[Beef] Fagata vs Young Leosia
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
Leosia nawet jak nie nagrała lepszego kawałka niż Fagata to punkcik za czas odpowiedzi. Dla mnie to jest hip-hop, ktoś cię dissuje to wchodzisz do kabiny i nagrywasz. Tak, według wielu tutaj nagrała gówno, ale nagrała bez kombinowania jak Mes i robienia z siebie barona któremu nie przystoi się spieszyć, choć nikt nie czeka.
jeszcze ludzie pomyślą, że z taką niechęcią do kobiet zostałeś konfederatą albo brauniarzem (chociaż on negował piece to jednak nie)
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- marmolad_k2
Ta wymuskana Suka jakoś wybitnie lepsza od Leosi nie była...Sionek pisze: ↑13 lis 2025, 0:14 Leosia nawet jak nie nagrała lepszego kawałka niż Fagata to punkcik za czas odpowiedzi. Dla mnie to jest hip-hop, ktoś cię dissuje to wchodzisz do kabiny i nagrywasz. Tak, według wielu tutaj nagrała gówno, ale nagrała bez kombinowania jak Mes i robienia z siebie barona któremu nie przystoi się spieszyć, choć nikt nie czeka.
Nie do kobiet tylko fecal landlord rapu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- marmolad_k2
Ale to jest problem z twoim sluchem marmoladko a nie ze stanem faktycznym. Leosia to tym swoim rapem opierdolic moze gałę gandziorowi po udarze. Beztalencie kompletne.
Delegalizacja i do pieca, nie ma co sie pierdolic
Delegalizacja i do pieca, nie ma co sie pierdolic
zrzucimy się tu na laryngologa jak potrzebujesz
Ostatnio zmieniony 13 lis 2025, 0:22 przez Malloy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- francocarlos
leosia lepsza nute nagrała, fajniej to flow siedzi. treści nie oceniam bo to wielkie pierdolenie o wielkim niczym.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Dodałem ankietę
Czas na oddanie głosu 24h, bo w tym tempie, to następne strzały padną max w weekend
Czas na oddanie głosu 24h, bo w tym tempie, to następne strzały padną max w weekend
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Do ankiety proszę dodać opcję, że obie przegrywają.
No w sumie, to w końcowej dam
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gonny_trebor
- Moderator
przegrywa hip hop aktualnie
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Głosowanie
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- marmolad_k2
Wygrywa forumek
Tym razem nie popełnię błędu i będę śledził temacik na bieżąco, bo w beefie Tedego z Mesem mam 600 stron do nadrobienia 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- yungXpaproch
japierdole, wracam z pracy i dowiaduje się że w tym czasie fagata i leosia zdążyły się podissowac.
sprawdziłem numery, niestety też przeczytałem ponad 200 postów w tym temacie i stwierdzam że tu kurwa chujstwo piszecie ogromne.
po pierwsze to kurwa tragiczne to jest. oba te kawałki, i obie kariery dziewczyn po całości. niemniej jeśli wybierać to przecież fagata została rozjebana. samo to, że cipka spod konina nie potrafi flow żadnego wydusić z siebie i te jej wersy są ledwo zarapowane, nawet nie wiem czy to można tak nazwać, kiedy leosia wjeżdża na JAKIMŚ flow. wystarczy imo ze leosia przy tym ripostuje pospinane kurwisko luźnym “przecpalam kawalerkę, a i tak se postawiłam chatę za 2 miliony”. no kurwa
sprawdziłem numery, niestety też przeczytałem ponad 200 postów w tym temacie i stwierdzam że tu kurwa chujstwo piszecie ogromne.
po pierwsze to kurwa tragiczne to jest. oba te kawałki, i obie kariery dziewczyn po całości. niemniej jeśli wybierać to przecież fagata została rozjebana. samo to, że cipka spod konina nie potrafi flow żadnego wydusić z siebie i te jej wersy są ledwo zarapowane, nawet nie wiem czy to można tak nazwać, kiedy leosia wjeżdża na JAKIMŚ flow. wystarczy imo ze leosia przy tym ripostuje pospinane kurwisko luźnym “przecpalam kawalerkę, a i tak se postawiłam chatę za 2 miliony”. no kurwa
Oba te kawałki brzmią, jakby były nagrane przez pospinane dziewuchy z ostatniej klasy podstawówki. Nigdy nie skumam, jak niektórzy mogą tego nieironicznie słuchać i się tym zajarać. Ale jak już miałbym wybierać, to chyba bym tu stawiał na Onlyfansiare xd. Przecież ten wysryw Leosi to chyba pijana Gonix pisała, bo inaczej się tego nie da wytłumaczyć.