VNM
Re: VNM
To miało chyba podkreślić, że vnm dobrze wie że te testy są chuja warte, ale nie przeszkodziło mu to w zrobieniu takiego jednego i popłakaniu się przy pytaniach, shit was so damn realMoltisanti pisze: ↑wczoraj, 21:33 Ten post na fb chyba jeden z lepszych![]()
Ktos rozumie ten wers o "cash scam" teście na downa?
Ciekawe czy zapłacił
lista cweli ślizgawki: jAg
zrobił test, który był płatnyCzy podczas robienia w tym czasie online „cash scam” testu na spektrum autyzmu płakałem bo nikt nigdy w życiu nie zadał mi tak personalnych i trafnych pytań? TAK.
i za niego nie zapłacił więc nie dowiedział się czy ma spektrumCzy nauczyłem się w tym czasie finalnie stawiać nieprzekraczalne dla mnie granice? TAK.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
-
MotonPrezidento
Scam polega na tym, że test jest reklamowany jako "darmowy", bo jego wypełnianie w istocie takie jest; to otrzymanie wyniku jest płatne.
VNM znowu płakał? Strasznie pizdowate to jego uniwersum. Każdy pretekst jest dobry widzę. A jak nagra numer o zalanej ścianie to płaczą jego fani, czego pełno w komentarzach na yt. Whatever happened to Gary Cooper?
VNM znowu płakał? Strasznie pizdowate to jego uniwersum. Każdy pretekst jest dobry widzę. A jak nagra numer o zalanej ścianie to płaczą jego fani, czego pełno w komentarzach na yt. Whatever happened to Gary Cooper?
Nie do szpitala dla syfilityków zaprowadziłbym młodego człowieka, żeby mu odebrać chęć do kobiet, lecz do mojej duszy, aby popatrzył na szarpiące nią szatany!
- bylerymdorymu
Wg. mnie to lepsze niż hajs z cracku 
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
sprawdziła normalnie, bedoes, żabson, que, jakieś rusiny, vkie i pierdyliony innych mają wielokrotne rymy na porzadku dziennym.
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
-
bobsonbejbi
a pytanie ktore go ostatecznie doprowadziło do płaczu to bylo właśnie te o płatnośćMotonPrezidento pisze: ↑wczoraj, 22:17 Scam polega na tym, że test jest reklamowany jako "darmowy", bo jego wypełnianie w istocie takie jest; to otrzymanie wyniku jest płatne.
-
LilChiellini
Sekcja komentarzy pod tym jego postem na FB to mocna przeorka.Psycha sitting nie ma bata.Niby udaje, że go to nie obchodzi bo jest w sztosie twórczym, no ale nie oszukujmy się no tragedia.Trafny ktoś dał komentarz, żeby sobie wbił teścia i przestał biadolić.Moim zdaniem jakby teraz wjechał do studia mocną bragge przypierdolił to by odzyskał uznanie części swoich fanów lecz Fałenem Estrogen Gaddem woli teraz zgrywac artyste pełną gębą.
Szczerze to trochę ciężko sie na to patrzy ale na dobrą sprawe na własne życzenie do tego doprowadził.Dokładnie ten komentarz poprzednika dobrze podsumował.
Szczerze to trochę ciężko sie na to patrzy ale na dobrą sprawe na własne życzenie do tego doprowadził.Dokładnie ten komentarz poprzednika dobrze podsumował.
mam wrazenie ze jest zasadzka na mnie jakas
więcej ruchów, a mniej pierdolenia jak mawiał GOAT. zamiast siurać linie, mógłby jakieś nawinąć i może gdzieś tam jeszcze coś by z tego się uratowałoLilChiellini pisze: ↑dzisiaj, 9:26 Sekcja komentarzy pod tym jego postem na FB to mocna przeorka.Psycha sitting nie ma bata.Niby udaje, że go to nie obchodzi bo jest w sztosie twórczym narkotykowym, no ale nie oszukujmy się no tragedia.Trafny ktoś dał komentarz, żeby sobie wbił teścia i przestał biadolić.Moim zdaniem jakby teraz wjechał do studia mocną bragge przypierdolił to by odzyskał uznanie części swoich fanów lecz Fałenem Estrogen Gaddem woli teraz zgrywac artyste pełną gębą.
Szczerze to trochę ciężko sie na to patrzy ale na dobrą sprawe na własne życzenie do tego doprowadził.
- bylerymdorymu
Wg. mnie V zjada każdego łaka co tu tylko komentuje. Prove me wrong.
On przynajmniej coś osiągnął w życiu, a ty jeden z drugim tylko hejtujesz. Wbijam chuj w piździsko #peziu
On przynajmniej coś osiągnął w życiu, a ty jeden z drugim tylko hejtujesz. Wbijam chuj w piździsko #peziu
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
viewtopic.php?t=13156
Sociale:
- marmolad_k2
Stany depresyjne
- Moltisanti
A wystarczyło zrobic dzieciaka Paschalskiej i dzisiaj pewnie chlop bylby w miarę ogarniętym odpowiedzialnym rodzicem, moze dalej bezrobotnym, ale za to trzeźwym i jakos tam sie realizującym, a tak to musi wkręcać mlode maniury na bycie raperem i dbać żeby wszyscy wiedzieli ze jest znaną osobą bo to jego jedyny asset. Przerażające jak on wizualizuje sobie siebie za 10 lat, nie dziwne że musi to zaćpiewać
Ostatnio zmieniony 08 paź 2026, 10:03 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 1 raz.
@bylerymdorymu ty lepiej odpowiedz na diss użytkownika @Bryx Fenrir, a nie udajesz że nic się nie stało
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ