Buty

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
frikz

Re: Buty

Post autor: frikz »

.........
Ostatnio zmieniony 24 lip 2025, 12:14 przez frikz, łącznie zmieniany 1 raz.
styl zakręcony jak czas akkusativ
Deyker

Post autor: Deyker »

[mention]Mystair[/mention] Tak chyba skórzane(nie interesowałem się tym jakoś szczegółowo, więc nie mam 100% pewności, ale cena wskazuje, że skórzane). Moim zdaniem bardzo spoko fitują i wyglądają na żywo lepiej niż na zdjęciach. Moje trochę szybko się brudzą na języku i ogólnie w tej górnej materiałowej części, ale to specyfika koloru. Porównania do wspomnianych nie mam.
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

jakie trapery (hehe) albo ogólnie coś na zimę do 300?

a co do jesiennych to ja se wziąłem reebok classic ostatnio czarne
Obrazek
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

caty sobie kup, sa nie do zdarcia. tylko pierwszy dzien w nich bedzie bolesny, ale jak juz sie rozbija to sa kurwa najlepsze
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Mystair pisze: 18 wrz 2019, 14:14 ^^spoko, ale stan smithy lepsze

[mention]Deyker[/mention] masz te skórzane? jak fitują? jak masz porównanie to najlepiej do air max 1 albo reebok classic
Nigdy nie zrozumiem fenomenu stan smithow. Dla mnie ich toe box jest kurwa obrzydliwy
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Deyker

Post autor: Deyker »

Apropo co polecacie do czyszczenia białych butów? Mam takie elementy materiałowe i one się trochę zabrudziły. Słyszałem, że spoko Vanishem to czyścić, ktoś próbował?
hbrt

Post autor: hbrt »

Deyker pisze: 19 wrz 2019, 8:14 Apropo co polecacie do czyszczenia białych butów? Mam takie elementy materiałowe i one się trochę zabrudziły. Słyszałem, że spoko Vanishem to czyścić, ktoś próbował?
Szare mydło polecam
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

Polecam mydełko do plam dr Beckmann o a do siateczek w butach polecam proszek do dywanów który wsypujemy na buty a później wciągamy odkurzaczem.
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

RW0 pisze: 06 sie 2019, 22:28 Zadzieram dużego palca do góry przy chodzeniu no i flyknity racerki mi się zaraz rozjebią w tym miejscu. Jakiś szewc mi to ładnie zrobi? multicolory
podbijam pytanie, bo mi zwrotu na gwarancję nie przyjęli xd
chyba, że warto się odwoływać (sizeer)?
Obrazek
Awatar użytkownika
JKG

Post autor: JKG »

Mi szewc zawsze podkleja kawałkiem skóry od środka i to chyba najlepszy sposób. Gdyby nie to, to pewnie miałbym już dawno dziury w EQT 93/17, UB i Jordanach Eclipse.

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

namiar na jakies kicksy z nitki, zeby dobrze sie smigalo furka? Dotad smigalem we flyknit, ale mi sie rozpruly na palcu i chetnie bym zainwestowal w cos innego
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
JKG

Do 300 zł mocno polecam Adidas EQT 93/17.
Jeżeli coś droższego to pewnie Ultraboosty (mam wersję 2019 i wydaje mi się, że wcześniejsze lepiej wyglądają).
Nie miałem nitek innych niż te od adidasa więc ciężko mi porównać z innymi firmami.

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

ultraboosty najwygodniejsze buty
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

Wyrwe AF1 lowki taniej niz za 420 pln? Albo jakis zamiennik podobny? Zalezy mi na nizszych butach, budzetowych.
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

[mention]FÜRDIEGANG[/mention] tak, nie bierzcie za 420, sam je kupuję teraz i dzisiaj wyczaiłem, że na https://www.aboutyou.pl jest kod -20% z newslettera, wychodzi 335 PLN za all black czy all white bez żadnej przeceny, inne kolorystyki też są i rozmiary chyba wszystkie, w ogóle ja zawsze tylko zalando zalando a teraz wyczaiłem, że tam jest to -20 a zwroty tak samo darmowe(wysyłka też) i wygodne w punktach dhl do 30 dni, więc warto też przy szukaniu ubrań/butów tam zajrzeć
MOB
2ps__

Post autor: 2ps__ »

nie wiem czy czarne ozweego kupić czy białe :c

niby białych butów mam kilkanaście par, a czarnych chyba jedną albo dwie tylko więc wypadałoby kupić czarne, ale z drugiej strony nie bez powodu mam w huj białych, a prawie wcale czarnych kurwa help
FÜRDIEGANG

Mystair pisze: 23 wrz 2019, 19:50 [mention]FÜRDIEGANG[/mention] tak, nie bierzcie za 420, sam je kupuję teraz i dzisiaj wyczaiłem, że na https://www.aboutyou.pl jest kod -20% z newslettera, wychodzi 335 PLN za all black czy all white bez żadnej przeceny, inne kolorystyki też są i rozmiary chyba wszystkie, w ogóle ja zawsze tylko zalando zalando a teraz wyczaiłem, że tam jest to -20 a zwroty tak samo darmowe(wysyłka też) i wygodne w punktach dhl do 30 dni, więc warto też przy szukaniu ubrań/butów tam zajrzeć
cholera, akurat mojego numeru nie ma, a juz chcialem powijac xD
ex-AlmostDivine

FÜRDIEGANG

2ps__ pisze: 23 wrz 2019, 20:02 nie wiem czy czarne ozweego kupić czy białe :c

niby białych butów mam kilkanaście par, a czarnych chyba jedną albo dwie tylko więc wypadałoby kupić czarne, ale z drugiej strony nie bez powodu mam w huj białych, a prawie wcale czarnych kurwa help
przepiekne te białe są.
ex-AlmostDivine

Awatar użytkownika
JKG

FÜRDIEGANG pisze: 23 wrz 2019, 22:06 przepiekne te białe są.
mam czarne midy, bo AF1 to klasyk, a na jesienną pogodę są bardzo praktyczne.

białe jak gdzieś złapie na mocnej promce to może wezmę pod custom.
FÜRDIEGANG

chodzilo mi o ozweego, chuj ze potrzebuje butow na tę sobotę, czekam do 1 pazdziernika i sprobuje je kupic.
ex-AlmostDivine

ODPOWIEDZ