najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
jest i on królewicz
Wygląda jak wygenerowana przez AI
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
beka że tylko Kara ma 0 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
no jakby nagą karę i renę położyć przed czwórką osób, która zagłosowała na tą drugą, to szybko by żartownisie zmienili zdanie
Spoiler
edenmar pisze: ↑10 wrz 2025, 16:13 po dogłębnej analizie zgłaszanych kandydatur, w plebiscycie z możliwością wielokrotnego wyboru punktowałbym chyba w następujący sposób:
5pkt
Dziarma - za całokształt, nochal jest oczywiście kurwa gigantyczny i nie działa to na jej korzyść, ale trafia do mnie argument, że wygląda na taką, co robi śmigło z chuja, sprawdzałbym
3pkt
Taifun - ładniutka, wydaje się mieć też w miarę poukładane w głowie, gdyby to nie był temat "najbardziej ruchable", to mogłaby wylądować na pierwszym, ale tak to niestety lista rezerwowa (niemniej Guaca props i zazdro)
Baby V - na pierwszy rzut oka wygląda na taką, co ma atuty Fagaty i Bambi, a jest pozbawiona ich defektów, jest potencjał, ale nie znam suczyska zbyt dobrze, więc na razie poczekalnia
Bambi - bibmbały przy takiej figurze robią robotę, nie ma co pierdolić, przymknąłbym oko na niezbyt wyjściową twarz
1pkt
Zapałka - kariery rapowej to tu za bardzo nie było, więc może trochę naciągane, ale faktycznie ładna naturalna dziewczyna i kojarzę z jakichś akcji typu hoot16, więc trochę pick jak Taifun z Undy, tylko szczebelek niżej
Dianka - też nie wiem, czy to traktować jak raperkę, bo kojarzę ją bardziej z jakichś śpiewanych refrenów, ale brakuje mi w tym zestawieniu drobnej, jebniętej alternatywki, więc niech będzie
Modelka curly (Ula Kowalska) - wszystkie te modelki wyglądają trochę randomowo, niby ładne, do niczego nie można się przyczepić, ale jak przychodzi co do czego to idziesz do Dziarmy z wielkim nochalem, albo Bambiszona ze szczurzym ryjem, ta z kręconymi włosami chyba najbardziej wyrazista, więc punkt dla niej
Fagata - nie jestem wielkim fanem, broni się otoczką jebniętego szona gotowego na wszystko, bo jeśli chodzi o urodę to potrafi czasem wyglądać pociągająco, a innym razem kompletnie odpychająco
Young Leosia - ujdzie, chociaż nie robi jakiegoś mega wrażenia, efekt wow coraz mniejszy, trzecia liga, równie dobrze mogłaby być któraś z tych pozostałych nijakich modelek, albo kurwa Zui, czy inna gwiazdka sezonu, ratuje ją chyba tylko nieco większa wyrazistość i rozpoznawalność
taka jest moja prawda futbolu
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
być może, ale zamiast szablonu 5 333 11111 proponuje po prostu 5 33 111 bo i tak 6 ślicznych polek wybrać to już wyczyn a co dopiero 9.
Dodano po 1 minucie 46 sekundach:
wstępnie moja lista
5 - dziarma
3 - baby v
3 - ta blondyna z undy
1 - blondi modelka
1 - bambi
1 - margaret
honorable mention - żona numer raza, szkoda że się nie liczy bo lepsza od dziarmy
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- oKulTywowany
Nie ma już nigdzie na streamingach J wors dupa ?
This page is no longer available.
szkoda że klip przepadł

Lil Bambi
Nienawidzisz mnie, ale kochasz
Nie wierzysz w przeznaczenie, no to popatrz
Ciągle czuję, że jestem ponad
Gwiazdami, które błyszczą jak Madonna
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- oKulTywowany
W idealnym świecie Bel profilaktycznie rozprawicza Lygrysa
This page is no longer available.
ale w momencie dropu został przez ślizgerów prześwietlony jej instagier i wyszło że to real talk akurat
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
WJ coraz częściej przychodzą mi różne pytanie ale podstawowym jest " czy nie warto odstawić" 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia