Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
A lista sie nie kończy
Do tego Szewa
Do tego weszło nadaje

Klik, Capello w 2018 zarabiał 10 mlne za sezon.Nie milkną spekulacje dotyczące tego, kto zastąpi Paulo Sousę na stanowisku selekcjonera reprezentacji Polski. PZPN rozpoczął już rozmowy z pierwszymi kandydatami do objęcia kadry. Według najnowszych doniesień polskiej federacji zaoferowany został Fabio Capello.
Do tego Szewa
Spoiler
Niesamowity czas do pisania clickbaitowych newsówJak poinformował portal „Sportowe Fakty”, Cezary Kulesza poważnie bierze pod uwagę nominowanie Michała Probierza na nowego selekcjonera reprezentacji Polski. Były trener Cracovii ma być kandydatem numer dwa na liście życzeń prezesa PZPN.
Kurwa, tylu tych kandydatów, a żaden nie przekonuje.
Powinni nam w kadrze zespół trenerski ustanowić jak 20 lat temu, albo połączyć to z ostatnimi doświadczeniami Podbeskidzia i mieć w sztabie trenera od ofensywy, od defensywy (a idąc tym tropem: trenera od przejścia z ataku do obrony i trenera od przejścia z obrony do ataku), od motywacji, od stałych fragmentów, od analizy przeciwnika, od analizy swojej drużyny i naturalnie trenera koordynatora
Powinni nam w kadrze zespół trenerski ustanowić jak 20 lat temu, albo połączyć to z ostatnimi doświadczeniami Podbeskidzia i mieć w sztabie trenera od ofensywy, od defensywy (a idąc tym tropem: trenera od przejścia z ataku do obrony i trenera od przejścia z obrony do ataku), od motywacji, od stałych fragmentów, od analizy przeciwnika, od analizy swojej drużyny i naturalnie trenera koordynatora
Jerzego
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
Bisclavret
O co chodzi z tym probierzem, ja pierdole, typ nigdy nic nie wygrał, w pucharach same kompromitacje i jest traktowany jak jakiś wielki specjalista. Jak dla mnie to on się nadaje max do Sandecji
Probierz to wieśniak i chłop który ma problemy ze sobą. Jeśli pójdzie do repry to krzyżyk na drogę i przegrane z Mołdawią.
Młody Papszun + Adam Nawałka = Jan Urban, a uśmiechniętych buzi i piłek jest tyle samo co liter w j***ć pis
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Szczę na platformę ciepły moczem 
Nazwisko Probierz zostało wyjaśnione w temacie o eklasie, powodzenia w Niecieczy.
Swoją drogą zastanawiało mnie, jak potrafiłby się dogadać w szatni reprezentacji gdzie jest tyłu Polaków.
Swoją drogą zastanawiało mnie, jak potrafiłby się dogadać w szatni reprezentacji gdzie jest tyłu Polaków.
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Chuj Listkiewicz zawsze mataczył.
to jak michniewiczBisclavret pisze: ↑06 sty 2022, 14:36 O co chodzi z tym probierzem, ja pierdole, typ nigdy nic nie wygrał, w pucharach same kompromitacje i jest traktowany jak jakiś wielki specjalista. Jak dla mnie to on się nadaje max do Sandecji
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
-
Bisclavret
Napisałbym że Michniewicz ma przynajmniej kilkanascie razy wiecej zwycięstw w pucharach niż polski Guardiola, ale nie napiszę bo kilkanaście razy zero to dalej jest zero
Różnica jest taka, że Michniewicz nadaje sie tylko na krótką metę, im dłużej gdzieś siedzi tym większy kwas. Probierz to popracował chociaż w Jadze parę lat z dobrym skutkiem
Influencer.
To w końcu szukamy trenera tylko na baraże czy na kilkuletni projekt, bo widuję odrzucanie kandydatur raz przez to, raz przez to
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Powinniśmy na kilka lat. Nawet na baraże żaden polski mag nie wypali jak Rosja z taką Słowacją miała 30% posiadania piłki. Nie będziemy mogli grać z kontry.
Influencer.
Nie wiem do końca jak jest, ale jeśli Nawałka to oby tylko na baraże. W sensie uważam, że na ten moment i wiedząc że przed meczem z Rosją będzie tylko jeden trening, no to Nawałka byłby ok, bo zna wielu tych graczy itd itd. Ale nie wyobrażam sobie jego dalej w przypadku przepierdolenia tych baraży. A jeśli awansuje to wiadomo: rozliczenie po mundialu. Tzn. nadal twierdzę, że Michniewicz byłby jeszcze lepszy [też zna wielu z czasów u21] i on by się od tego 19 stycznia zamknął i rozpracowywał dwa miesiące tych Rusków dzień po dniu pewnie, oddał im piłkę i zamurował jak Spartak v Legia, ale no Czesiu bez szans więc nie ma co dywagować.
Zagranicznych nie biorę pod uwagę nawet na teraz, ale po barażach/mundialu to czemu nie.
Zagranicznych nie biorę pod uwagę nawet na teraz, ale po barażach/mundialu to czemu nie.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
blagam miejmy wobec tej repki wyzsze oczekiwania niz powyzsze
poza tym bylbym ostrozny wobec teori, ze czesiu ich taktycznie rozpierdoli, bedzie siedzial zamkniety w gabinecie przez dwa miesiace i na bank nas nie zaskocza, bo uwaga
Spoiler
ruscy tez zaprzegna do tego dwumeczu wszystkie sily przerobowe i nas nie zlekcewaza jak jakis real madryt jebanego cadiz