Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Oficjalnie: kontrakt z Sousą rozwiązany. Zapłaci odszkodowanie 320-370 tys euro.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- Cz4rny1337
- Moderator
dał do pieca 
jechać z nim
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Wszystko na koszt pzpn
Szkolnikowski to pajac? Nie mogę w to uwierzyć
-
genocidegeneral
"question"?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Wiem że Azar podał już przykład meczu z Węgrami, ale warto zaznaczyć że najtęższe głowy polskiej piłki wykminiły to wcześniejSWN pisze: ↑28 gru 2021, 17:24 Ej w ogóle tak sobie teraz myślę o poście który wysłałem wczoraj, że chciałbym zobaczyć dymy i wystawienie dla beki orłów w jakimś 6-1-3 z liga polska menager 2005:
Kto ma faktyczną, ostateczną władzę jeśli chodzi o skład meczowy? Jakby taki Sousa chciał nas specjalnie upierdolić i - tu już wiadomo fantastyka i hiperbola, ale przykładowo - wrzucił RL9 na ławkę, pół składu młodzików i trzeciego bramkarza, to taki prezes PZPN albo kapitan mógłby wstać w szatni i powiedzieć nie no kurwa nie słuchajcie robimy inaczej??
Spoiler
Spoiler
I want to say dziękuję to each and every one of you for this enriching and honorable experience.
To Zibi Boniek, for the opportunity to work for this great country, Poland.
To the players, thank you for the learning experience, for the evolution and for your hard work.
To the staff at PZPN, for always giving us the best conditions to work towards our goals.
To the fans, for your support for our team, in the good and challenging times.
Believe and have confidence in yourself and see you in Qatar!
"I want to say dziękuję"
Chłop tak się zżył z naszym krajem, że składając rodzinie życzenia noworoczne mimowolnie będzie wplatał polskie słówka, a wszyscy go jebią.
-
pieschrodingera
Hahaha już to widzę i co hajto mu epe z ucha wysprzęgli i bedzie kozaczył czy go autem przejedzie? no chyba ze hajtos dostanie to będzie drama na internet cały ze go P O B I T O
Wygrzeszam Cię, mordzia.
-
Bisclavret
Wiadomo może w jakiej wieży chce go spotkać?
profilowe się nie zgadza, hajto nie odpisywał temu gościowi, pewnie jakaś stara wiadomość