Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

Awatar użytkownika
jajca

Re: Belmondo

Post autor: jajca »

ok, widać zatrzymałem się na odwrotnym trendzie, kiedy to patusiarze popierdalali z saszetami gucci i przechwalali się, kto robi więcej keszu.
Pardon, mea culpa, lecę nadrabiać zaległości!
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
chujkurwa

Post autor: chujkurwa »

....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:57 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

jajca pisze: 10 paź 2019, 11:18 ok, widać zatrzymałem się na odwrotnym trendzie, kiedy to patusiarze popierdalali z saszetami gucci i przechwalali się, kto robi więcej keszu.
Pardon, mea culpa, lecę nadrabiać zaległości!
to są trendy uzupełniające się, patusiarze pozują na zarobasów, Gucci, pliki pliki, Wisła Kraków zarząd

w tym samym czasie Rogal DDL i Belmondo robią za patusiarzy wieczorami czytając Derridę i Focaulta i słuchajac selected ambient tracks aphex twina na zmianę z Coltrane
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

Cz4rny1337 pisze: 10 paź 2019, 11:04 jeszcze tu brakuje Adriana Sitko
MalinowyJogurt pisze: 10 paź 2019, 11:07 Ostatni raz tak się czułem jak rozwiązywali zagadke spike sworda na rookgardzie w Tibii
:bowdown: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Sitko juz zdazyl wtracic swoje wysrywy

https://www.wykop.pl/wpis/44394157/anon ... h-wydarze/
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 19:44 przez ogkush, łącznie zmieniany 2 razy.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Cz4rny1337 pisze: 10 paź 2019, 11:04 jeszcze tu brakuje Adriana Sitko
Tak tak, wspaniały byłby crossover z uniwersum Adriana Sitko co Może Wszystko, Zioła, Gargamela, Dianki i tej drugiej
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

chujkurwa pisze: 10 paź 2019, 11:18 nigdy jabłkowym tymbarkiem wódki nie przepijałeś na melinie?
ps. gimnazja dzieliły się na te elitarne, zdrowe i patusiarskie, bo patusy nie miały szans nigdy dostać się do lepszych, więc to że chodziłeś do tego zdrowego, gdzie występowały banany, nie znaczy, że widziałeś wszystko

nie bronię tego przygłupa, ale głupoty sadzisz od rzeczy eot
Napisałem "czasy gimnazjum" w formie skrótu myślowego, nie miałem rzecz jasna na myśli placówki edukacyjnej. Notabene nie wiem, jak u Ciebie, ale w mieścinie, skąd pochodzę "wybór" jednej z pięciu szkół gimnazjalnych uzależniony był wyłącznie od adresu zameldowania i nie było instytucji "elitarnych gimnazjów", dzięki czemu można było zaobserwować ciekawe zderzenia różnych środowisk, o czym też właśnie pisałem.
Zdarzało mi się przepijać wódkę jabłkowym tymbarkiem właśnie w owych czasach - pijąc pierwszy raz nie wiedziałem czego się spodziewać, więc wolałem być zabezpieczony. Zdarzało mi się też gardzić każdym smakiem, który nie był słodki, no ale były to czasy jeszcze wczesniejsze. Obecnie mamy taki wybór alkoholi na sklepowych półkach (w zbliżonych do siebie cenach), że spokojnie można znaleźć taki, który będzie relatywnie zaspokajał potrzeby kubków smakowych, zamiast wywoływać odruchy wymiotne.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

Czy ja dobrze kojarzę to Sitko oznacza Dianka oznacza Gargamel oznacza młodyskinny oznacza Schafter który właśnie wrócił po młodowilkowym wypadzie z Kozą do Chorwacji (młodewilki leak)
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
andrzej

Post autor: andrzej »

^nie
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

[mention]ogkush[/mention] gdzie?
Obrazek
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Cz4rny1337 pisze: 10 paź 2019, 11:04 tej, a ta Eleonora Noro to od Zioło była, cnie?
Ta od ziola jest
https://instagram.com/panna.noro?igshid=adol9bzo7hs
Awatar użytkownika
obuwie

Post autor: obuwie »

to ta sama
(⚆_⚆)
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

Wczoraj szedłem sobie spać będąc pewnym że to koniec historii, przynajmniej tej o której usłyszą szaraczki a tu Zbysiu i nowy filmik :shock:
Jako że Rafalala puściła coś nowego ro znaczy że się z tym pełnomocnikiem nie dogadali i Belmondziak nie przeprosił? I to obejmowanie to jest ten niby kompromitujący materiał? Czy znowu będzie kilka dni teasować dla atencji?
Tyle pytań bez odpowiedzi ale z tych filmików wynika na razie że on tam jakieś filozoficzne dyskusje z nimi prowadził co też jest dziwną akcją, no chyba że on tak na codzień z każdym.
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

koniec pisze: 10 paź 2019, 12:05I to obejmowanie to jest ten niby kompromitujący materiał?
Biorąc pod uwagę, że dostaliśmy fotki gdzie siedzi u Rafała w wannie, to na pewno :bag:
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

Co pomyśleliście jak pierwszy raz usłyszeliście/zobaczyliście Rafalale ? Ja miałem odruchy wymiotne, szczerze jakby ktoś przystawił by mi pistolet do głowy i kazał uprawiaj seks z Rafalala czy jakimś przystojnym normalnym gejem to bez wahania wybrałbym tego geja.... jest po prostu obrzydliwe to coś.. I jak taki Młody G, nawet naćpany jak Marek Hoffman, mógł się na takie coś zdecydować? Sam wiele razy byłem mocno naćpany, ale nigdy mi się pod wpływem tego nie chciałem obciągnąć koledze xD Siedzi taki Belmondo wchodzi na Rokse i dzwoni do transa a tym transem na jego nieszczęście okazuje się Rafalala która go pewnie nawet nie kojarzyła. Nawet jeśli nie było między nimi seksu to i tak sama sytuacja jest pojebana.
Pitall

Post autor: Pitall »

Spoiler
Obrazek
Crossover roku
ABSURDAL

Post autor: ABSURDAL »

Pitall pisze: 10 paź 2019, 12:35
Spoiler
Obrazek
Crossover roku
To nie ten belmondo byku
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

oldschool pisze: 10 paź 2019, 0:59 Przypominam jeszcze klasyk od Belmondo:
prawda jest taka, że Tytus "Belmondo" Szyluk jest polskim Forrestem Gumpem, obywatelem Piszczykiem na miarę III RP - a to mechanikowi Kubicy ubliży na Vervie, a to na jednym koncercie gdzie Marta Linkiewicz próbuje się wybić wylewa browara na łeb młodego, aspirującego rapera, a to recytuje poezję uznanej artystce o której kręcą już filmy, a to nagra krótkie dzieło inspirowane wywiadami kandydata na prezydenta Krzysztofa Kononowicza ze społeczeństwem

chłop jest wszędzie tam gdzie dzieje się historia, a dlaczego? bo ją (współ)tworzy, tyle
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Jeszcze raz napiszę, że jest/był taki gangster, jak mnie pamięć nie myli z Mokotowa.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

chyba można się rozejść
Obrazek
ODPOWIEDZ