Karkovsky

Re: Quebonafide

Post autor: Karkovsky »

Mozna gdzieś obejrzeć ten wywiad poza canal+?
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

SWN pisze: wczoraj, 16:19 Jedno nie wyklucza drugiego, tracki z Eripe i Muflonem to po prostu jakieś zamierzchłe odmęty czasu dla obecnego, dominującego fanbase'u Kuby, ewentualnie tracki przy których koleżanka mówi koleżance "tego chyba nie znam".
bardziej chodziło mi konkretnie o ten słynny "ostatni" koncert - byłem tam i uważam, że mógł zrobić więcej pod fajnopolaka/dominujący fanbase który mówi co zna, a co nie - a poleciał naprawdę dużo starych kawałków, wpuścił chłopaków na salony, wziął za to mały hajs względem oprawy i owszem było skakanie na linie i cudaki jakieś - ale był też po prostu kawał rapu na nardowym - a mogl nawciskac cos z taconafide czy candy style songs :dunno:

co do ocen kariery no to pelna zgoda - ale tez nigdy nie kumam obrazania sie na to, że Ci raperzy osiagneli sukces o ktorym rapowali i se jadą na tym - Krętacz z Ciechanowa top płyt roku jak wyszła i japa się sama cieszyła
Obrazek
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Karkovsky pisze: dzisiaj, 8:58 Mozna gdzieś obejrzeć ten wywiad poza canal+?
Była wrzuta całego na YouTube'a, ale zostało zdjęte przez zgłoszenie od Canal+. Musisz polować na reuploady.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
ODPOWIEDZ