Quebonafide
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Quebonafide
bardziej chodziło mi konkretnie o ten słynny "ostatni" koncert - byłem tam i uważam, że mógł zrobić więcej pod fajnopolaka/dominujący fanbase który mówi co zna, a co nie - a poleciał naprawdę dużo starych kawałków, wpuścił chłopaków na salony, wziął za to mały hajs względem oprawy i owszem było skakanie na linie i cudaki jakieś - ale był też po prostu kawał rapu na nardowym - a mogl nawciskac cos z taconafide czy candy style songs
co do ocen kariery no to pelna zgoda - ale tez nigdy nie kumam obrazania sie na to, że Ci raperzy osiagneli sukces o ktorym rapowali i se jadą na tym - Krętacz z Ciechanowa top płyt roku jak wyszła i japa się sama cieszyła

Była wrzuta całego na YouTube'a, ale zostało zdjęte przez zgłoszenie od Canal+. Musisz polować na reuploady.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
https://glamrap.pl/quebonafide-po-13-la ... eru-polis/
BTW moja oferta nagrania z koncertu za friko dla tych nieposiadających konta Canal+ wciąż aktualna, jako że Quebonafide ma dość sławy i od blasku fleszy dystans jak Jędker to wierzę że nie ma nic przeciwko, zapraszam na PW
No to jak, myślałem że ten ostatni ostatni koncert to faktycznie był ostatni, a to że był drugi termin ostatniego koncertu to było tylko i wyłącznie pójście na rękę fanom, którym nie udało się zakupić biletu na pierwszy termin. Myślałem że Quebo ma dość tej sławy i jest nią zmęczony, a tu jakieś informacje że w sumie mógłby jeszcze zagrać z 4-5 ostatnich koncertów więcej.Poznaliśmy też odpowiedzi na kilka innych ciekawostek związanych z raperem z Ciechanowa.
Ciekawostki o Quebonafide
(…)
- Gdyby się odpowiednio przygotowali, sprzedaliby 6-7 stadionów.
BTW moja oferta nagrania z koncertu za friko dla tych nieposiadających konta Canal+ wciąż aktualna, jako że Quebonafide ma dość sławy i od blasku fleszy dystans jak Jędker to wierzę że nie ma nic przeciwko, zapraszam na PW
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Props, jeśli on teraz przez wiele lat będzie spieniężał to zakończenie kariery na milion sposobów
Światem kręcą pieniądze
-
starydobryhiphop
Za drobną dopłatą skusiłbym się
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Ma zdiagnozowaną internetowo dwubiegunowość, tak że trzeba mu to wybaczyć bo jest to człowiek chory i niepoczytalny
Ostatnio zmieniony 23 lip 2026, 20:24 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
O czym tu jeszcze można rozprawiać w temacie tego cwela? 
Genialny ten koncert, aranżacja numeru Sobla z dziećmi na refrenie cudowna, zacne widowisko, szkoda, że brakowało kilku wałków, które bardzo lubię.
Wałków to akurat było pod dostatkiem
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
To był jeden wielki wałek niezależnie od tego na jak wysokim poziomie artystycznym stało całe to "zakończenie".
ㅤ

ㅤ

ㅤ
I mimo ze stadion narodowy jest owalny, to nie obeszło sie bez kantów
@Burak masz tez ten wywiad czy tam q&a z kuba? Czy tylko sam koncert?
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Zajebisty ten koncert. Props que.
Ciężko będzie to przebić jakiemuś raperowi i komuś w PL, szkoda tylko, że koncert jest tak mocno pocięty i złożony z dwóch - nie dali też wszystkich numerów, ale „Jesień” ” z udziałem The Cassino petarda, rewelacyjna wersja( mogli się bardziej postarać nad montażem).
Nikt nie potwierdził. Moim zdaniem nie było tam większych kłótni, bardziej chodzi o to, że jego była Natalka jest w grupie towarzyskiej Taco i jego lubej Izy Lis. Może po prostu kontakt się urwał i tyle. W ogóle to pewnie niejeden z was to wie, ale ponoć Taconafide 2 było skończone ale z nie wyjaśnionych przyczyn nigdy nie wyszło i już na 99% nie wyjdzie
- JoeyJoeJoe
ciekawa sprawa. skad taka informacja? bo ja nic o tym nie słyszałem
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Szczerze to nie pamiętam, chyba na jakimś peju/grupie na fb albo insta o tym czytałem i chyba nawet screenshot z playlistą z kompa był, więc info raczej legitne