Zegarki
Moderator: wrubel
Re: Zegarki
mniejszy tym lepszy, (JAK DLA MNIE) za durza ten na zdj to
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
38-42 zwlaszcza, ze mam maly nadgarstek
Dobry sikor w dobrej cenie czy nie warto?
https://countup4.com/pl/products/zegare ... b-903.html
https://countup4.com/pl/products/zegare ... b-728.html
https://countup4.com/pl/products/zegare ... b-903.html
https://countup4.com/pl/products/zegare ... b-728.html
- zemsta1camzata
jak ci się podoba to możesz wziąć
orient ma spoko stosunek jakość / cena
te ceny tutaj to raczej standardowe (nie jest to hiper okazja, one regularnie chodzą po 8-9 stów)
orient ma spoko stosunek jakość / cena
te ceny tutaj to raczej standardowe (nie jest to hiper okazja, one regularnie chodzą po 8-9 stów)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Co myślicie, mam zagwozdkę czy niebieska/granatowa lub czarna koperta

Spoiler

Nie musi być koniecznie ten, na pewno na srebrnej bransolecie i chyba jednak z niebieską lub granatową kopertą, budżet do tysiąca złotych jakoś. Coś nie tak z tym modelem?
do 1000 mozesz znalezc spoko citizeny, orienty w automacie lub seiko w kwarcu, ewentualnie tutaj za 1100 w podobnym stylu co podeslales
https://westwatches.pl/pl/orient-sports ... tx0201b10b
https://westwatches.pl/pl/orient-sports ... tx0201b10b
- Hytry Wałek
Jakiś Roll do 200.000$, bo się nasłuchałem Cash Money - Get Your Roll On
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
jako zegarek a raczej smartwatch to mam redmi Watch 5 active, przy odrobinie tinkeringu można nawet projektować własne tarcze choć myślę że są bardziej consumer-friendly producenci smartwatchów którzy udostępniają directly program do tarcz z możliwością wgrywania i udostępniania do internetu.
fajne jeśli mamy ograniczony budżet (okolice 100wki)
fajne jeśli mamy ograniczony budżet (okolice 100wki)
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
No i EasyFace jest w chuj łatwy w użytku, więc ten tinkering to bardziej żmudne robienie cyferek i zapisywanie ich jako osobne pliki do wersji zwykłej i AOD. Ale faktycznie, mamie żeby miała jakiegoś smartbanda z większym wyświetlaczem wziąłem tego Active'a, w tej cenie fajnie działa skubany
to kurwa forum rap, nie wizaż
- scam_sakawa
Czy taki zegarek jak Xiaomi Redmi Watch 5 Active dobrze oddaje ilość spalonych kalorii przy danej aktywności? Jeśli tak to po chuj są smartwatche za 3 kafle, jak tutaj jest rozwiązanie za 150zł?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Oddaje podobnie, bo tu i tu zegarek może tylko kalkulować. A jeśli Xiaomi ma swój sposób na kalkulacje, to w chuju ma czy wrzucą ten sam algorytm do zegarka za trzy kafle, czy do banda, który też obsłuży kilka cyferek. Wiadomo, ten droższy ma lepszy sensor, ale to dalej oscyluje w jakiejś granicy błędu. Z mojego doświadczenia różnica będzie +/- 100 kalorii między wersjami budżetowymi, a drogimi.
Ogólnie te bandy to fajne rozwiązanie na codzień, bo ma wszystkie funkcje smartwatchy. Przynajmniej te przydatne funkcje, bo kto kurwa gra w gry na zegarku. Pokazuje godzinę, liczy kroki, liczy odległości, zawibruje jak ktoś Ci dzwoni, możesz nim znaleźć telefon i zmienić piosenki na słuchawkach. A czemu ktoś kupuje jakieś drogie? No pewnie z tego samego powodu, dla którego znajdziesz ludzi kupujących Maca, by robić notatki na studiach. Sikor na bransolecie wygląda lepiej niż fasolka czy kwadracik w opasce z gumolitu(choć i te można dokupić metalowe czy skórzane), więc czują prestiż czy inne fałszywe poczucie bycia lepszymi ludźmi.
Osobiście jakbym miał wydać więcej niż 3 stówy na zegarek, to już bym właśnie celował w takie normalne, nie smarty.
Ogólnie te bandy to fajne rozwiązanie na codzień, bo ma wszystkie funkcje smartwatchy. Przynajmniej te przydatne funkcje, bo kto kurwa gra w gry na zegarku. Pokazuje godzinę, liczy kroki, liczy odległości, zawibruje jak ktoś Ci dzwoni, możesz nim znaleźć telefon i zmienić piosenki na słuchawkach. A czemu ktoś kupuje jakieś drogie? No pewnie z tego samego powodu, dla którego znajdziesz ludzi kupujących Maca, by robić notatki na studiach. Sikor na bransolecie wygląda lepiej niż fasolka czy kwadracik w opasce z gumolitu(choć i te można dokupić metalowe czy skórzane), więc czują prestiż czy inne fałszywe poczucie bycia lepszymi ludźmi.
Osobiście jakbym miał wydać więcej niż 3 stówy na zegarek, to już bym właśnie celował w takie normalne, nie smarty.
to kurwa forum rap, nie wizaż
- zemsta1camzata
- scam_sakawa
Dzięki @1909, wychodzi na to, że nie opłaca się pakować w Garminy.
Możesz coś polecić do 300zł (a im mniej tym lepiej), co policzy kalorie do aktywności typu bieganie, rower, siłownia, jakieś sporty zespołowe?
Możesz coś polecić do 300zł (a im mniej tym lepiej), co policzy kalorie do aktywności typu bieganie, rower, siłownia, jakieś sporty zespołowe?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Podbijam pytanie, też potrzebuje jakiegoś zegarka co prawidłowo mierzy tętno, zlicza kroki i ma minutnik, więcej mi nie trzeba 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
to miband, wygodniejszy, dłużej trzyma bateria, jak się rozpierdoli to nie szkoda
polecam fitbit versa 4
*chociaż spodziewałem że trochę lepiej będzie mierzył sen
*chociaż spodziewałem że trochę lepiej będzie mierzył sen
No właśnie w moim przypadku miband chujowo mierzyl i co chwilę musiałem ściągać przecierać rękę i zegarek, żeby może zaczął mierzyć prawidłowo
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Mam Huawei Watch GT 4 i polecam. Na siłce też sam wykrywa jakie ćwiczenia robisz.
Mibandy miałem dwa i jak dla mnie chujowe.
Mibandy miałem dwa i jak dla mnie chujowe.