Normalnie
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Normalnie

Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
gods bidness pisze: ↑12 wrz 2025, 11:55 Jotwupe głosował na Bambi, bo mu z mordy moją starą przypomina.
I być może na planie do teledysku Adiego Nowaka ten zaraził się HPVMoltisanti pisze: ↑12 wrz 2025, 17:12 Dziarma ostatnio daje vibe takiej full przerobionej już Jessiki, skończyła sie na teledysku u Adiego Nowaka
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia