Buty
Moderator: wrubel
Re: Buty
[mention]Mystair[/mention] Tak chyba skórzane(nie interesowałem się tym jakoś szczegółowo, więc nie mam 100% pewności, ale cena wskazuje, że skórzane). Moim zdaniem bardzo spoko fitują i wyglądają na żywo lepiej niż na zdjęciach. Moje trochę szybko się brudzą na języku i ogólnie w tej górnej materiałowej części, ale to specyfika koloru. Porównania do wspomnianych nie mam.
Nigdy nie zrozumiem fenomenu stan smithow. Dla mnie ich toe box jest kurwa obrzydliwy
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Mi szewc zawsze podkleja kawałkiem skóry od środka i to chyba najlepszy sposób. Gdyby nie to, to pewnie miałbym już dawno dziury w EQT 93/17, UB i Jordanach Eclipse.
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
"Technically, alcohol is a solution" - Elon Musk
namiar na jakies kicksy z nitki, zeby dobrze sie smigalo furka? Dotad smigalem we flyknit, ale mi sie rozpruly na palcu i chetnie bym zainwestowal w cos innego
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Do 300 zł mocno polecam Adidas EQT 93/17.
Jeżeli coś droższego to pewnie Ultraboosty (mam wersję 2019 i wydaje mi się, że wcześniejsze lepiej wyglądają).
Nie miałem nitek innych niż te od adidasa więc ciężko mi porównać z innymi firmami.
Jeżeli coś droższego to pewnie Ultraboosty (mam wersję 2019 i wydaje mi się, że wcześniejsze lepiej wyglądają).
Nie miałem nitek innych niż te od adidasa więc ciężko mi porównać z innymi firmami.
-
FÜRDIEGANG
Wyrwe AF1 lowki taniej niz za 420 pln? Albo jakis zamiennik podobny? Zalezy mi na nizszych butach, budzetowych.
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
[mention]FÜRDIEGANG[/mention] tak, nie bierzcie za 420, sam je kupuję teraz i dzisiaj wyczaiłem, że na https://www.aboutyou.pl jest kod -20% z newslettera, wychodzi 335 PLN za all black czy all white bez żadnej przeceny, inne kolorystyki też są i rozmiary chyba wszystkie, w ogóle ja zawsze tylko zalando zalando a teraz wyczaiłem, że tam jest to -20 a zwroty tak samo darmowe(wysyłka też) i wygodne w punktach dhl do 30 dni, więc warto też przy szukaniu ubrań/butów tam zajrzeć
MOB
nie wiem czy czarne ozweego kupić czy białe :c
niby białych butów mam kilkanaście par, a czarnych chyba jedną albo dwie tylko więc wypadałoby kupić czarne, ale z drugiej strony nie bez powodu mam w huj białych, a prawie wcale czarnych kurwa help
niby białych butów mam kilkanaście par, a czarnych chyba jedną albo dwie tylko więc wypadałoby kupić czarne, ale z drugiej strony nie bez powodu mam w huj białych, a prawie wcale czarnych kurwa help
-
FÜRDIEGANG
cholera, akurat mojego numeru nie ma, a juz chcialem powijac xDMystair pisze: ↑23 wrz 2019, 19:50 [mention]FÜRDIEGANG[/mention] tak, nie bierzcie za 420, sam je kupuję teraz i dzisiaj wyczaiłem, że na https://www.aboutyou.pl jest kod -20% z newslettera, wychodzi 335 PLN za all black czy all white bez żadnej przeceny, inne kolorystyki też są i rozmiary chyba wszystkie, w ogóle ja zawsze tylko zalando zalando a teraz wyczaiłem, że tam jest to -20 a zwroty tak samo darmowe(wysyłka też) i wygodne w punktach dhl do 30 dni, więc warto też przy szukaniu ubrań/butów tam zajrzeć
ex-AlmostDivine
-
FÜRDIEGANG
przepiekne te białe są.
ex-AlmostDivine
mam czarne midy, bo AF1 to klasyk, a na jesienną pogodę są bardzo praktyczne.
białe jak gdzieś złapie na mocnej promce to może wezmę pod custom.
-
FÜRDIEGANG
chodzilo mi o ozweego, chuj ze potrzebuje butow na tę sobotę, czekam do 1 pazdziernika i sprobuje je kupic.
ex-AlmostDivine