VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
TdW

Re: VNM

Post autor: TdW »

Haha dopiero przeczytałem ten post i chłop był w takim szale twórczym, że nawet się nie mył xDD
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

Moltisanti pisze: ↑07 paź 2026, 21:33 Ten post na fb chyba jeden z lepszych :lol:

Ktos rozumie ten wers o "cash scam" teście na downa?
To miało chyba podkreślić, że vnm dobrze wie że te testy są chuja warte, ale nie przeszkodziło mu to w zrobieniu takiego jednego i popłakaniu się przy pytaniach, shit was so damn real
Ciekawe czy zapłacił
lista cweli ślizgawki: jAg
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

Czy podczas robienia w tym czasie online „cash scam” testu na spektrum autyzmu płakałem bo nikt nigdy w życiu nie zadał mi tak personalnych i trafnych pytań? TAK.
zrobił test, który był płatny
Czy nauczyłem się w tym czasie finalnie stawiać nieprzekraczalne dla mnie granice? TAK.
i za niego nie zapłacił więc nie dowiedział się czy ma spektrum
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

ehh, mam wrażenie, że coraz gorzej tam sytuacja wygląda
trójkąt bermudzki wola mokotów
MotonPrezidento

Post autor: MotonPrezidento »

Scam polega na tym, że test jest reklamowany jako "darmowy", bo jego wypełnianie w istocie takie jest; to otrzymanie wyniku jest płatne.

VNM znowu płakał? Strasznie pizdowate to jego uniwersum. Każdy pretekst jest dobry widzę. A jak nagra numer o zalanej ścianie to płaczą jego fani, czego pełno w komentarzach na yt. Whatever happened to Gary Cooper?
Nie do szpitala dla syfilityków zaprowadziłbym młodego człowieka, żeby mu odebrać chęć do kobiet, lecz do mojej duszy, aby popatrzył na szarpiące nią szatany!
Awatar użytkownika
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Jest wysoko.
Awatar użytkownika
bylerymdorymu

Post autor: bylerymdorymu »

Wg. mnie to lepsze niż hajs z cracku :dunno:
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333

SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156

Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

stachu pisze: ↑05 paź 2026, 13:44 ta przepowiednia z 18:20 chyba jednak sie nie sprawdzila. Rap poszedl w zupelnie innym kierunku niz Tomek z Piotrek przewidywali. Ale moze dali temu zbyt krotkie ramy czasowe i potrzeba kolejnych 10ciu.
sprawdziła normalnie, bedoes, żabson, que, jakieś rusiny, vkie i pierdyliony innych mają wielokrotne rymy na porzadku dziennym.
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Rusina akurat nawijał
Jebię podwójne, nie wiem co to jest
Jebię poczwórne, nie wiem co to jest
ale pewnie jakieś tam w jego twórczości się zdarzają
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

MotonPrezidento pisze: ↑07 paź 2026, 22:17 Scam polega na tym, że test jest reklamowany jako "darmowy", bo jego wypełnianie w istocie takie jest; to otrzymanie wyniku jest płatne.
a pytanie ktore go ostatecznie doprowadziło do płaczu to bylo właśnie te o płatność
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Czy towarzyszył temu heartbreak? TAK. Czy powstał ogrom pięknej muzyki?
Z pelnym przekonaniem NIE kurwa, juz nie w tym zyciu jebany antyraperze. NIE
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

co to jest za przygłup kurwa XD powinni go pokazywać dzieciakom jako przestrogę przed narkotykami i rapem

o, tu ktoś podsumował wątek dobrze
Spoiler
Obrazek
LilChiellini

Post autor: LilChiellini »

Sekcja komentarzy pod tym jego postem na FB to mocna przeorka.Psycha sitting nie ma bata.Niby udaje, że go to nie obchodzi bo jest w sztosie twórczym, no ale nie oszukujmy się no tragedia.Trafny ktoś dał komentarz, żeby sobie wbił teścia i przestał biadolić.Moim zdaniem jakby teraz wjechał do studia mocną bragge przypierdolił to by odzyskał uznanie części swoich fanów lecz Fałenem Estrogen Gaddem woli teraz zgrywac artyste pełną gębą.
Szczerze to trochę ciężko sie na to patrzy ale na dobrą sprawe na własne życzenie do tego doprowadził.Dokładnie ten komentarz poprzednika dobrze podsumował.
mam wrazenie ze jest zasadzka na mnie jakas
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Ten cwel i tak 3/4 z tych ludzi zbanuje
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

LilChiellini pisze: ↑wczoraj, 9:26 Sekcja komentarzy pod tym jego postem na FB to mocna przeorka.Psycha sitting nie ma bata.Niby udaje, że go to nie obchodzi bo jest w sztosie twórczym narkotykowym, no ale nie oszukujmy się no tragedia.Trafny ktoś dał komentarz, żeby sobie wbił teścia i przestał biadolić.Moim zdaniem jakby teraz wjechał do studia mocną bragge przypierdolił to by odzyskał uznanie części swoich fanów lecz Fałenem Estrogen Gaddem woli teraz zgrywac artyste pełną gębą.
Szczerze to trochę ciężko sie na to patrzy ale na dobrą sprawe na własne życzenie do tego doprowadził.
więcej ruchów, a mniej pierdolenia jak mawiał GOAT. zamiast siurać linie, mógłby jakieś nawinąć i może gdzieś tam jeszcze coś by z tego się uratowało
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Ale kradnie patenty na numery, na refren
Ten VNM na przykład mocno śmierdzi Mesem :confused:
Awatar użytkownika
bylerymdorymu

Post autor: bylerymdorymu »

Wg. mnie V zjada każdego łaka co tu tylko komentuje. Prove me wrong.

On przynajmniej coś osiągnął w życiu, a ty jeden z drugim tylko hejtujesz. Wbijam chuj w piździsko #peziu
CEO
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333

SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156

Sociale:
https://www.youtube.com/@TakiJedenKrzysztof
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

bylerymdorymu pisze: ↑wczoraj, 10:00 coś osiągnął w życiu
Stany depresyjne
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

A wystarczyło zrobic dzieciaka Paschalskiej i dzisiaj pewnie chlop bylby w miarę ogarniętym odpowiedzialnym rodzicem, moze dalej bezrobotnym, ale za to trzeźwym i jakos tam sie realizującym, a tak to musi wkręcać mlode maniury na bycie raperem i dbać żeby wszyscy wiedzieli ze jest znaną osobą bo to jego jedyny asset. Przerażające jak on wizualizuje sobie siebie za 10 lat, nie dziwne że musi to zaćpiewać
Ostatnio zmieniony 08 paź 2026, 10:03 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 1 raz.
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

@bylerymdorymu ty lepiej odpowiedz na diss użytkownika @Bryx Fenrir, a nie udajesz że nic się nie stało
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
ODPOWIEDZ