Zegarki

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: Zegarki

Post autor: eddy_wata »

mniejszy tym lepszy, (JAK DLA MNIE) za durza ten na zdj to
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
teepeetee

Post autor: teepeetee »

38-42 zwlaszcza, ze mam maly nadgarstek
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

jak ci się podoba to możesz wziąć

orient ma spoko stosunek jakość / cena

te ceny tutaj to raczej standardowe (nie jest to hiper okazja, one regularnie chodzą po 8-9 stów)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Co myślicie, mam zagwozdkę czy niebieska/granatowa lub czarna koperta :question:
Spoiler
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

na pewno ten model chcesz?
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Nie musi być koniecznie ten, na pewno na srebrnej bransolecie i chyba jednak z niebieską lub granatową kopertą, budżet do tysiąca złotych jakoś. Coś nie tak z tym modelem?
Awatar użytkownika
teepeetee

Post autor: teepeetee »

do 1000 mozesz znalezc spoko citizeny, orienty w automacie lub seiko w kwarcu, ewentualnie tutaj za 1100 w podobnym stylu co podeslales

https://westwatches.pl/pl/orient-sports ... tx0201b10b
Awatar użytkownika
Hytry Wałek

Post autor: Hytry Wałek »

Jakiś Roll do 200.000$, bo się nasłuchałem Cash Money - Get Your Roll On
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
Awatar użytkownika
oooizneb

Post autor: oooizneb »

jako zegarek a raczej smartwatch to mam redmi Watch 5 active, przy odrobinie tinkeringu można nawet projektować własne tarcze choć myślę że są bardziej consumer-friendly producenci smartwatchów którzy udostępniają directly program do tarcz z możliwością wgrywania i udostępniania do internetu.

fajne jeśli mamy ograniczony budżet (okolice 100wki)
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

No i EasyFace jest w chuj łatwy w użytku, więc ten tinkering to bardziej żmudne robienie cyferek i zapisywanie ich jako osobne pliki do wersji zwykłej i AOD. Ale faktycznie, mamie żeby miała jakiegoś smartbanda z większym wyświetlaczem wziąłem tego Active'a, w tej cenie fajnie działa skubany
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Czy taki zegarek jak Xiaomi Redmi Watch 5 Active dobrze oddaje ilość spalonych kalorii przy danej aktywności? Jeśli tak to po chuj są smartwatche za 3 kafle, jak tutaj jest rozwiązanie za 150zł?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Oddaje podobnie, bo tu i tu zegarek może tylko kalkulować. A jeśli Xiaomi ma swój sposób na kalkulacje, to w chuju ma czy wrzucą ten sam algorytm do zegarka za trzy kafle, czy do banda, który też obsłuży kilka cyferek. Wiadomo, ten droższy ma lepszy sensor, ale to dalej oscyluje w jakiejś granicy błędu. Z mojego doświadczenia różnica będzie +/- 100 kalorii między wersjami budżetowymi, a drogimi.

Ogólnie te bandy to fajne rozwiązanie na codzień, bo ma wszystkie funkcje smartwatchy. Przynajmniej te przydatne funkcje, bo kto kurwa gra w gry na zegarku. Pokazuje godzinę, liczy kroki, liczy odległości, zawibruje jak ktoś Ci dzwoni, możesz nim znaleźć telefon i zmienić piosenki na słuchawkach. A czemu ktoś kupuje jakieś drogie? No pewnie z tego samego powodu, dla którego znajdziesz ludzi kupujących Maca, by robić notatki na studiach. Sikor na bransolecie wygląda lepiej niż fasolka czy kwadracik w opasce z gumolitu(choć i te można dokupić metalowe czy skórzane), więc czują prestiż czy inne fałszywe poczucie bycia lepszymi ludźmi.

Osobiście jakbym miał wydać więcej niż 3 stówy na zegarek, to już bym właśnie celował w takie normalne, nie smarty.
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

1909 pisze: 22 wrz 2025, 11:26 A czemu ktoś kupuje jakieś drogie? No pewnie z tego samego powodu, dla którego znajdziesz ludzi kupujących Maca, by robić notatki na studiach
xDDDDD
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Dzięki @1909, wychodzi na to, że nie opłaca się pakować w Garminy.
Możesz coś polecić do 300zł (a im mniej tym lepiej), co policzy kalorie do aktywności typu bieganie, rower, siłownia, jakieś sporty zespołowe?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Podbijam pytanie, też potrzebuje jakiegoś zegarka co prawidłowo mierzy tętno, zlicza kroki i ma minutnik, więcej mi nie trzeba :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

to miband, wygodniejszy, dłużej trzyma bateria, jak się rozpierdoli to nie szkoda
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

polecam fitbit versa 4
*chociaż spodziewałem że trochę lepiej będzie mierzył sen
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

phobos pisze: 07 paź 2025, 22:24 to miband, wygodniejszy, dłużej trzyma bateria, jak się rozpierdoli to nie szkoda
No właśnie w moim przypadku miband chujowo mierzyl i co chwilę musiałem ściągać przecierać rękę i zegarek, żeby może zaczął mierzyć prawidłowo :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Mam Huawei Watch GT 4 i polecam. Na siłce też sam wykrywa jakie ćwiczenia robisz.
Mibandy miałem dwa i jak dla mnie chujowe.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
ODPOWIEDZ