Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siłownia
mi to kiedyś pokazało że mam 3% tkanki tłuszczowej xd faktycznie ważyłem wtedy 66kg/190cm, ale no bez przesady
wtedy poszedłem pierwszy raz na siłownię
chude lata w kurwe
- checollada
i co, ile ci tam wyszło?con shonery pisze: ↑20 kwie 2024, 15:45 Zrobiłem sobie analizę składu ciała na takiej maszynce co się staje boso na wadze, chwyta takie elektrody czy co to jest, wprowadza wiek i wzrost, to jest miarodajne czy teatrzyk dla gojów?
W ogóle ten owca teraz jak pizda się zachowuje, śmieszne jak sterydiany potrafią zmienić charakterTRAPSTAR pisze: ↑16 kwie 2024, 16:12 https://youtu.be/tmSIrelMzlE?si=MC6leAjdX2K0vB7z
Patrzcie jak zszedł towar z Owcy i z robura, jakie kurwa szczury![]()
Nie wiem co się dzieje jak prezydent Doodah
- con shonery
- Moderator
100kg wagi (wzrost 188), 48kg mięśnia i 15kg fatu, ja bym sobie na oko dał raczej 25% tłuszczuchecollada pisze: ↑22 kwie 2024, 22:51i co, ile ci tam wyszło?con shonery pisze: ↑20 kwie 2024, 15:45 Zrobiłem sobie analizę składu ciała na takiej maszynce co się staje boso na wadze, chwyta takie elektrody czy co to jest, wprowadza wiek i wzrost, to jest miarodajne czy teatrzyk dla gojów?
Te wyniki to totalnie z pizdy są. Znajomy wczoraj robił i wyszło mu, że ma 4% tkanki tłuszczowej, a ma co najmniej 12 xD zresztą widziałem już dziesiątki razy, jak ludziom tam wychodzą wyniki typu 5-6% tłuszczu, gdzie tyle to kurwa mają kulturyści blisko zawodów, a nie losowe Jasie bez formy. Pamiętam jak kiedyś latało po tt info, że Nikoliciowi z Legii wyszło że ma 4% tłuszczu xD i ludzie się podniecali xD
W miarę wiarygodne jest badanie dexa scan.
W miarę wiarygodne jest badanie dexa scan.
Kupiłem w Decathlon talerze takie jak te poniżej
https://www.decathlon.pl/p/talerz-do-tr ... R-p-173216
Ale okazało się że nie wchodzą mi na gryf. Myślałem że to zawsze jest jakieś uniwersalne a tu po prostu brakuje może z 1-2 mam aby je włożyć na gryf. Są różne rodzaje gryfów?
Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby czy może da się jakoś zeszlifować trochę środek tych talerzy aby weszły czy lepiej kupić nowy gryf?
https://www.decathlon.pl/p/talerz-do-tr ... R-p-173216
Ale okazało się że nie wchodzą mi na gryf. Myślałem że to zawsze jest jakieś uniwersalne a tu po prostu brakuje może z 1-2 mam aby je włożyć na gryf. Są różne rodzaje gryfów?
Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby czy może da się jakoś zeszlifować trochę środek tych talerzy aby weszły czy lepiej kupić nowy gryf?
- ConeyIsland
Ja dałem znajomemu który ma szlifierkę do otworów 
- checollada
nie no jak kupiłeś w sklepie decathlon to możesz jak człowiek isc i oddać towar, wziąć swój hajc i potem kupić obciążenie z odpowiednio dużą dziurą, a nie będziesz szlifować tego teraz 
Miał ktoś może problemy z łopatką/łopatkami przy wyciskaniu? Ogarnięcie tego to będzie długi proces? I czy nie warto sobie odpuścić wyciskania na ten czas? Oglądałem kilku Sebów Kotów i będę się starał robić na to ćwiczenia, ale się zastanawiam czy do fizjo z tym nie pójść.
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
- ConeyIsland
Idź koniecznie a międzyczasie zmień ćwiczenia. Z łopatkami / barkami / kolanami etc nie ma żartów. Mnie bolał lewy bark (rotator stożków chyba) i odpuściłem wznosy chociażby na jakiś czas i ból ustał. Prawdopodobnie jakieś zapalenie czy inny uraz.
Problemy z łopatką tzn? Łopatka wędruje do protrakcji w wyciskaniu i tracisz napięcie? Zasadnicze pytanie, boli coś?Fleming pisze: ↑12 maja 2024, 20:11 Miał ktoś może problemy z łopatką/łopatkami przy wyciskaniu? Ogarnięcie tego to będzie długi proces? I czy nie warto sobie odpuścić wyciskania na ten czas? Oglądałem kilku Sebów Kotów i będę się starał robić na to ćwiczenia, ale się zastanawiam czy do fizjo z tym nie pójść.
Tak dokładnie przy wyciskaniu nawet małych cięzarów sam ruch powoduje, że łopatka ucieka. Brakuje mi przez to stabilnośc i bark zaczyna pobolewać lewy, gdzie np przy ohp nie mam tego problemu. Dzisiaj się umówiłem już do fizjo na przyszły czwartek zobaczymy czy gość będzie ogarniał.
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Mialy byc przysiady i co? I gowno! 2 wrapy, 10 calowa pizza 2 burgery z kurczakiem i frytki już jadą. Raz w miesiącu taki cheat meal sobie robię, wyrzuty sumienia miałem już jak zamówiłem bo Ronnie Coleman mówił że nawet przez myśl mu nie przechodziło żeby cheat meal zajebac ale ja przecież nie jestem Ronnie Coleman bo nigdy bym nie został policjantem tfu kurwa
Spoiler
Ronnie Coleman to jedyny policjant którego nie jebać, to wspaniały i przesłodki człowiek
Spoiler
LIGHTWEIGHT BABEEEEE
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- checollada
ja 3 miesiąc redukcji lecę i przytyłem 1.5kg
ale kalorie liczę codziennie i wpisuję ładnie w fitatu, ale tylko tak do 3.5 tysięcy, potem już wole nie wiedzieć
w lepszym świecie kiedyś nam wszystkim uda się dociąć na lato
ale kalorie liczę codziennie i wpisuję ładnie w fitatu, ale tylko tak do 3.5 tysięcy, potem już wole nie wiedzieć
w lepszym świecie kiedyś nam wszystkim uda się dociąć na lato