Laikike1 x Szops - Diamond Life (2020)
- thisscaresme
Re: Laikike1 x Szops - Diamond Life (2020)
Przesluchalem w koncu calosc i w sumie nie wiem co myslec o tej plycie. Tekstowo jest calkiem spoko, bity tez sa fajne ale mam wrazenie, ze to jakos nie gra razem. Jakos wole laika na bardziej klasycznych bitach po prostu. Refreny brzmia jakby byly troche wymuszone przez bity wlasnie, jak zrobione na sile i to chyba najslabsza czesc calosci wg mnie. Zwrotki zdecydowanie bardziej mi podeszly. Zaden z kawalkow nie ma podjazdu do 11 - sciana tekstu, nie ma wiele kombinowania ale brzmi to dobrze po prostu.
Ogolnie nie jest zle, jest inaczej i to nie trafia juz do mnie tak bardzo
Ogolnie nie jest zle, jest inaczej i to nie trafia juz do mnie tak bardzo
Żebrzę o udostępnienia i mam 4 wersje dwupłytowe "DiamondLife" do oddania. Więcej info w szamce: https://www.facebook.com/rapmatterspodc ... 1828691575
- benzoabuser
- Zbanowany
Jose wyglądasz jak taki miś tuliś, normalnie bym Cię przytułił 
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Ktoś już dostał CD, różni się to od wersji na YT?
Ja na urlopie, preorder już czeka w domu.
Ja na urlopie, preorder już czeka w domu.
Tylko PiS
UwUbenzoabuser pisze: ↑14 paź 2020, 14:56 Jose wyglądasz jak taki miś tuliś, normalnie bym Cię przytułił![]()
- ebismolarek
Jest dobrze w chuj <3
Gdzie to Spotify?
Kręgi
co to za numer, o Jezusku
co to za numer, o Jezusku
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Bardzo mocne zwrotki, super bity i słabe refreny
Kręgi, Perły

Kręgi, Perły
benzoabuser pisze: ↑14 paź 2020, 14:56 Jose wyglądasz jak taki miś tuliś, normalnie bym Cię przytułił![]()
Spoiler
a poważnie, to śmiało
- przedszkolanek
Jak dla mnie jedna z takich płyt w tym roku, które przechodzą bez echa, nie jest źle, ale też nie ma jakiejś rewelacji, brakuję mi tego magicznego magnesu przy odsłuchu. Wydaje mi się, iż trochę niewykorzystany materiał melodyczny i bitowy mimo, że jest w sumie oryginalny i gra tutaj pierwsze skrzypce. Nawijka i flow mnie nie porywają, zwrotki całkiem fajne, tekstowo też spoko, ale to już chyba kwestia gustu. Lubię soczyste wulgaryzmy w utworach, a tutaj w wielu miejscach miałem wrażenie jakby brzmiały bez ikry z dziwnym akcentem. Ogólnie spoko materiał, końcówka była dla mnie super i najbardziej podobał mi się wałek "11". Piszę to po pierwszym odsłuchu , więc stawiam, że jak powrócę to odbiór zmieni mi się diametralnie.
Moim zdaniem powinieneś wrócić do odsłuchu Kubdziolka, Sitka, Białasa i Taco.
Po kolejnych odsłuchach dalej twierdzę, że nic lepszego w tym roku nie wyszło, i tekstowo, i bitowo.
Po kolejnych odsłuchach dalej twierdzę, że nic lepszego w tym roku nie wyszło, i tekstowo, i bitowo.
Kubdziolek to Kartky? Czm
Podtrzymuję opinię, że peak tej płyty to jest Lotos+Kręgi, to jak te dwa utwory się uzupełniają jest prześwietne. Poza tym jest nieźle, Perły na pewno mogą się podobać, żaden numer nie ciągnie tego materiału mocno w dół, chociaż niekoniecznie podziel zdanie, że lepiej to siedzi jako całość.
2CD z instrumentalami
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- przedszkolanek